Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poručíka Wesleyho Snipesa z policajného komisariátu v Los Angeles poveria, aby vyšetril vraždu mladej ženy v zasadacej sieni správnej rady istej japonskej spoločnosti. Nadviaže kontakt s tajomným detektívom Seanom Connerym, o ktorom sa hovorí, že ho riadia Japonci a vládne rozsiahlymi právomocami. Spoločne vytvoria zohraný tím. Čím väčšmi však prenikajú do prípadu záhadnej vraždy, tým väčšie odkrývajú tajomstvá... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (128)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $63,179,523Tržby Celosvetovo $107,198,790║ Trend 90.rokov zameraný na vtesnanie do filmu nejakej tej erotickej pózy neobišiel any tento film, takže "samoúčelná" nahota tu nieje nič nové a začína to byť aj trošku u filmov z tohto obdobia otravné. Bolo by lepšie keby sa tvorcovia venovali viac príbehu, a nielen chodili ako okolo horúcej kaše, takmer po celý čas rozohraného prípadu. Tento film zachraňuje a vyťahuje z pasivity jedine postava Seana Conneryho, Wesley Snipes len ako tak mu stíha sekundovať, karate kopancov od neho v tomto prípade moc nečakajte. Spád filmu je po celý čas rovnaký, nijak sa nevymaní z priemernosti, či že nič kompaktnejšie neponúkne, tobôž nejakú pamätnú scénu. Film je len taký priemer, ku ktorému sa už po druhý krát netreba vracať. /60%/ ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Neurážející detektivka, pěkně promyšlená se špičkovým obsazením. Kaufman, ale nekočíruje snímek tak jak by si zasloužil, všechno sice pěkně plyne, ale ničím neoslní. Ani to napětí vás nepřiková k židli. Hlášky jsou povedené a tyhle střety kultur. amerika/japonsko mám docela rád. I tak ale myslím, že příště raději zkusím knihu. ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Záměr natočit s dvěma hvězdnými herci zajímavý film ztroskotal na slabém scénáři. Film si hraje na temné drama, ale nenechte se mýlit, je spíše tmavě nasnímaný než aby navodil něco hustého. Pro samou tmu není mnohdy skoro nic vidět. Herci také nepředvedli nic mimořádného a tahle detektivka tak nějak zapadla. Přispělo k tomu i směšné odhalení vraha na které se čeká nudné dvě hodiny. 40% ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to úplne priemerný krimi film s hviezdnym hereckým obsadením. Má celkom dobrý príbeh o detektívovi, ktorý sa spojí s odborníkom na japonskú kultúru, aby mohli vyriešiť vraždu ženy spáchanú počas večierku v japonskom podniku. Spracovanie ale moc nezaujme, tempo filmu je príliš pomalé, kedže je zbytočne moc dlhý a pritom takmer nič zaujímavé sa tu ani neudeje. A navyše takmer všadeprítomná erotika je tu nevhodná. Akcia sa tu ani hodnotiť nedá, aj napriek obsadeniu Snipesa sa tu nájde len jeden krátky súboj, ktorý je ale úplne obyčajný a tak nezaujme a rovnako je na tom aj ostatná akcia, ktorej je ale úplné minimum. Herecké obsadenie je výborné a je bezpochyby hlavným kladom tohto filmu, či už hlavné duo Wesley Snipes a Sean Connery, k tomu poteší aj Tia Carrere, Cary-Hiroyuki Tagawa a Harvey Keitel. Réžia a technická stránka sú v rámci krimi filmov čistý štandard. Vychádzajúce slnko je film, na ktorý sa dá aspoň raz bez problémov pozrieť, ale okrem hereckého obsadenia ničím výraznejšie nezaujme. Objektívna kvalita filmu- 55%, film sa páči mne na 53%. ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Díky Tedovi za tip, já z toho byl nadšenej! Mělo to neskutečně charismatické obsazení, Connery, Snipes, Keitel, Tagawa, Ray Wise, Tia Carrere, Buscemi a ve štěku předobraz pana Miyagiho Furio Demura. Ideální film v napárování s Yakuzou. 9/10 PS kdyby měl někdo tip na něco podobně zapadlého, dejte vědět, tyto filmy poslední dobou oceňují asi nejvíc. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (13)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy „Vycházející slunce“ od Michaela Crichtona. (Chris Masters)
  • Senátor Morton obdrží barevný fax na zastaralém stroji, který tiskne jen černobíle. (EstéCaňa)

Súvisiace novinky

Zemřel autor Jurského parku

Zemřel autor Jurského parku

05.11.2008

Je tomu tak – rok 2008 je mimořádně „bohatý“ na pády hvězd z filmového nebe. Ledger, Heston, Newman, Minghella... a teď Michael Crichton. Ten se proslavil hlavně jako bestsellerový spisovatel, ale… (viac)

Reklama

Reklama