Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton (Colin Farrell) je jedným z nových adeptov CIA v tajnom školiacom a výcvikovom stredisku, v kruhoch CIA prezývanom Farma. Vzbudí pozornosť inštruktora Waltera Burkea (Al Pacino), ktorý sa mu venuje, pomôže mu zvládať ťažký výcvik a postupovať hore. Vzápätí Claytona poveria špeciálnou úlohou, a to odhaliť nepriateľského agenta, ktorý pôsobil na Farme a infiltroval sieť. Spočiatku Clayton považuje svoj vstup do CIA za príjemnú a vzrušujúcu alternatívu k bežnému životu. Zaľúbi sa do svojej spolužiačky Layly (Bridget Moynahanová), postupne sa od Burkea učí všetkým tajomstvám ich nevšedného remesla, aby sa vzápätí ujal svojho prvého skutočného zadania. Pri pátraní po agentovi, ktorý infiltroval sieť CIA, si môže Clayton overiť platnosť starých maxím všetkých tajných služieb „Never nikomu“ a „Nič nie je také, ako vyzerá“... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (294)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Klasický "agentský" film, kde však, aj napriek očakávaniam, neviete kto klame. O čosi živšie ako SPY GAME, finále menej napínavé. Finálnomonológ-filovia si prídu tiež na svoje, lebo Pacino sa pekne rozohnene vykecáva. A hudba to skvelo dopĺňa (dobrý tréning pred Equilibriom). Nečakajte však nejaký hlboký rozbor praktík CIA... ()

elanius 

všetky recenzie používateľa

Prvá tretina filmu ozaj parádna, myslím, že už len ten samotný nápad s "testami" by mohol postačiť na celý film. Druhá tretina pomaly katastrofa, ale záver, síce klasického strihu mi úplne postačil. K hercom: Farrel postačujúci štandard, Moynahan pre mňa osobne katastrofa a Pacino OK, ale oveľa radšej ho mám mladšieho, so starobou sa mu vytratila iskra. 7/10 ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Klaus Badelt: 1. Main Title ,2. Spartacus ,3. To The Farm ,4. CIA Training ,5. Lie Detector ,6. Talking Over Crabs ,7. Hijacked ,8. You're Going To Langley ,9. Layla ,10. Under Covers ,11. A Bug For Breakfast ,12. Aftermath ,13. Nothing Is What It Seems ,14. Target is Burke , ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Ještě nikdy jsem nepodstoupil na CSFD takový test nerozhodnosti jako u tohoto snímku, kde Colin Farrell dokazuje, své herecké umění ve velkém stylu po boku Al Pacina, bohužel když se rozehraje takhle skvěle film mě si i skvěle dokončit , kdyby to byli jen poslední minuty či "jen" debilní závěr byli by to 4*,ale tady jakoby genilata filmu skončila někde uprostřed a pak začalo vleklé nic.A to je opravdu zklamaní. ()

agentmiky 

všetky recenzie používateľa

První dvě třetiny filmu možná byly i na čtyři hvězdy.Ale s prominutím to tvůrci ke konci zkonili a udělali z toho průměrný akční krimi-thriller,který mezi americkou konkurencí,která je velmi početná co se týče takových filmů,zapadne do průměru.Colina Farrella mám v těchto rolích hodně rád a zase se mi odvděčil skvělým hereckým výkonem.Al Pacino jako vždy podal dostačující výkon a zatím mě nikdy nezklamal.Kdyby to bylo nějak normálně a hlavně logicky zakončeno,mohl z toho být velmi dobrý film,ale takto to stačí jen na průměr.Mrzí mě to.Hodnocení:65% ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)
  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)
  • Ač je ve filmu James Douglas Clayton (Colin Farrell) pasován do role jednoho z nejlepších a nejtalentovanějších agentů, tak ve scéně, kdy jsou on a Walter Burke (Al Pacino) v autě a míří na něj zbraní, o níž ho Walter Burke přesvědčuje, že jsou v ní pouze slepé náboje, mu není divné, že když před pár minutami střílel na svého kamaráda, byly vidět záblesky a slyšet, jak se kulky odráží od kovu. Také mu jako nejlepšímu agentovi nepřijde zvláštní, že Walter Burke, který ho přesvědčuje o tom, že zbraň, kterou na něj míří, není skutečná, se ve chvíli, kdy ji na něj vytáhne vyděsí, polije kafem a pak ho neustále s vyděšeným výrazem přemlouvá, aby ji dal pryč a přestal na něj mířit. (fleker)

Reklama

Reklama