Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osemnásťročný Nic má na prvý pohľad všetko – skvelú rodinu, krásu, talent a práve ho prijali na univerzitu. Napriek tomu je v jeho živote trhlina, ktorú vypĺňa drogami. Kde sa vzala a ako mu môže pomôcť jeho otec David vo chvíli, keď sa Nic ocitá nad priepasťou? Emotívny film o sile závislosti a ešte väčšej sile lásky je nakrútený podľa skutočného príbehu Nica a David Sheffovcov, ktorí svoje zážitky zachytili každý zo svojho uhľa pohľadu v samostatných knihách. (ASFK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (154)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

celé to táhl Carrel.Chalamet přehrával až hrůza.Dřív byl v pohodě výchovný pohlavek.Dnes se na všem přiživují všelijaké organizace.Které ve finále nadělají víc škody než užitku.Do hlavy nikomu nevidíme.proč to mělo název Krásný kluk?Když ve finále šlo o feťáka?Jakože:  vidíte jak je krásný a jak dopadl?No fakt ústřední motiv jak bolavá noha. ()

Deschain 

všetky recenzie používateľa

Viac ako samotný film potešili Song to the Siren od Tima Buckleyho a Sound and Vision od Davida Bowieho. To som bola v excitovanom stave. Pesničkový soundtrack celkovo stojí za pozornosť. Nestretnú sa často mená ako Amon Tobin, Mogwai, Sigur Rós, Zola Jesus, Sampha, Aphex Twin na jednom mieste... Už som vymenovala všetkých? My radio work is showing. //Inak, príde mi absurdná jedna vec spojená s týmto filmom. To, že toto má byť Chalametova životná rola, tak bol film propagovaný. Srsly, veď má len 23. Nepochybujem, že má toho ešte strašne veľa pred sebou.// (Lumiere - 15.1.2019) ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Hrôza! Takéhoto idiotského syna určite neprajem žiadnemu rodičovi - však to musí byť hotové utrpenie, keď sa človek všemocne snaží, a za každým to skončí rovnakou spreneverou dôvery. Postava nevďačného a sebeckého narkomana Nica mi bola vrcholne nesympatická! Naopak, obdivujem Davida (ktorého mimochodom vynikajúco zahral Steve Carell), že to emočne zvládal a napriek toľkým sklamaniam bol napokon ochotný Nicovi uveriť, aj keď si to absolútne nezaslúžil. Ale pochopiteľne, asi žiadny rodič nechce, aby mu jedného dňa zavolali, že "vaše dieťa umrelo v dôsledku predávkovania". Ale už dlho ma žiadna postava vo filme tak neznechutila ako bol práve Nic. 3* ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Steve Carell pro mě v tomto filmu naprosto exceluje. Je pro mě ukázkou, že tyto role pro něj jsou stvořené. Zní to až zvláštně, když je to dospělý chlap, ale přijde mi to,jako by "dospěl". Protože tenhle film je skvělý, i když (SPOILER) nejsem zastáncem happyendů - film bych ukončila cca 20 minut před pravým závěrem. Ale je to tak krásně "těžký" a reálný snímek. "Boj" ať už v realitě či mimo ni, ukázka volby, možností a ať už máme vše, co můžeme ke "kvalitnímu" životu mít či ne, je to jen na nás a je tu v nás, jak budeme v životě pokračovat, co budeme dělat a pokud vás to uvnitř "drásá", tak i když máte materiálně vše, můžete dopadnou i takto.. ()

venison 

všetky recenzie používateľa

SPOILER: Naprosto chápu protichůdné recenze z řad diváctva.. Jedni jsou nadšeni, jiní remcají nad nezáživností děje.. Ono spíš jde o to, co divák od filmu všeobecně očekává.. Drama "Beautiful Boy" je o drogové problematice, ale není na ní pohlíženo ze strany závislosti jedince, ale rodiče, který svého syna miluje ze všech sil bojuje a když mu síly dochází, musí nabrat dech na ten nejdůležitější souboj a to boj sám se sebou a přijmout fakt, že narkoman, který byl jeho malým chlapcem pohltil jeho osobnost a není cesty zpět.. V tento okamžik jsem uronila i slzu.. Neskutečné drama o ztrátě důvěry a boji s bezmocí.. Pomalé a vleklé tempo mi naopak vyhovovalo a užívala jsem si krásu domova hlavních hrdinů včetně skvělé rodinné atmosféry.. Kamera mě bavila velmi a naprosto sedla do celkového konceptu pojetí životopisného příběhu.. Hudbu vybíral nějaký génius.. Strašně jsem se těšila na Steva Carella, který mne poslední dobou velmi baví.. A Timothée Chalamet předvedl, že se z něj klube velmi nadějný herec.. Já si to na projekci ČSFD celých 120 minut rozhodně užila.. Hvězdička ubrána z plného počtu za "useklý" konec a přílišný USA moralismus v datech.. |Světozor| ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (15)

  • Methamphetamin není nutné vařit k žilnímu (injekčnímu) užití. Ve filmu je to naopak. (blans)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. září 2018 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Timothée Chalamet musel utratit 25 liber za poradce a doktora, aby se ujistil, že jeho jednání jako narkoman je realistické a autentické. (blans)

Reklama

Reklama