Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pán a pani Littleovci (Hugh LaurieGeena Davis) si chcú v sirotinci adoptovať dieťa, ale zaujme ich sčítaný biely myšiačik Stuart, ktorý ich očarí svojou úprimnosťou. Manželia presvedčia sociálnu pracovníčku Keeperovú, aby adopciu zvieratka povolila. Myšiak sa cestou do nového domova dozvie, že bude mať staršieho ľudského brata Georga (Jonathan Lipnicki). Keď sa konečne spriatelia, začne boj s gangom potulných mačiek a kocúrom. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (186)

Wooke 

všetky recenzie používateľa

Fúha, už ako decko som nemal tento film rád z dôvodu, že tá rodina bola celá akási divná, naivná, priteplená (pardon za expresívny výraz) a neviem čo všetko. Je to výmysel, to je jasné, ale ide o tú myš a nie o to, že si vymyslíme dokonalú rodinu, ktoré nemá chybu. Viem, dôvod môjho rozhorčenia nie je pádny, ale proste ma to vytáčalo. Ale ako scény s loďami a celkovo s hračkami a celým Stuartovym svetom boli fajn. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

No celkom zaujímavá myšlienka - spojenie živých hercov s animovanou postavou. Nie je to síce originálne, pretože tento prvok bol už niekoľkokrát použitý a už vôbec nie vo filmoch pre deti. Rodina s jedným chlapcom chce adoptovať ďalšie dieťa a nakoniec adoptuje myš, ktorej vytvoria miniatúrnu izbu, postieľku aj auto. V tejto dobre, keď už som trocha starší, mi to príde dosť nudné, ale spomínam si na tento rodinný film v detstve, keď sme si ho požičali v požičovni na VHS. Vtedy mi to prišlo naozaj ako zaujímavá myšlienka. ()

Reklama

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Hezká pohádka pro malé i velké, která neurazí žádnou věkovou kategorii. Příjemný humor proplouvá celým filmem a skvělá práce techniků dává v mnoha scénách zapomenout, že Stuart je pouhý sled pixelů. Na čemž má podíl i Martin Dejdar v hlavní dabingové roli (leč kvalit Foxe, který Stuarta mluví v originálu, nedosahuje)... ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[7/10] Pred mnohými rokmi jeden z mojích najoblúbenejších filmov. Príjemná rodinná komédia, výborní herci, pekná hudba, atmosféra, a samotný myšiak veľmi podarený. S týmto filmom nemám žiadny problém, je to veľmi slušná zábava a ked´ som ho dnes uvidel v TV po veľmi dlhej dobe tak je to aj pekne nostalgické. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Na moje prekvapenie sa to dalo zniesť a čo bolo lepšie že počítačovo animovaní myšiak Stuart bol tým naj čo sa tam mohlo vôbec pohybovať, zaujímavejší než skutočný herci naokolo. Dokonca aj filmového Garfielda prekonal vo stvárnení. Príbeh je už klasická šablóna o pohnevaní a nenávidení, hľadaní seba samého, ... až po veľký návrat do kruhu rodiny kde sa majú potom opäť všetci radi, vrátene myšky z mačkou. Aspoň že tu zažijem súboj mini plachetníc na čele s kormidelníkom Stuartom. ║Rozpočet $133miliónovTržby USA $140,035,367Tržby Celosvetovo $300,135,367║ film bol svojho času v roku 1999 slušný komerčný hit, aj keď svojou úvodnou tržbou 15milionovUSD nezačal moc dobre, postupne si načiel cestu k fanúšikom žánru a nakoniec bok po boku sa v USA po celý čas svojho pôsobenia kinami držal pri famóznej Zelenej míli ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 133 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Když myšák Stuart Little odjíždí se Stoutovými, v autě hraje píseň „That's Amore“ od Deana Martina. (Nick321)
  • Když Littleovi poprvé navštíví sirotčinec, Stuart si čte knihu "Little Women" (Malé ženy) od Louisy May Alcott. (D3VIL)

Súvisiace novinky

Takový rodinný kung-fu film

Takový rodinný kung-fu film

30.08.2006

Jackie Chan jako čínský mistr kung-fu a Jet Li hledající pravý význam tohoto umění ve starých chrámech v jednom filmu? Srdce nejednoho ortodoxního fanouška by jistě zaplesalo, ale Původně měl tento,… (viac)

Reklama

Reklama