Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď inžinierka Elena zistí, že technológiu, ktorú vyvíjala, chce jej šéf predávať ako zbraň, rozhodne sa mu postaviť. Obráti sa na Charlieho anjelov, aby jej pomohli a stane sa jednou z nich. Talentované, akčné a zvodné špiónky spolu musia zachrániť svet pred novou hrozbou, pričom dôverovať môžu jedine sebe a svojim schopnostiam. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (205)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

V zásade prostoduchá blbina. Ak to mal byť nejaký manifest, tak by som ocenil aj určitý nadhľad. Spraviť film na rovnakú nôtu ako to kedysi robil McG mi príde v rámci doby, ktorá priniesla filmy ako Atomic Blonde, nový Tomb Raider a Bessonovu Annu a Lucy, smiešne. Charlie´s Angels neposúva žáner nikde, len robí tie isté chyby ako jeho filmový predchodcovia. Zápletka je predvídateľná, žánrovo je to neucelené a v rámci akčných scén až televízne. Vývoj postáv je takmer nulový a ani jednu z hrdiniek vlastne nespoznáme. Nemáme na to dôvod, priestor ani správne dialógy. Tie pôsobia ako zo strednej. Vôbec nie dojmom, že ich napísal niekto, kto sa vo filmovom biznise pohybuje vyše dvoch dekád. Tempo to má, aj lokácie ( hoci tiež nevyužité) ale ku koncu je to už pretrpené. A tie úsmevy, romantické náznaky a vtipy sú odtrpené. Jediné plus je Kristen Stewart. Tá by mohla hrať aj metlu v riti koňa a stále by to robila s určitou noblesou. To, že tu výrazne zapadá je už chyba všetkých vyššie spomenutých problémov. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Já tam měl Stewartku, takže spokojenost, ale s výhradama. Je neuvěitelný kolik času bylo naprosto nesmyslně promrháno kecama a že týden po americkým blockbusteru ve kterým jsou všechny ženy bohyně a muži sráči uvidím druhý film, se stejným vyzněním, hmm to je hold ta americká feministická rovnopránost, má knírek, patku a mluví německy, ale srát na to, podstatný je fakt že to nemělo drive, přitom ty tři akční scény co tam živoří, jsou udělaný dobře, ale jak říkám já tam měl alespoň Stewartku. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Strašne to nefunguje. Zaslúžený prepadák. Už dávno som nevidel takú slabú akciu, ktorú nezachráni ani kôň a to už je vážne čo povedať, lebo nepísaným pravidlom je, že kôň (alebo prepad automobilovej kolóny) automaticky vylepšuje akčnú scénu. Tu nie. Tu je to márne. Tu je márne všetko. Neviem, či bol horší príšerný scenár (to mysleli vážne s tým „šokujúcim“ odhalením záporáka?) alebo podpriemerná chémia medzi hercami. Počas finálneho zostrihu zjavne nebolo všetko v poriadku. Mnohé momenty bijú do očí (chlap nabodnutý uprostred párty a okolo neho normálne stoja hostia a bavia sa?). Pritom Elizabeth Banks (ako Bosley!), Ella Balinska a hlavne Kristen Stewart (prekvapivo, ale funkčne ako srdce tímu) vôbec nie sú zlé; len im to spolu proste neladí, snažia sa tváriť, že ich natáčanie nesmierne bavilo, ale mal som problém uveriť im to. Zvláštne je, že kým ženský kasting sa relatívne vydaril, mužský je fakt biedny; z Jonathana Tuckera, Djimona Hounsoua alebo Patricka Stewarta (ktorý mal na konci predviesť akčnú scénu, ale nakoniec to vyzerá presne tak, ako to je: ako keď 79-ročný anglický divadelný herec urobí tri trošku rýchlejšie pohyby rukou a strihač to „diabolsky“ zostrihá do pseudoakčnej scény). Občas to má záchvevy niečoho, čo za istých okolností mohla byť dobrá zábava (tanec), dané okolnosti sa však bohužiaľ nedostavili. A o „nahradení“ Billa Murray na fotkách fakt neviem, čo si mám myslieť. Produkcia: Drew Barrymore! ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Doufal jsem v alespoň trochu zábavnou akci s pěknýma holkama a nedostal ani to. Honička téměř výhradně snímaná z interiéru vozu je frustrující. Padouši unikající díky neschopnosti ústředního týmu jsou nervy drásající. To že pak šéfová řekne "dobrá práce" a tým pochválí... je zdrcující. Banksová režíruje jako ponocná a ještě podupává odkaz předchozích filmů. Nečekal jsem nic extra, ale překvapuje mě, jak nelogicky se všechny postavy chovají. Ano žensky se podporují a kamarádí se. Což se dá i pochopit vzhledem k tomu že pánové ve filmu jsou buď idioti, záporáci nebo idioti. Jo a jeden jim vaří a dělá masáže. Alespoň tam byla Stewartka v krátké sukni. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Pocitovo najslabšie z troch posledných filmov. Obsadenie síce fajn, dokonca aj Tvajlajťáčka ukázala, že má mimické svaly, ale naivné až to bolí. Keby to bola vyslovene paródia, tak to beriem, ale ono to paródia byť zrejme nemala. Čo potešilo, tak úloha pre Jonathana Tuckera, ktorý si strihnul pekného tvrdého hajzlíka. ()

Galéria (127)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (viac)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (viac)

Reklama

Reklama