Reklama

Reklama

Drvič

  • Česko Drtič (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Ze života mu udělali peklo. Jeho šéf je netvor, jeho vlastní žena noční můrou a jeho nejlepší přítel se ukázal jako ten nejhorší. Vždycky držel jazyk za zuby, dodržoval zákony, společenská pravidla a dělal vše, co se od něj očekávalo. Ale jednoho rána se probudil a zjistil, že je bez tváře a bez identity. Nekonečně dlouhé roky souhlasného kývání jsou pryč. Stal se z něj anonymní, bezvýrazný fantóm odhodlaný nelítostně se pomstít všem lidem, kteří mu ublížili. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (67)

chlebo 

všetky recenzie používateľa

Tento film je ďalší z radu dôkazov , že kancelársky panicko, hoc' metamorfovaný na maniackeho vraha v maske, nie je zárukou napínavej filmovej zábavy, ako by to malo byť. Asi proste platí, že keď je niekto zúfalo nudný, tuctový a neoriginálny v bežnom rodinnom i pracovnom živote, rovnako tuctový a neoriginálny bude aj ako vrah bez tváre, a síce, drtič a zdrtí diváka nekonečne nudným fňukaním , tak typickým pre skrachovancov, z ktorých si dobromyseľne uťahuje sám život, šéfovia sa im vozia po ženuškách a kamaráti si za ich peniaze kupujú Mercedesy. V nekonečnej frustrácii treba ukázať silu šikanovaného jedinca a k prekrásnej filozofii o životnej krivde pridať trošku tej satisfakcie. Ale už sa mi zíva aj pri písaní, povedané jednoducho - strata času. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Udajně nejhorší film mistra Romera ale co.... Já se bavil, teda začátek je příšernej a prvních 20 minut jsem přemýšlel o vypnutí, ale od doby co má "masku" jsem se opravdu neskonale bavil, příběh sice není moc extra dobrý, a televizní zpracování je slabé, ale prostě jsem se opravdu bavil a navíc Stormare je úžasnej slizoun. Za mě dobrý. ()

Reklama

chalp 

všetky recenzie používateľa

Čo ja viem, celkom dobrý nápad o smoliarovi, ktorý stratil tvár nie len obrazne, ale aj doslova a aby ju získal spať musí sa pomstiť všetkým, ktorí s ním roky zametali, neverná manželka, zlodejský kamarát, fakt úchylný šef(značka Stromare :), nebyť toho lacného televízneho spracovania mohlo to zaváňať kultom, škoda. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Dráma? Horor? Satira? Umenie? Čierna komédia? Romerova odpoveď na KLUB BITKÁROV, ponúkajúca svojské presvedčenie, že človek môže zabiť koho chce a prejde mu to? K oceneniu je tu prevažne patričný výkon už roky ignorovaného Jasona Flemynga, prsia Leslie Hopeovej a penis Petra Stormarea v úlohe bezcharakterného vydavateľa. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/386/ ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Bruisera bych opravdu nemohl považovat za nějaký filmový majstrštyk, přesto si nemůžu pomoct, ale já se u tohoto snímku opravdu bavím. Pravda, nebavím se tak, abych přihodil čtvrtou hvězdičku, ale na lepší tři to stačí. Jason Flemyng tady byl výborný (to on je ale vlastně vždycky), Peter Stormare opět dokázal, že je pro postavy magorů jako stvořený, a ve výsledku jsem dostal takový béčkový Volný pád. 3*+ ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

  • Ve finální scéně, kde v klubu probíhá živý koncert, si zahrála horor-punková skupina The Misfits. (IDžOR)
  • Kapela na počest snímku složila stejnojmennou píseň, kterou při koncertě můžeme také zaslechnout. (IDžOR)
  • První Romerův film, který nebyl natočen v okolí jeho rodného města Pittsburgu v Pensylvánii. (facojurka)

Reklama

Reklama