Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvabná kaderníčka Maggie Carpenterová (Julia Roberts) z malého amerického zapadákova už trikrát ušla svojim ženíchom spred oltára, a tak nečudo, že sa z jej neuveriteľného príbehu razom stala klebeta, po ktorej by rád siahol každý bulvárny novinár. Šance sa preto pochopiteľne chytí aj novinár Ike Graham (Richard Gere), ktorý z krčmovej informácie „z druhej ruky“ napíše atraktívny článok, aby sa opäť dostal do priazne svojich šéfov i čitateľov. Maggie však publikované historky popiera a za zverejnenie svojho súkromia chce redakciu zažalovať. Ike sa preto vyberie získať dôkazy priamo do mestečka, kde Maggie žije... Tu sa práve schyľuje už k štvrtej svadbe! Ike sa postupne zoznámi so všetkými bývalými ženíchmi, priateľmi, rodinou i samotnou Maggie. Tá má však od tejto chvíle ďalší problém v podobe sympaťáka Grahama, ktorý sa do nej postupne začína zamilúvať - a čo je horšie (Či lepšie?) i ona doňho! A tak je aj plánovaná svadba číslo 4 vážne ohrozená... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (230)

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Tak já nevím... před pár lety, kdy jsem se na ten film dívala poprvé mě moc nezaujal a dnes jsem byla tedy docela příjemně překvapená. Julia Roberts je krásná ženská, šedivý Richard pro mě nic moc. Bylo to sladké a místy jsem měla tendence dát si ruce před obličej stejně jako na konci Graham. Ale mě tyhle devadesátky sedí prostě tak nějak víc, než dnešní romanťárny. // 28.4.2018 Stále platí, že čím jsem starší, tím se mi to líbí víc. ()

MiaMahoney 

všetky recenzie používateľa

Pretty Woman byla úspěšná. Nevěsta na útěku úspěšná není. Pardon, ale tento film není ničím víc, než jen nevydařenou sázkou na původní herce (Gere, Robertsová, Elizondo, Miller…) okořeněnou trapným dohadováním dvou osob, u kterých prakticky od začátku víme, že spolu stejně skončí. Občas hysterický, občas provokativně klidný Gere v této roli nepřesvědčí, Robertsová má tu svoji skutečně trapnou (jestli se takhle chovají dospělé americké ženy, pak je to zřejmě zbytečné komentovat) a celková ujetá koncepce filmu má do dokonale pohádkové atmosféry Pretty Woman hodně, hodně daleko. Dvě hvězdičky za soundtrack a Richarda Gerea, „děsícího hady“ :-). ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ešte teraz krútim hlavou nad tým, ako sa tvorcovia aj herci snažili využiť tak ako v minulosti mnohokrát, svoj skorší komerčný úspech na podobnom type komédie. I keď Pretty Woman bola aspoň cool, toto už je len odvar a zlepenec v jednom bez hlavy a päty. Priemerný film, s už ohranými hercami Richardom Gereom a Juliou Roberts, ktorí možno prilákajú nejakých divákov. Je to film skôr pre romantické povahy. ()

Petus 

všetky recenzie používateľa

Proč všichni v Hollywoodu neustále trpí utkvělou představou, že výjimečná věc se dá zopakovat, stačí dát do kupy stejné ingredience a ono se to povede zase. Anebo taky ne. Jediné, co mě na tomhle filmu štvalo snad ještě víc než zcela zjevný záměr vytvořit novou Pretty Woman, byla naprosto nesnesitelná postava J. Roberts, kterou jsem upřímně nesnášela od začátku až do konce a kdyby na konci filmu (nebo na začátku, nebo prostě kdekoli) zesnula, snad bych jí poslala i děkovný dopis. No nic, budu se muset spokojit s duem Elizondo, Wilson a ten zbytek tak nějak taktně přejít. ()

croxika 

všetky recenzie používateľa

To,čo perfektne fungovalo v Pretty Woman medzi Richardom a Juliou som v tomto filme nedokázala nájsť. Márna snaha o oživenie toho, čo im už raz prinieslo úspech obrovských rozmerov a celý dej, herci, scény aj film boli také nezáživné, že to nezachránili ani deti skáčuce po Gerovi či samotný Gere utekajúci za autobusom v snahe dobehnúť svoju lásku,ktorá ma nevýslovne otravovala svojím neustálym a nemožným zbabelským utekaním... ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (9)

  • Výraz „ptakopyska“, který Julia Roberts (Maggie Carpenter) předvádí, byl do filmu přidán poté, co režisér Garry Marshall viděl herečku, jak tento obličej dělá na jeho vnoučata, aby je pobavila. (Sfaxia)

Reklama

Reklama