Reklama

Reklama

Vlčie volanie

  • Česko Vlčí volání (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Francúzsku ponorku Titan vyšlú k stredomorskému pobrežiu Sýrie, aby vyzdvihla jednotku francúzskych špeciálnych síl, ktorá pôsobí v tejto oblasti. Počas misie zachytí posádka  neidentifikovaný signál. Vojenský expert Chanteraide (François Civil) prezývaný "zlaté uši" najskôr klasifikuje zvuk ako zranenú veľrybu, ale v skutočnosti signál vysiela neznáma ponorka, ktorá kontaktuje iránsku fregatu a vrtuľník operujúci v tejto oblasti. Vrtuľník vypustí hĺbkové nálože v nevyprovokovanom akte agresie. Po tom, čo Francúzi vyviaznu živí, Titan sa vynorí na hladinu a kapitán Grandchamp (Reda Kateb) zostrelí vrtuľník pancierovkou. Jednotka francúzskych špeciálnych síl pripláva zo Sýrie v potápačskom výstroji, nalodí sa a Titan sa vracia na základňu. Po návrate domov sa dozvedia, že Rusko napadlo fínske Alandské ostrovy v Baltskom mori a francúzsky prezident vyslal do Fínska vojenskú pomoc a pozemné vojsko. Ruský Timur III vypúšťa nukleárnu raketu R-30 z Behringovho mora a francúzsky prezident vysiela do Baltského mora atómovú ponorku Formidable, ktorej velením poveria hrdinu z Titanu, kapitána Grandchampa. Ten musí rýchlo povolať do služby novú posádku a s atómovou ponorkou vyplávať do oblasti nebezpečného vojenského konfliktu, ktorý svetové mocnosti rozpútali v Baltskom mori. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (55)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Trochu křeče, trochu falše. 1) Francouzská verze začátku jaderného konfliktu (už zase s Ruskem, hleďme) působí mnohem krotčeji než americké filmy z doby studené války._____ 2) Pro laika mého typu je zajímavý technologický posun, k němuž očividně došlo. Ovšem jak moc je popis situace reálný, netuším._____ 3) Až poslední půlhodina přinesla trochu svěží krve do směsi klišé a kopírování. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

tak zfušovaný politicky směřovaný film jsem už dlouho neviděla.Jako kniha by příběh asi vyšel líp.Spoustu toho pokazili herci.A záběry kdy má být divák ohromen tím jak se zapínají všlijaká hejbátka než se vypustí nějaký "plašič",napětí protagonistů - no sakra neberte to vážně.:-))) V reálu by to byl jiný cvrkot.Ale přece nebudeme lidi strašit.Že? ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Veľké potopené nič. Vážne neviem čo kto na tejto kakačke má, ponorky? Celý príbeh mi prišiel ako ušitý horúcou niťou - zo začiatku len jedno veľké hysterické prekrikovanie v trápnej snahe zaujať diváka, chaotické, nudné, banálne, predvídateľné, obsažne hlúpe, bez zaujímavých scénok, bez napätia.... No zato s plným vrecom trápností a smiešnej patetickosti (hlavne k záveru). A herci? Radšej nekomentujem, strašné niečo. Na hranici odpadu. 20/100 ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Frantíci predstavujú svetu svoje dve ponorky a posádku, ktorá je odhodlaná na všetko. Aj zomrieť za prezidenta. Síce to znie kokotsky, na moje veľké prekvapenie je to solídny thriller. plný napätia, rozkazov a bojových akcií. Rozkaz je rozkaz a pokiaľ ide o bezpečnosť štátu, ponorka nepozná sesterskú ponorku. Skvelý počin, ktorý ubehol rýchlo a bez zbytočných zádrhelov. Na Frantíkov skvelé. 4 z 5 ()

mnx 

všetky recenzie používateľa

Fáze, kdy ponorka obdrží rozkaz rozpoutat třetí světovou, a potom jede podle rozkazu děj se co děj (potápeč z vlastní armády bušící jim na poklop nepotápěč) mi přišla poněkud ujetá. Doufám, že to až takhle na dřeň při reálném konfliktu nefunguje. Jinak se mi to dost nad očekávání líbilo, asi jako většina ponorkových filmů (no ono jich zase tak moc není). Nevěřte až tak průměrnému hodnocení, tohle je opravdu solidní válečný thriller, navíc ukazující, kam až může zajít absurdita hypotetického konfliktu. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (2)

  • V čase 16:09 pri vyhlásení poplachu si vojak Ponožka viditeľne dáva dole slúchadlá z hlavy. V nasledujúcich záberoch ich má ale stále na ušiach. (Johnny.ARN)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama