Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nedávno ovdovelý Garret Blake (Kevin Costner) sa pokúša vyrovnať so smrťou svojej milovanej manželky Catherine naozaj svojským spôsobom: píše jej dojemné ľúbostné listy, ktoré potom zatvára do prázdnych fliaš a hádže do oceánu! Jedného dňa jednu z týchto fliaš nájde vyplavenú na pláži rozvedená mama malého Jasona (Jesse James), pôvabná reportérka Theresa Osborneová (Robin Wright Penn) – a jej obsah ju natoľko chytí za jej ťažko skúšané srdce, že sa rozhodne autora tohto nádherného, a zároveň neuveriteľne zúfalého vyznania za každú cenu nájsť. Netuší, že nájde oveľa viac, ako pôvodne dúfala – no nielen to... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (172)

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Dojímavá romantika. Mandoki cit pro režii, kamera je neskutečně vymazlená, Yaredova hudba fantastická a vůbec celý film se v táhne v jedinečném romantickém feelingu. Coster tyhle role umí a Robin Wright Penn je na tom stejně. Ano závěr je možná až příliš sentimentální, ale vzhledem ke koncepci a celkovému feelingu se to dá v pořádku ustát. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Manžel posiela svojej mŕtvej žene správy vo fľaši. nečaká však že ich niekto nájde na základe jeho citov k žene sa do neho zamiluje. Herecké obsadenie: Robin Wright (nar. 1966, USA) a Kevin Costner (nar. 1955, USA) sa do tejto ľúbostnej polohy narodili. Funguje medzi nimi neopakovateľná chémia a aj vďaka nim si divák film užije naplno. Prevedenie: Prímorská vidiecka dedinka neponúka príliš veľké možnosti na realizáciu ale je vidno že aj s minimom exteriérov a interiérov sa dá ponúknuť kvalitný príbeh. Pocity: Toto je u mňa vždy najsilnejšia kategória pri filmoch Nicholasa Sparksa (nar. 1965, USA) lebo väčšinou už šípim do čoho asi pred spustením filmu idem ale aj napriek tomu ma film úplne emočne odrovná a inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Pridaná hodnota: Veľmi silný príbeh o láske medzi mužom a ženou, ktorý vôbec nepôsobí lacno ani prvoplánovo. 89% ()

Reklama

Tejkina 

všetky recenzie používateľa

Kdyby nebylo toho smutného závěru, který mě vyloženě překvapil a dostal, nešla bych výš než na průměrné hodnocení, protože film nedokázal celou dobu udržet mojí pozornost. Ale vzhledem k tomu, jak to dopadlo, musím jít nahoru. Konečně jednou romantický film, který nekončí stylem "a žili spolu šťastně až do smrti ". Protože něco takového jsem od závěru filmu očekávala. ()

tronka 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, čakala som iný koniec, takže som zostala zaskočená... ale asi v dobrom. V romantickom filme je dôležité, aby si obaja sadli, aby mal dej dobré podporné figúrky a odohrával sa v originálnom prostredí. Toto SPRÁVA VO FĽAŠI napĺňa: odťažito mužný Costner si so šikovnou Robin Wrightovou sadol, vedľajšie postavy sú dobré (len čo 74-ročný Paul Newman v jednej zo svojich posledných rolí začne dávať životné rady a Robbie Coltrane vešať svoje fotky po stenách, je to super) a prostredie rybárskeho mestečka má veľa do seba. ()

Bobek15 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý námet, kvalitné hercké obsadenie Kostner-Penn-Newman, pekná hudba od Gabriela Yareda, avšak zlé spracovanie spôsobilo nedostatočné prešpikovanie emóciami a útokmi na naše city. Možno nie som dostatočne citlivý na romantické filmy, ale už som zašíval aj krajšie pocity a zimomriavky po celom tele pri niektorých iných romantických filmoch. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Děj filmu se odehrává v Chicagu (nachází se ve státě Illinois při pobřeží Michiganského jezera) a na bariérových ostrovech Outer Banks u pobřeží Severní Karolíny a jihovýchodní Virginie, na východním pobřeží USA. (noelcoward73)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse (Dlee)

Reklama

Reklama