Reklama

Reklama

VOD (1)

Honey Danelsová /Jessica Alba/ je 22 ročná sexy hip-hop tanečnica černošsko-latinského pôvodu z newyorskej štvrti Harlem. Sníva o tom, že sa z nej raz stane choreografka. Vyučuje hip-hop tanec v miestnom mládežníckom centre a snaží sa držať deti mimo ulice, kde by sa mohli dostať do kontaktu so zločinom. Na Honey sa usmeje šťastie v podobe známeho tanečného režiséra Michaela, ktorý ju obsadí do jedného videa. Honey má konečne možnosť stať sa choreografkou. Ale všetko má svoju cenu - Michael odmieta akceptovať jej "nie" na ponuku sexuálneho kontaktu. Snaží sa jej preto nabúrať kariéru a dostať ju z tvrdého show biznisu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (170)

Aress 

všetky recenzie používateľa

Docela dobrý....... Mekhi Phifer je frajer takže tomu dal ''šmrnc'' Jessica Alba to je NO COMMENT to je asi všem pánům jasný.Hip hop mám rád a hodně ho ''žeru'' takže vše dobrý, ale pořád ten příběh tady už byl hodně krát, sice v tomto příběhu je to víc o tanci a Hip Hopu ale ten příběh zachranování dětí z ulice tu je............ (Proč třeba tentokrát nezachranovali veleryby???) PS: všimli jste si, že ve skoro každém songu ve filmu bylo v textu a zpěvu zpíváno jméno hlavní hrdinky ''Honey'' ? :-) ()

mikalana 

všetky recenzie používateľa

Pokud chceme pomoct, nesmíme se vzdávat a musíme dávat lidem šance k nápravě. Pokud někomu můžeme pomoct tím, že mu umožníme věnovat se svému koníčku, podporujeme jeho talent a pomůžeme mu uvěřit v sebe sama, můžeme mu dát do života více? Honey představuje film s několika zajímavými tanečními kreacemi - pohyby znázorňující baskatbalové hráče - s celkem dobrou hudbou. Nesedí mi postava pomystychtivého producenta hudebních klipů. Nedostali dostatek prostoru ani její rodiče, ani roztomilý černoušek s melounem na hlavě a jeho napravený bratr se vlastně nemohl zcela projevit. Scénář mi přišel nedotažený a nevýrazný. Hvězdičky dávám asi z osobních důvodů - někdo se někomu rozhodl pomoct a přičítám k průměrnému filmu. Vymanění z nevhodného vlivu přátel vyžaduje mnoho odvahy a zaměstnání novou činností. Honey Danielsová se rozhodla dát dětem šanci a zorganizování sbírky na taneční studio nám připomíná, že nemusíme být na všechno sami. ()

Reklama

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Další z té řady tanečních filmů, u kterých přesně víte co se bude dít a jak to celé dopadne. To by možná ani tak nevadilo, kdyby aspoň fungovali ty taneční choreografie a hrála dobrá muzika. Muzika ale dobrá nehraje a taneční scény nemají vůbec žádný náboj a jsou nudný. Aspoň že tý Albě to tady sluší, ale to se dalo čekat. ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem si ujasnila minimálně dvě věci. Hip hop (ani nevím, jestli se to píše takhle nebo dohromady) mě doopravdy nebere v žádným ohledu a Jessica Alba mi asi nikdy sympatická nebude. Klasické klišé o krásce, která se chystá něco spasit a díky tomu jak je čistá a odhodlaná, to dokáže. Nic víc, nic míň. A pokud vás zaujme prostředí, ve kterém se ten film odehrává, tak jde o fajn oddechovku. Mě to nezujalo. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý prišiel v dobe vrcholu hip-hopovej a rapovej kultúry. New York zažíval obdobie po teroristických útokoch, strácal svoje postavenie v obľúbenosti svetových miest a do tohto všetkého prišiel filmový anjel menom Jessica Alba. Tá bola dokonca v rokoch 2003 až 2007 podľa mňa na vrchole krásy, takže film vytvára pôdu na to, aby sme si ho užili. Veľmi sa mi páčili tance a hudba v tomto diele. Najviac však asi ten záverečný pri koncerte a hlavne myšlienka niečoho charitatívneho s jasným a transparentným cieľom. Veľmi pekný romantický film z Harlemu, ktorý nepôsobí trápne a ani nejako naivne. Keď som ho prvýkrát videl hneď som si ho zamiloval. Milujem tanec, takže toto bol pre mňa akýsi balzam na dušu. ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (6)

  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Do role Honey byla původně vybraná Aaliyah, ale ta bohužel v roce 2001 zahynula při leteckém neštěstí. (Bauer)

Reklama

Reklama