Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po veľmi úspešnej jedničke, ešte úspešnejšej dvojke nás čaká skutočná bomba. Scary Movie 3 si tentokrát berie na mušku najúspešnejšie filmy tohto roku - Pán Prsteňov, Harry Potter, Kruh, 8 míľa, Matrix ale i Znamenia či horor Tí druhí. Okrem osvedčeného hereckého obsadenie a množstva hereckých hviezd vo vedľajších úlohách čaká na vás i jedno veľké prekvapenie. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (582)

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

V tomto žánri (paródie miešané s nechutným tínedžerským humorom) je pre mňa séria Scary Movie stále ešte najlepším výplachom mozgu - a ten predsa tiež občas potrebuje vypláchnuť. Tosim sa pýta, kam sa podeli inteligentné paródie? Tiež mám pocit, že sa už nejakú dobu nenakrúcajú... ale ako náhradu som prijala aj neinteligentné, zato bláznivé Scary Movie :-) Tie inteligentné paródie koniec-koncov nezmizli z povrchu zemského - všetci ich máme v archíve a môžeme si ich pozrieť znova, pretože dobré filmy nestárnu. Teším sa na štvorku. ()

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

Po odporně ubohé dvojce se naštěstí chytl třetího dílu dílu jiný tým a to ne ledajaký. Takže je jasné, že očekávání byla veliká, jenže všechna sláva polní tráva a časy Bláznivých střel a Žhavých výstrřelů jsou nenávratně pryč a nepomůže tomu ani účast obou hlavních aktérů – Leslie Nielsena a Charlieho Sheena. Samozřejmě, vedle druhého dílu Scary movie je tohle ale perla, vedle Výstřelů a Střel je to vtipné asi tak, jako když umře pes. ()

Reklama

juta 

všetky recenzie používateľa

Další vynikající parodie se skvělými hláškami a hlavně s humorem. 1čka a 3ka jsou prostě nejlepší. Opět jsem pukal smíchy. Není tu žádná hluchá scéna a do každé se narvalo něco, co bylo vydařeně vtipné. Tentokrát si vzal David Zucker na paškál filmy Kruh, Znamení a Matrix a pěkně je skloubil dohromady tak, že celý děj dával smysl. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Síce to stále nie je film so scenárom, dramaturgiou a hereckými výkonmi, ale vo väčšine prípadov je vtipný. Niektoré scénky sú pomaly vrchol paródie, napr. keď zistíme, že kruh v tv je záchodová doska a niekoľko ďalších. Väčší problém vidím v tom, že sa tvorcovia snažili parodovať naraz toho príliš mnoho, úplne by stačilo reagovať na tri filmy. Lenže tu ide o komerčný dopad a čím viac odkazov do toho dajú, tým príde do kina viac divákov jednotlivých filmov. ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

Zucker se dostal ke kormidlu, přizval si Charlieho Sheena a dokázal vrátit sérii alespoň částečně tam, kam původně patřila. Do vod snesitelné parodie, u které se dokážu od srdce zasmát. Původní směr bratrů Wyansových už je ale asi příliš zakořeněný, protože se občas vynoří stejný druh fekálie jako ve dvojce a to už nestačí zachránit ani krásná Anna Faris. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (33)

  • Zhruba v polovině filmu Cindy (Anna Faris) odhrnuje koberec, pod kterým byly kuličky s ovocem, ale v dalším záběru vidíme pouze kuličky. (chleba24)
  • Scéna, kdy ředitel televizního vysílání vykřikne „A dvojčátka!“, paroduje tehdejší populární reklamu na pivo Coors Light. (buzzwoody)

Súvisiace novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (viac)

Reklama

Reklama