Reklama

Reklama

Mali ste odísť

  • USA You Should Have Left
Trailer

S manželstvom Thea a jeho oveľa mladšej manželky Susanny to nevyzerá dobre. Už dlho si navzájom nedôverujú a majú tajomstvá. Víkend s dcérou v odľahlom prázdninovom dome je posledným pokusom o záchranu ich krehkého vzťahu. Tam sa však Theo ocitne tvárou v tvár tajomnej sile, ktorá, ako sa zdá, vie o ňom a Susanne všetko. A začína sa hra na mačku a myš, v ktorej sa ocitnú oni dvaja. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (78)

Eldrick 

všetky recenzie používateľa

Vysušená slanina opět zasahuje, tentokrát trpí schizofrenií a starou mu dělá kurvička Amanda Serfrýd. To je zas castingový mismatch jako hovado. Pár, který se k sobě absolutně nehodí, seschlej Bacon by ji mohl dělat fotra a o nějaký chemii si můžete nechat jen zdát. Twist tvůrci prozradí už na začátku a zbytek je pak už jen sebepitvoření, které drží na seriózní úrovni pouze rachitik. Davidu Koeppovi by měli zakázat režírování a měl by se soustředit jen na psaní, tomu jde líp, i když tady to zabil už ve scénáři. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Čakanie na horor sa zmenilo na zakukanie sa do veľkých modrých očí Amandy a neblahú predtuchu že sa pánovi Slanina už rozpadne ksicht. Nestalo sa a tak najstrašidelnejšie, čo sme videli bol jeho vysušený krk. Tvrdenie, že Kevin Bacon vyzerá už 30 rokov rovnako je upozornením na akútny zápal očného nervu. Hoci nahatý prízrak sa mu snažil zlepšiť vizáž dávkou ústnej vody priamo do tváre, stále ostala len horká pachuť z nevydareného počinu, ktorému chýbala atmosféra a temné dusno. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Svojmu tieňu neutečieš.“ Nemám rád, keď vo filme hrá starý herec a za partnerku má o 30 rokov mladšiu herečku. Je to trápne. Môj miláčik Kevin Bacon na to síce nevyzerá (fakt neviem, ako to robí, že od 80. rokov vyzerá rovnako), ale ide do dôchodcovského veku. A za partnerku tu má herečku mladšiu o niekoľko generácií. Pred pozeraním som si vzdychol. „Ach, Kevin, aj ty?“ Kevin ma našťastie nesklamal a ako jeden z minima preukázal sebareflexiu a vo filme ohľadom vekového rozdielu nielenže zaznie viacero vtipov, ale je to svojím spôsobom aj dôležitá téma v scenári, kvôli ktorej sa od istého momentu príbeh začne uberať istým smerom. Na tento film som sa dosť tešil. Jednak kvôli Kevinovi a jednak kvôli jeho spojeniu s jedným z mojich najobľúbenejších hollywoodskych scenáristov, Davidom Koeppom. David je zároveň režisér a tam to už s ním až také slávne nie je. No minimálne musím spomenúť podľa mňa značne vydarené Tajomné okno podľa Kinga a Ozveny mŕtvych, taktiež s Baconom. Toto nie je až také dobré. Spočiatku je atmosféra hustá, ale strašidelných scén je málo a chýba im skoro všetko, čo by z nich robilo niečo nezabudnuteľné. Bacon (aj s tými svojimi neskutočnými vlasmi) to v titulnej úlohe zvláda, ale všetci ostatní sú ďaleko za ním. Obávam sa, že vrátane režiséra (a zároveň scenáristu v jednej osobe). Ku koncu už to celé bezradne šumí do prázdna a je vidieť, že nikto na 100% nevedel, čo robí. Potom to už nezachráni ani slušný koniec, ktorý sa (asi?) dal čakať. Fajn, neurážajúci priemer. Ale vlastne ani neviem, či horor. Skôr také mysteriózne čosi. ()

netahlo 

všetky recenzie používateľa

Remeslne kvalitne natocena paranoidni kulisarna, kterou svym charismatem ( ktere by stale mohl prodavat po kamionech ) tahne tradicne vynikajici Kevin Bacon. Stejne tak tradicne byla zoufala Amanda Seyfried, kterou si namazala na chleba i ta mala holcicka. Nicmene sympaticky snimek. Jinak takhle bych nejak chtel vypadat v 61 letech, jako Kevin. Ale realita bude samozrejme jina. Proplesatela pochcavajici se oteklina. Tak jsou holt karty rozdany. ()

somnar 

všetky recenzie používateľa

Kevin Bacon většinu času působí, jako kdyby ho trápila nějaká chronická bolest, nebo byl myšlenkami úplně jinde. Možná je to sofistikovaný způsob, jak se vtělit do role chlápka, co nemůže opustit nový barák, podobně "off" herecký výkon tady podle mě ale nebyl od Vala Kilmera ve Snowmanovi. Jinak je to úplně zapomenutelná Blumhouse duchařina. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (6)

  • Toto je prvá americká filmová adaptácia románu Daniela Kehlmanna. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama