Reklama

Reklama

Alice má štyridsať, dve malé deti, rozišla sa s manželom a vracia sa späť do mesta, kde sa narodila a vyrástla. Doma si chce utriediť myšlienky a začať odznova. Veď, ako sa hovorí, život začína až po štyridsiatke! Nemôže existovať lepší štart ako narodeninová party s kamarátkami! "Na svoje narodeniny to vždy preženiem, odtrhnem sa z reťaze.. a potom späť do normálu," teší sa Alice. S návratom do bežného života to ale nebude také jednoduché, pretože jej život naberie nečakaný smer. Na oslave stretáva troch mladých mužov, s jedným z nich strávi noc a následne všetkým ponúkne, že u nej môžu chvíľu zostať a bývať v spoločnej domácnosti. Zrazu má v dome rušno, väčšiu „rodinu" a tiež nebezpečne sa rozvíjajúci romantický vzťah, snáď dokonca novú lásku. Vyzerá to tak, že sa „blýska na lepšie časy a budúcnosť", keď sa zrazu vo dverách objaví bývalý manžel s kufrom v ruke a chce sa vrátiť späť... (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (161)

Daewiik 

všetky recenzie používateľa

Neuvěřitelně dlouhé a stále se opakující záběry na smějící se lidi u stolu nám jako měly ukázat štěstí, nebo se jim jen nechtěl vymýšlet scénář....? Nejlepší na filmu je úchvatný interiér domu a zahrada hlavní hrdinky. A na Reese se koneckonců taky dívalo dobře, což se ovšem nedalo říci o jejím mladém milenci. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Reese vo svojej krásnej romantickej polohe aj v štyridsiatke, vo filme aj naživo, no film je taký, že No, počkaj zajac. A nechytá ho vlk, chytá ho Reese. Hoci sa tvári trocha že nechce. A nakoniec to vyšumí aj tak do stratena, lebo záver je neurčitý ako pohlavie B-Complexa. ()

Reklama

SatyR.film 

všetky recenzie používateľa

Tak som sa odhodlal na sladkú kravinu, keďže Reese mám celkom rád. Ale toto nebol film ani pre dospelých, ani pre deti, asi pre nikoho. Tak priblblý scénar je naozaj na pohľadanie. Ako sa mohla Witherspoonka dať na to nahovoriť, alebo asi biologické hodiny tikajú tik tak a veľa na výber už do budúcna nebude... ber alebo neber.... ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Reese je ohnivá koule. Příběh je postavený na naivitě. Pokojový com na několik zasmání. Tři mladí zajíčci se matce samoživitelce starají o děti, uklízí, perou a vaří a v posteli jim stále říká "Ach, co to děláme?". To vše zasazené do tradičních amerických bungalovů, posečených piknikových zahrad a milých lidí v sousedství. Líbila se mi hláška jejích dětí "Proč nemůžeme jíst antidepresiva jako všechny děti a 20 milionů Američanů". ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Reese, Reese. Mám tě rád, ale tady ses s těmi mladými a nadějnými spouštět moc nemusela. Neprospělo ti to a akorát ti to do tvého hereckého portfólia přitáhlo naprosto průměrnou podívanou, u které je dobré maximálně tak usnout a v pozadí poslouchat tichý šepot padajících kapek na do nedávna do červena rozpálenou asfaltovou silnici. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)
  • Natáčanie filmu, rovnako ako aj jeho dej prebiehalo v meste Los Angeles. Dom, v ktorom sa odohráva väčšia časť príbehu patrí modelke Cindy Crawford. Tento dom predtým vlastnil aj producent Stephen J. Friedman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama