Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ak si myslíte, že vstupom do manželstva pre Anastasiu (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí všetka sranda a že legendárnu Červenú mučiareň prerobia na detskú izbu, veľmi sa mýlite. Vynaliezavosť a fantázie novomanželov nepoznajú medze, zvlášť keď ich vďaka Christianovmu rozprávkovému bohatstvu nemusí naozaj nič limitovať. Ana sa však nechce stať manželkou uväznenou v zlatej klietke a je rozhodnutá pokračovať v úspešne rozbehnutej kariére knižnej redaktorky, čo však Christianovi nie je po chuti. Rastúca emancipácia jeho ženy sa však čoskoro stane “bezpečnostným rizikom”, pretože z minulosti sa vynorí bývalý Anin kolega Jack Hyde, ktorý má s oboma nevybavené účty a pre pomstu je schopný urobiť čokoľvek. Lenže Anastasia už dávno nie je tá rozklepaná študentka, ktorá má napísať rozhovor s miliardárom, ale čím ďalej sebavedomejšia pani Greyová, ktorá vie, že aj sloboda môže mať až päťdesiat odtieňov, a o žiadny z nich nechce prísť. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 3

Recenzie (225)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

O trošku lepšie ako druhý diel, ale fakt iba o trošku. Znova je to o ničom, znova je to nezáživne a hlavne znova to je bez nejakého lepšieho príbehu. Vlastne som mal pocit, že to príbeh ani nemalo. Strašná nuda, aj keď v závere sa trošku niečo začne diať, no s filmom to vôbec nezamáva, neudá sa žiadny nový smer, skratka nič sa neudeje, každý tu len plače, prechádza sa za doprovodu pesničiek, ktoré sú tak sladké až sa mi s toho kazia zuby a chce sa mi grcať, keď v každom druhom prestrihu sa musí vytiahnuť nejaká nudná erotická scéna bez nápadu. Som rád, že ďalšie diely už nebudú. 25% - 1* ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

O kousíček lepší než předchozí díl (chybí scéna podobná té s helikoptérou) ale je to jako spekulovat jestli jsou lepší Čelisti 3 nebo 4. Zůstává jen hezky vypadající, bezduchá romance s několika soft erotickými scénami a hloupými hrdiny, kteří řeší naprosto banální problémy (vzpomeňte si na scénu se změnou mailové adresy, která je vrcholem idiocie všech zúčastněných). Jako bonus je zde pokus o thriller, který má napětí jako libovolný díl Komsaře Rexe. Na druhou stranu to zadostiučinění při závěrečných titulcích, je v tomto případě skoro jako orgasmus. ()

Reklama

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Dějově zábavnější než druhý, což je vedle vytříbeného vizuálu asi jediné plus. Člověk se vlastně dobře pobaví, ale spíše na účet filmu, než jím samotným. Do stopáže se toho evidentně Foley snažil napěchovat co nejvíce, takže dost zanikají dějové linie a skáče se ze scény na scénu. Hudba dobrá, výkony úsměvné, nejméně. A naprosto vůbec tomu nesedí ta tragická stylizace do "akčního thrilleru." ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Banálne dialógy o nezmyselných problémoch sú prekladané veľmi impotentnými erotickými scénami, rajcovnými asi ako punkcia dutín. Nezmyselnosť všetkého, už populárnej trademark série, zostáva našťastie zachovaná aj tu a tak divák môže len premýšľať nad tým, prečo si Ana a Christian nevydiskutovali niektoré vzťahové rozdiely pred svadbou. V súčte z toho vychádza veľmi nezáživná komédie. Záver trilógie sa o žiadny úkrok stranou nesnaží a ponúka rovnakú pozlátkom obalenú prázdnotu ako predchádzajúce diely. Takže trocha zábavy, neškodného sexu a napätia pre paničky, ktoré nechcú tráviť sviatok zamilovaných osamote s fľašou vína. Ostáva len veriť, že sa Dakota Johnson raz vydá do vôd skutočného porna a až tam si ju poriadne užijeme. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $55miliónovTržby USA $100,407,760Tržby Celosvetovo $371,985,018Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,682,327Tržby za predaj DVD v USA $16,095,014║ Najviac znesiteľný diel ale stále strašne naivná bejkovina, ktorá svojou romantickou úrovňou môže súperiť jedine zo sériou Twilight. Neskutočne toporný herci v ústredných úlohách, strach a hrôza. /25%/ ()

Galéria (104)

Zaujímavosti (12)

  • Celosvětová premiéra proběhla 6. února 2018 v Paříži (Francie). (BMW12)
  • Pro scénu na líbánkách, která se odehrávala u francouzského Louvru, byla celá oblast pro natáčení uzavřena. Režisér prohlásil, že tak chtěl docílit efektu jako kdyby Christian (Jamie Dornan) pro Anastasii (Dakota Johnson) koupil celou Paříž. (Sydonai)

Súvisiace novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (viac)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (viac)

Reklama

Reklama