Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • Česko V oku hurikánu (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Skupina gangstrov sa rozhodla využiť najsilnejší hurikán v dejinách, aby zakryli stopy po lúpeži 600 miliónov dolárov z americkej mincovne. Keď hurikán zosilnie na smrtiaci piaty stupeň a ich dobre premyslený plán sa začne rúcať, potrebujú získať kód k trezoru, ktorý pozná len tajná agentka Casey Corbynová (Maggie Grace), a sú ochotní kvôli nemu aj vraždiť. Agentka však získa nečakaného spojenca - meteorológa Willa Rutledgea (Toby Kebbell), ktorý je aj napriek veľkému strachu z hurikánov odhodlaný dostať svojho brata zo zajatia lupičov. Svoje znalosti o búrkach využije na to, aby pomohol zastaviť zlodejov a zachrániť rukojemníkov skôr, než z mesta zostanú iba trosky. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (126)

Sundance.cz 

všetky recenzie používateľa

To je zase mix asi jako když si nalijete vajčňák do vína. Postavy mají moderní gravitační boty a dokážou ustát i ten největší huríkán. A k výčtu žánrů zapomněli napsat komedie. Jo hurikán, ten tam je jako doplněk akčního filmu. A tak nějak to celé nefunguje. Je to asi jako kdyby k potápějícímu Titanicu připlul Jack Sparrow a tonoucí Capriově posádce hodil Nema v okurkáči na pomoc. Prostě koukat se na to dá, ale kolikrát si řeknete "Co to jako bylo?" 40 % (**) ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

teda tento film ma prekvapil v pár bodoch. 1. je akčný a katastrofický je tak asi z 20% aj to sa tá výrazná katastrofickosť objaví až v závere. 2. Má snád všetky klíše, napríklad odhalíte, že henten síce vyzerá zo začiatku že je dobrý ale je to záporák lebo mu tu skurvenskosť(lepší výraz ma nenapadá) vidíte v ksichte. 3. Skurvený happyend bez nejakej smrti hlavnej postavy. 4. Točil ju Rob Cohen. ale napriek tomu, je to taká blbinka, že musím dať 4* lebo ja takéto žánriky rád, aj keď samozrejme krútim nad tým hlavou. ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Další brutálně nedoceněný Rob Cohen. Proti tomuhle režisérovi je tady snad spiknutí. Hotovej Adrej Hrabiš ČSFD. Možná, že Cohen zamrzl v devadesátých letech a tenhle film není nic jinýho, než mix Twisteru a Povodně, ale je to úderný a zábavný béčko které právě od první do poslední minuty tím devadesátkovým odérem dýchá. 47% je naprosto ubohý výsměch. Sice je scénář místy debilní tak moc, že vám mozek teče ušima a oči prdelí, ale v dnešní době, kdy se v kině točí dokola jen zbořený města a je už jedno, jestli je digitální čurák v pláštěnce ničí, nebo zachraňuje, jsou tyhle vzpomínky na doby minulé vítaným osvěžením. Je to píčovina, ale mrtě zábavná a teda kurevsky, ale kurevsky podhodnocená.60%. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $6,115,825Tržby Celosvetovo $25,900,000▐ Zas ďalšia katastrofická béčková bejkovina čo by sa šikla priamo na DVD a išla do kín. Rob Cohen nikdy nebol nadpriemerný režisér a tu to len potvrdzuje. / 25%/ ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

S výnimkou záverečných 20 minút sm si film užíval, prehnaný záver bol sklamaním. Napriek tomu som sa filmu napokon udeliť hodnotenie nad priemerom, ktorý má na databáze, nakoľko povahové črty postáv sú zvládnuté v podaní hercov pomerne dobre a tak človeku detaily pri streľbe zo zbraní či nejestvujúcich stopách hurikánu pár metrom pred jej okrajom (ani kvapka dažďa či lístok vo vetre) až tak nevadia. V každom prípade to mohol byť výborný akčný film rovnako ako skvelý ktastrofický, v kombinácii je to trochu lepší priemer. Dnešné víťazstvo hokejistov dorastu z môjho mesta nad Slovanom Bratislava som si užil podstatne viac. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (6)

  • Vo finálnej scéne s kamiónmi rútiacimi sa po diaľnici je možné všimnúť si, že kamióny stoja na mieste a nehýbu sa. (Johnny.ARN)
  • Casey (Maggie Grace) o sebe v jeden moment povie, že pracuje pre ATF. Tento úrad však má na starosti alkohol, tabak a zbrane a nemá nič spoločné s Ministerstvom financií, pre ktoré by mala pracovať. (ČSFD)
  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)

Reklama

Reklama