Reklama

Reklama

Cesta za láskou

  • Česko Ten pravý, ta pravá? (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárnom filme Dracula vytvorili príbeh veľkej, úprimnej a čistej lásky. V komédii Cesta za láskou na seba narazia ako večne nepríjemní a ufrflaní samotári na svadbe, kam jednoducho museli. Omylom sa dajú do reči už na letisku počas cesty a hneď zistia, že majú vlastne veľa spoločného: nenávidia ženícha, nevestu, svadby a zo všetkého najviac začnú nenávidieť seba navzájom. Obaja by chceli byť úplne inde, najlepšie sami a hlavne sa navzájom nikdy nevidieť. Ich sarkazmus ich na akcii plnej šťastných ľudí, ktorí sa chcú baviť, postupne od všetkých ostatných izoluje, až jednoducho ostanú sami a musia sa začať rozprávať. A keď sa s niekým rozprávate a pijete pri tom víno, môže sa nakoniec stať čokoľvek. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (188)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,939,000▐ Rozbeh určite dobrý, ústrednej dvojici ide vzájomné doberanie na výbornú. Je dobre chladné a odmerané. V druhej polovici sa to snaží hrať už aj na romantickú notu ale tam to už proste nesedí a vybudovaná komorná beznádejná atmosféra splasne takmer do prázdna. /55%/ ()

dee.n 

všetky recenzie používateľa

Zcela a jen a pouze konverzační komedie, kde hraje stále sexy Keanu Reeves a pro mne nesnesitelná Winona Ryder. Teda pro tento film. Oba jsou zahořklí a vlastně v podstatě ubozí a vy se celý film koukáte jak tlachají a nadávají na celý svět. Já osobně v tom žádný další přesah nenalézám a vidět tento snímek, dokonce i v kině, bylo utrpení. Dvě hvězdy jen proto, že Keanu je stále fešák. :) ()

Reklama

Vyhy 

všetky recenzie používateľa

Konverzační komedie, která není vůbec vtipná. Záměr byl možná dobrý, ale výsledný film už vůbec ne. Hodně slov, šíleně moc slov, které nejsou ale ničím zajímavým a už vůbec nejsou vtipná. Navíc, je všem hned jasné, jak tato dvojice asi může skončit. Opět to nejlepší prozradily trailery. Nejdelších 90 minut v mém životě. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

U mňa spolupráca K. Reevesa a W. Ryder opäť zafungovala. Scenár je jednoduchý (možno až príliš), ale tie dialógy sú za to zaujímavo napísané. Nehovorím, že všetky sa mi páčili, ale boli medzi nimi také, ktorý sa mi aj po skončení snímku stále motali v hlave. Za prípadný neúspech filmu spomínanú dvojicu neviem viniť. Film, kde vedľajšie postavy prakticky existujú len v pozadí a bez akýchkoľvek hereckých činností. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

SamVimes 

všetky recenzie používateľa

Baví mě ten koncept dialogu dvou hlavních hrdinů bez jediné další mluvící postavy v celém filmu, baví mě zdejší dlouhé záběry, baví mě i Keanu Reeves a Winona Ryder. Bohužel mě zas tak moc nebaví samotné dialogy, na nichž by to celé mělo stát, a kterým se daří prodávat vtipy nebo nosné pointy jen zřídka. Kéž by tohle napsal Woody Allen před 30 lety. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (7)

  • Při diskusi v posteli Frank (Keanu Reeves) dopije sklenici vína. Zatímco řeč pokračuje plynule dál, mění se vzdálenost kamery, a lze vidět, že sklenice už najednou není prázdná. O pár vteřin později Frank opět pije ze sklenice. (six_seven)
  • Při scéně, kdy Frank (Keanu Reeves) a Lindsay (Winona Ryder) sledují z postele film, lze vidět chybu střihu. V záběru zblízka drží Frank Lindsay za rameno, zatímco Lindsay si hraje s vlasy. Při záběru z dálky, který nastává okamžitě (zvuk z televize pokračuje), má najednou Frank ruku na dece a Lindsay ruce úplně mimo obličej. (six_seven)

Reklama

Reklama