Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najlepšie kamošky a zároveň najlepšie študentky v triede Amy (Kaitlyn Dever) a Molly (Beanie Feldstein) sú veľmi múdre, šikovné...a dosť neobľúbené. Myslia si, že život je ukrytý len v učebniciach a na svojich spolužiakov s horšími známkami sa pozerajú s neskrývaným dešpektom. Lenže deň pred ukončením štúdia si obe zrazu uvedomia krutú pravdu – 4 roky šprtania boli v podstate stratou času a ony si mohli užívať presne ako všetci ostatní. A tak sa rozhodnú, že poslednú noc na strednej škole si to všetko vynahradia a roztočia to ako sa patrí. Čaká ich veľmi dlhá noc plná dobrodružstiev, na aké ich žiadna z kníh nemohla ani zďaleka pripraviť. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (11)

Trailer 1

Recenzie (216)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Veľmi v pohode. Tiež sa to drží určitých hraníc žánru ale má to akýsi aktuálny feeling. Je to úprimné. Má to kopec obzvláštňovacích momentov a celkovo sú hlavné predstaviteľky natoľko sympatické, že som im celý čas držal palce aj keď dakedy zachádzali do veľmi podivných situácií. Superbad zo ženského pohľadu. A je to kupodivu vtipné. Scéna s riaditeľom v aute bola top. Aj napriek rovnako hrajúcemu Sudeikisovi. Je to príjemný film, ku ktorému sa oplatí ešte vrátiť. Je to hlas novej generácie. Ktorá žije, dýcha a sníva. ()

chelseaman22 odpad!

všetky recenzie používateľa

Já prostě nevěřím tomu, že tenhle počin s absolutně zpackaným castingem může někoho zaujmout. Neříkám to často, ale raději bych se v předvečer všech svatých zúčastnil s bezhlavým Nickem bezhlavého honu, než abych viděl byť deset minut tohoto hnusu. odpad! Celosvětový příjem ke 12. 7. 2019: $21,790,568, což je 3,63 násobek rozpočtu ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Olivia Wilde by mala režisérske remeslo okamžite vypustiť z repertoára. Nie je predsa možné, aby soundtrack k filmu mal skoro 50 pesničiek, to bolo k čomu dobré? Československý preklad názvu je úplne od veci a dve mladé a hrozné herečky nielen že nevedia hrať, ale im dávajú do úst taký sprostý scenár, že aj taká tupá tvár ako má Feldstein vyzerala pri odriekavaní svojich fráz jak osol krížený z bagandžou. Samozrejme opäť sa nezabudlo na lesbizmus, to je už norma. Každopádne, perzské príslovie hovorí, že aj hlúpy človek povie občas niečo múdre. Tu som na to márne čakal. ()

Ant 

všetky recenzie používateľa

Není to trefné jako filmy Johna Hughese ani ujeté jako Project X. Ale tak nějak to skvěle vystihuje Generaci Z, kterou to popisuje. Je to milé, nenudí to, nekáže to. Na druhou stranu je to taky vykalkulované. Tématicky to navazuje na Lady Bird. Twitter hype to zase trochu přehnal. PS: Hlasuju pro to, aby Skyler Gisondo byl v každé hollywoodské komedii. 3,5* ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle se nepovedlo. Typická americká komedie, která se zaměřuje na dvě nejlepší kamarádky, šprtky, které si chtějí alespoň jednou v životě před promocí užít pořádnou párty a neležet v knihách. A začíná nám spousta trapných a nevtipných scén, které zažívají, pak nastane zvrat, kdy se pohádají a druhý den bum jsou zase nejky. Nejlepší a nejvtipnější na celém filmu byla Billie Lourd, jinak je to film, na který se znovu určitě nepodívám. ()

Galéria (192)

Zaujímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. března 2019 na filmovém festivalu South by Soutwest v Austinu. (Varan)
  • Scénář k filmu vznikl již v roce 2009. (Grimaldi)

Súvisiace novinky

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

20.08.2020

Olivia Wilde se poslední roky věnuje spíše režii než hraní, a po úspěchu s filmem Šprtky to chtěj taky se z ní v Hollywoodu stalo horké zboží. Není divu, že si jí tak vyhlédlo studio Sony, jež se jí… (viac)

Reklama

Reklama