Reklama

Reklama

Charlotte Field (Charlize Theron) je jednou z najvplyvnejších žien na svete. Je šikovná, krásna, vzdelaná, pracuje v diplomacii a má talent na všetko. Fred Flarsky (Seth Rogen) je nadaný novinár na voľnej nohe, ktorý priťahuje problémy. Nemajú vôbec nič spoločné, až na to, že Charlotte bola kedysi jeho opatrovateľkou a on bol do nej zaľúbený. Keď sa po rokoch náhodou stretnú, Charlotte, očarená jeho zmyslom pre humor, sa zrazu vráti v čase a spomenie si na svoje mladícke ideály. V náhlom impulze ponúkne Fredovi, aby pre ňu písal prejavy pre práve spustenú prezidentskú kampaň. A hoci sa on v jej kruhoch pohybuje ako slon v porceláne, iskra preskočí a romanca je na svete... spolu so sériou neočakávaných incidentov na vysokej úrovni. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (293)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Medzi Sethom Rogenom a Charlize Theron je skvelá chémia, lebo sú výborne vybratí do rolí nadriadenej političky a drzého novinára, je to celkom dosť humoru, aj solídna romantika, ale aj slabých miest. Škoda tej nevyrovnanosti, bol tu potenciál na jednu z najlepších romantických komédií desaťročia. Stačilo len viac vybrúsiť scenár. 7/10 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Postavy vraj k sebe pasovali? Theron + Rogen v šušťákoch, to má byť sympatický pár? A to on ako očarí ju? Ona dáma na úrovni a on šupák čo nemá ani na žiletku. Takže tam romantiku nevidím ani dôvod k fandeniu. No a čo komediálna stránka? Som rád, že po dlhom čase v Rogenovom filme chýba fekálny humor, na ktorý je on špecialista. Ale za brucho sa chytať nebudeme. Ide o veľmi priemernú, až obyčajnú romantickú komédiu, v ktorej si každý zahrá svoj povinný part. Nenadchne, ani neuškodí. ()

Reklama

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Ako už píše distribútor, Charlotte a Fred sú naozaj podivný pár a spočiatku som sa obával, že medzi Theron a Rogenom nebude dostatočná chémia, no mýlil som sa. Skutočne im to seklo, vďaka čomu z klasickej romantickej komédie spravili naozaj pohodový film "do dažďa". V závere sa už síce celkom tlačí na pílu, čo vo výsledku pôsobí príliš absurdne, ale to sa dá od tohto žánru čakať. ()

H34D 

všetky recenzie používateľa

Skvělá Charlize Theron vytahuje z průměru jinak velmi politicky korektní a jen velmi zlehka vtipnou komedii o liberálně populárních tématech jako je žena na postu prezidenta, ochrana minorit, boj za lepší životní prostředí a samozřejmě zesměšňování a urážení Trumpa. Je mi jasné, jak se v Hollywoodu za to plácali po zádech, jak se scénář psal téměř sám a herci ve filmu téměř dobrovolničili, nicméně mě tato politická zaujatost neoslovuje. 6/10 ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Je pre mňa skutočne super, keď môžem povedať, že som od filmu dostal všetko čo som od neho reálne chcel. Že môžem spokojne povedať, že som videl skutočne skvelú romantickú komédiu, ktorá ma pobavila, dostal som sa do príjemnej romantickej nálady a môžem sa k nej kedykoľvek vrátiť. Jo. Je to tak. Práve tento film. "Long Shot" je pre mňa tento rok zlato vo svete romantických komédií. Prečo? V prvom rade za to môže fakt, že film má skvelú komédiu. Seth Rogen patrí medzi veľmi vtipných hercov a keď má s čím pracovať, tak nás vie poriadne rozosmiať. A v tomto filme rozhodne má dostatok priestoru na to, aby dokázal urobiť dobrú komediálnu šou. Málokedy poviem, že som sa na komédii skutočne smial. No pri tomto filme sme sa v kine skutočne rehotali. A rehotali sme sa poriadne. Malo to šarm, malo to dobrý humor. Okrem toho Charlize Theron je rovnako vynikajúca vo svojej role. Myslím si, že najlepšia časť je keď sa po telefóne snaží vybaviť, aby bol prepustený pilot zo zajatia. Pár najlepších monológov, čo som počul v celom filme a nemohol som sa prestať smiať. Skvelá práca. Okrem toho majú spolu vynikajúcu chémiu. A nie sú to herci, ktorí majú hrať, že sú zamilovaní. Pôsobia, že to medzi nimi skutočne iskrí. Majú skvelé dialógy, majú spolu skvelé momentky a hlavne si obaja skvelo rozumejú. A tak sa človek necháva príbehom unášať ďaleko a ďaleko a ani si neuvedomí ako rýchlo ten čas dokáže plynúť, keď má film výborný spád a dobrý humor. Osobne by osm povedal, že je tu len pár problémov, pre ktoré nedostane môj najvyšší rating (hoci by si ho možno aj zaslúžil). V prvom rade tu máme zase scénku keď sa musíme rozlúčiť pre isté okolnosti a potrebujeme čas na to, aby sme si uvedomili svoje chyby a pokračovali tam, kde vieme, že to nakoniec dojde. A potom je v tomto filme dokonca aj zloduch. A hoci viem, čo to chce adresovať, nemám pocit, že sme tu nejakého reálneho zloducha potrebovali. Najmä ak je takto nevyužitý. Inak ale nemám čo vytknúť. Je to energické, je to vtipné, je to romantické, má to skvelé postavy, skvelú hudbu a pekné momentky, na ktoré nezabudnem. Stojí za to vidieť? Rozhodne áno. Hodnotenie: A ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)
  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)

Súvisiace novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (viac)

Reklama

Reklama