Reklama

Reklama

Disaster Artist

  • Česko The Disaster Artist: Úžasný propadák (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Skutočný príbeh o vzniku a nakrúcaní kultovej filmovej klasiky režiséra Tommyho Wiseaua filmu The Room (2003), označovanej ako jeden z najhorších filmov všetkých čias, ako „Občan Kane zlých filmov“. Disaster Artist je príbehom dvoch outsiderov, idúcich za svojim snom. Keď ich svet odmietne, rozhodnú sa nakrútiť svoj vlastný film – ktorý je však kvôli neúmyselne vtipným momentom, príbehovým zvratom či zlým hereckým výkonom – hrozne milou a zároveň príšernou komediálnou drámou. (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (297)

tron 

všetky recenzie používateľa

Viete, ono je tá krásna láska k natáčaniu filmov na prvý pohľad úžasná... kým tie sračky nemusíte vidieť na vlastné oči (teraz narážam na The Room, nie na Disaster Artist). Čiže v tomto smere Disaster Artist môj obdiv nemá. Ústredná dvojka mi pripadala sympatická asi ako drogovo závislé duo, ktorému je fuk, či dostane prachy za hranie alebo orálny sex pod mostom. Takže keď sme pri hercoch resp. postavách, tak najpozitívnejší dojem na mňa urobil snáď len Seth Rogen, ktorý je i na malom priestore skvele odovzdaný. V rozpakoch ma nechalo i nejasné žánrové zaradenie. Neviem, či to mala byť komédia, lebo mňa z toho mrazilo ako z Mlčania jahniat. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Franco je skvelý a Franco 2 ešte lepší, ale natočiť kvalitný film o príšernom filme nie je žiadna sranda. Teda, áno, vo svojej podstate to sranda je, avšak len kvôli spomínanej dvojici a ich chémii, inak je The Disaster Artist jednoduchou prapodivnou komédiou o prapodivnej snímke. Pointa je jasná, no nejde o žiaden prelomový zážitok. Lepšie 3. ()

Reklama

vurhor 

všetky recenzie používateľa

I DID NOT HIT HER! IT´S NOT TRUE! IT´S BULLSHIT! I DID NOT HIT HER! I DID NAAWT! ... OH HI MARK. The Diseaster Artist pojednává o vzniku asi neslavnějšího filmu, jenž se dá zařadit do kategorie: "Tak příšerný, až je skvělý." Velký palec nahoru Francovi, který excelentně ztělesnil Tommyho Wiseaua, naprostýho mimoně, který má hromadu peněz kdo ví odkud, není známo, kolik mu je let, plus nikdo neví, odkud vlastně pochází. Ten člověk je fakt mimozemšťan. Adaptace Sesterovo knihy však nenabízí pouze synopsi humorných a neuvěřitelných scén z šíleného natáčení a Tommyho bizáru, ale taktéž celkem milou ukázku přátelství mezi dvěma pardály, co prostě chtějí být slavní. Pokud jste původní film neviděli, napravte to. To prostě musí vidět úplně každý alespoň jednou v životě. Super! I když myslím, že film víc ocení lidi, kteří původní "The Room" znají a viděli ho. Průměrné 4* ()

H34D 

všetky recenzie používateľa

James Franco je zde opravdu perfektní, je bravurní jako imitátor a zábavný i sám o sobě, pokud The Room neznáte. Na jeho postavě a herectví stojí veškerý humor a pramení z něj veškerá zábava z filmu. Bez něj je celý Disaster Artist pouze rutinní polodokumentární popis tvorby jednoho béčka. V tomto Ed Wood působí jako "úplnější" film. 7/10 ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa, ktorý som videl snímok o ktorom toto dielo vypovedá, má toto všetko pridanú hodnotu. Jeden z najväčších majstrštykov v celej filmovej histórii, dostal vlastnú filmovú biografiu. A to biografiu v plnej poľnej, plnú vynikajúcich hereckých výkonov a skvelej remeselnej práce. Ak ste THE ROOM nevideli, bude to pravdepodobne pre vás iba nejaká priblblá komédia o natáčaní nejakej kraviny. Ale ak ste ho videli, budete okúzlení. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (14)

  • Na konci filmu se v publiku při premiéře filmu krátce objeví i Michael Rousselet, který je považován člověka, který jako první přitáhl pozornost na The Room (2003) a započal tak jeho kult. Rousselet se v součanosti věnuje filmu profesionálně. (Dementra)
  • Film si vyslúžil "standing ovation" po premiére na filmovom festivale SXSW v marci 2017. (belinko)

Súvisiace novinky

Na Zlaté glóby vyrazí Spielberg i Nolan

Na Zlaté glóby vyrazí Spielberg i Nolan

11.12.2017

Jak určitě víte, filmové ceny většinou není zas tak těžké předpovídat. Letošek ale bude jiný, jelikož zatím nemáme žádného velkého favorita, což názorně předvádějí nominace na 75. Zlaté glóby. Kdo se… (viac)

Reklama

Reklama