Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • Česko V oku hurikánu (viac)
Trailer 1

Skupina gangstrov sa rozhodla využiť najsilnejší hurikán v dejinách, aby zakryli stopy po lúpeži 600 miliónov dolárov z americkej mincovne. Keď hurikán zosilnie na smrtiaci piaty stupeň a ich dobre premyslený plán sa začne rúcať, potrebujú získať kód k trezoru, ktorý pozná len tajná agentka Casey Corbynová (Maggie Grace), a sú ochotní kvôli nemu aj vraždiť. Agentka však získa nečakaného spojenca - meteorológa Willa Rutledgea (Toby Kebbell), ktorý je aj napriek veľkému strachu z hurikánov odhodlaný dostať svojho brata zo zajatia lupičov. Svoje znalosti o búrkach využije na to, aby pomohol zastaviť zlodejov a zachrániť rukojemníkov skôr, než z mesta zostanú iba trosky. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (126)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

teda tento film ma prekvapil v pár bodoch. 1. je akčný a katastrofický je tak asi z 20% aj to sa tá výrazná katastrofickosť objaví až v závere. 2. Má snád všetky klíše, napríklad odhalíte, že henten síce vyzerá zo začiatku že je dobrý ale je to záporák lebo mu tu skurvenskosť(lepší výraz ma nenapadá) vidíte v ksichte. 3. Skurvený happyend bez nejakej smrti hlavnej postavy. 4. Točil ju Rob Cohen. ale napriek tomu, je to taká blbinka, že musím dať 4* lebo ja takéto žánriky rád, aj keď samozrejme krútim nad tým hlavou. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Mám ráda katastrofické filmy a něco podobného jsem očekávala i od tohoto filmu. Ze začátku to tak vypadalo, ale pak se z toho najednou stal akční a ne moc povedený film, kde hurikán hrál nakonec jen vedlejší roli. Pro všechny kladné postavy byla největší hrozba gang se zbraněmi a prachy po kterých prahli. Hodnotila jsem film před pár dny a už si ani teď nedokážu vybavit o čem to bylo. A takhle by to rozhodne po shlédnutí kvalitního filmu rozhodně být nemělo. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $6,115,825Tržby Celosvetovo $25,900,000▐ Zas ďalšia katastrofická béčková bejkovina čo by sa šikla priamo na DVD a išla do kín. Rob Cohen nikdy nebol nadpriemerný režisér a tu to len potvrdzuje. / 25%/ ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Myslim,že v současný době tvůrci jako Cohen nemaj na růžích ustláno,a u nás už tyhle filmy ani na nosičích nevyjdou.Jo,zlatá doba konce minulýho století,to byly žně.Na tenhle film by se dělal pořadník.Ale co.Stáhnout se to dá,někdy to jede i tv,takže vo to nepřijdeme.Hlavně že to neni komiks,proboha.Až se marvelovky a jim podobný přejí,tak myslim přijde čas porna.Všichni si budete honit péra u filmů v metru na telefonech,to bude zábava.já ale pořád pojedu svoji lajnu.tohle bylo zase hodně slušný,a nebejt toho ne úplně skvělýho konce,tak dám klidně pět hvězdic.80%. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Možná se to tváří jako sympatický béčko, ale je to TAK pitomý nesympatický béčko, že ten film musíte nenávidět. Grace je kandidátkou na Zlatou malinu, stejně tak její rosničkový kamarád Toby Kebbell. Ale jestli je něco do nebe volající, je úroveň debility scénáře. Něco tak hroznýho jsem opravdu dlouho neviděl. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (6)

  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)
  • Keď behom prestrelky vybuchne nákladné auto, plamene i dym sa pohybujú prekvapivo mierne, v rozpore s prudkým vetrom. Rovnako tak nie je pravdepodobné, že by vo vetre, ktorý dvíha autá a ničí stavby, boli ľudia schopní relatívne ľahko chodiť. (ČSFD)
  • Casey (Maggie Grace) o sebe v jeden moment povie, že pracuje pre ATF. Tento úrad však má na starosti alkohol, tabak a zbrane a nemá nič spoločné s Ministerstvom financií, pre ktoré by mala pracovať. (ČSFD)

Reklama

Reklama