Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Päť univerzitných roztlieskavačiek sa stalo svedkami vraždy informátora z drogového podsvetia. Aby neskončili ako nepohodlní svedkovia, musí ich polícia ochrániť. Do tímu preto nastupuje nový "asistent trénera", drsný člen Texas Rangers, poručík Roland Sharp (Tommy Lee Jones). Ako ale ustrážiť dievčatá, ktoré sa chcú stále len zabávať? Sharp zisťuje, že udržať nekontrolovateľné školáčky v pozore a ubrániť ich pred ďalším nebezpečenstvom nebude ľahká úloha... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (183)

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Od filmu, kde hraje Tommy Lee jsem čekala něco víc, ale Tommyho chyba to rozhodně nebyla, jelikož on jako morous je skvělý a ta role mu vždycky padne na míru. Ovšem děj je horší. Všechno je to ve stejné linii, nikde to negraduje, sem tam jsou hysterické výlevy roztleskávaček, které mi někdy lezly na nervy a někdy mě rozesmály. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Člověk by řek, že Tommy Lee Jones je borec. Tady se spíš choval jak buran. Takovejch roztleskávaček kolem sebe a ono to s ním ani nehne. Dobře, je to starej dědek, ledasco zažil, ale mohlo to bejt alespoň trošku záživnější. Bez toho to totiž je taková ta naprosto průměrná komedie s průměrným dějem, kde začátek, průběh a konec je ve všech směrech stejnej jako půlka další americký produkce. ()

Reklama

demovka 

všetky recenzie používateľa

Film pro ženské! Napíšu to jednoduše, na jednom programu dávali Nějak se to komplikuje a na druhém Pána domu. Pán domu mi přišel zajímavější, i když jsem ho už viděla. Ten druhý ne a nudila jsem se u něj. Prostě jsem se s Tommy Lee Jonesem bavila víc a zajímal mě střet starého pocitivce a rozverných mlaďasek. A celou dobu jsem se o ně bála, přestože jsem věděla, že to přijde. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Newman: 1. "Man of the House" - Chuck Wicks 2. "We Are Family" - Pointer Sisters 3. "Rising Sun" - Rusted Root 4. "What You Gonna Do" - Lil Jon 5. "U Can't Touch This" - Tree Adams 6. "All I Wanna Do" - Sheryl Crow 7. "Should I Stay Or Should I Go" - The Clash ()

Luqi 

všetky recenzie používateľa

Päť dievčat, čo sa chovajú ako sliepky a bohužiaľ sa k nim pridal aj T. L. Jones. Teda nie celý film. Keď vystupoval ako drsný ranger, v konfrontácii s tými babami to bolo niekedy aj vtipné. Ale keď začal pristupovať na ich hru a začal zo seba robiť vola, tak celý film šiel do odpadkového koša - ako jedna z tých vecí, ktoré Jones kupoval v obchode ........ ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy Heather (Vanessa Ferlito) vstupuje k Sharpovi (Tommy Lee Jones) do auta, aby mu pomohla z pout, sundává si vlásenku z vlasů. Avšak v dalším záběru si do vlasů teprve sahá. (Tessx)
  • Během natáčení automobilové honičky dostal autobus smyk, převrátil se, vrazil do jedné z kamer a zničil ji. (Karlos80)
  • Ve snímku se Teresin (Paula Garcés) přítel jmenuje Antonio. Ve skutečnosti je tato herečka vdaná za Antonia Hernandeze. (Coldrex)

Reklama

Reklama