Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický Goofy sa so svojím dospievajúcim synom Maxom vyberie na veselú cestu naprieč krajinou. Cestou k starému rybníku sa ocitnú až po svoje ovisnuté uši v problémoch. Vo filme uvidíte množstvo akčných scén, únikov o vlások, a dokonca aj vtipné stretnutie s Bigfootom. Zistí nakoniec Max, že podobať sa na tak trochu streleného otecka nie je na zahodenie? Odpoveď na otázku sa dozvieme v závere, keď Max a Goofy vybehnú na pódium na tom najúžasnejšom rockovom koncerte v dejinách. (Disney+)

(viac)

Recenzie (59)

Gore 

všetky recenzie používateľa

Animovaná disneyovka, která nejspíš vznikla jen, aby něco vytřískala z populární postavičky, která v krátkých příbězích má vtip a švih. Celovečerák to neutáhne, má to dost děr a natahovaný děj. Ale pokud vám je 8 let, tak se to dá skousnout. Dospělý z toho má pouze nostalgickou vzpomínku na dětství. ()

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Z nostalgie dávam 4*, ako dieťa som totiž zbožňoval pozerať tento film na videokazete. V tom čase som tým bol úplne ohúrený, dnes ma príjemne prekvapilo, ako dobre u mňa táto rodinno-tínedžerská road-komédia s hudbou z 90tych rokov funguje. A vzhľadom k roku vzniku to ešte stále vyzerá výborne. (70%) ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Postava nahlúpleho, poblázneného, nemotorného psiska, ktorý sa vo Goofy, sa zrodila v štúdiach spoločnosti Walt Disney Production v roku 1932. Čiže v dobe vzniku celovečerného filmu "Goofy na výlete" mal tento animovaný hrdina šesdesiat tri rokov. To je dôchodkový vek aj pre ľudí, nie to pre psa. Goofy mal byť už dávno zahrabaný niekde na cintoríne domácich zvierat . Namiesto toho ho Disneyovci umelo držia pri živote a snažia sa na ňom zarobiť ešte nejaký ten dolár. Lenže už to nefunguje. Goofy je starý a nudný a ten jeho pubertálny synek Max je maximálny trkvas. Treba ich oboch utratiť. * ()

Durdas 

všetky recenzie používateľa

Pro mě je "Goofy na výletě" jeden z nejlepších a nejmilejších filmů mého dětství, který si rád pustím i teď. Je to podle mě hodně nedoceněný film a nevím, jestli k tomu přispívá právě postava Goofa. Je sice pravda, že ho zrovna nemusím, ale tady mi vůbec nevadí, ba právě naopak, bez Goofyho by film nebyl ono. Navíc jsou ve filmu pro mě nezapomenutelné písničky a scény. Takže pro mě je to jasných 5 hvězdiček. Mám tenhle film prostě rád. ;-) :-) ()

Mangus 

všetky recenzie používateľa

Keď som bol menší a tento film práve dávali v kine, bol som na ňom s rodičmi. Scénu s polievkou som si zapamätal dodnes a napriek odstupu času, som si film opäť vychutnal a zaspomínal si. Aj keď dospelého diváka film veľmi nenadchne, musím dať 5, pretože spĺňa presne to, čo očakáva cieľová skupina, teda deti. 9/10 ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (8)

  • Meno P.J. je skratka od "Pete Junior". (m.a.t.o.)
  • Na Goofyho prívesku na kľúče možno vidieť logo "D", čo je odkaz na spoločnosť Walt Disney. (m.a.t.o.)
  • Postavu Mickey Mousea je možné vidieť aj v ľavom dolnom rohu hľadiska, keď Max letí k Roxanne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama