Reklama

Reklama

VOD (1)

Honey Danelsová /Jessica Alba/ je 22 ročná sexy hip-hop tanečnica černošsko-latinského pôvodu z newyorskej štvrti Harlem. Sníva o tom, že sa z nej raz stane choreografka. Vyučuje hip-hop tanec v miestnom mládežníckom centre a snaží sa držať deti mimo ulice, kde by sa mohli dostať do kontaktu so zločinom. Na Honey sa usmeje šťastie v podobe známeho tanečného režiséra Michaela, ktorý ju obsadí do jedného videa. Honey má konečne možnosť stať sa choreografkou. Ale všetko má svoju cenu - Michael odmieta akceptovať jej "nie" na ponuku sexuálneho kontaktu. Snaží sa jej preto nabúrať kariéru a dostať ju z tvrdého show biznisu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (170)

Deimos 

všetky recenzie používateľa

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Efekty 6/10/// +hudba, k tomu není co dodat, Mekhi Phifer je sympaťák a Jessica Alba je smyslná, pohádkový příběh a rovněž ostatní postavy -příběh v druhé polovině spíše melancholický, a možná slabší finále./// Od filmu jsem očekával hodně a rozhodně mě nezklamal. Celkový dojem trošku kazí druhá polovina filmu, která má byt dramatická, vyvolá však spíše melancholickou náladu, která zůstala i po skončení filmu. Samozřejmě hudba je výborná, tedy pokud máte rádi Hip-Hop a RnBčko a asi za nejlepší považuji sinchronizaci všech tanečníků/// Celkem 82%/// ()

masw 

všetky recenzie používateľa

Jessica Alba opět ukazuje, že je výborná herečka a v tomto filmu ukáže i špetku svého komediálního talentu (o kterém se můžete přesvědčit ve výborné komedii Good luck Chuck) Na hip hop moc nejsem, ale úvodní melodie byla krutá (kterej film sakra začíná lalalalala hú hú uí :) ). Od prvního momentu kdy jsem viděl Jessicu se mě zmocnila dobrá nálada. Tenhle film mi dál hodně ukázal mi, že Jessica umí zajímavé taneční kreace, že práce choreografky je těžká, že ten co Vás zaměstnává může být hajzl, že pracující černošky nemají rády míšenky a jsou furt nasraný, jako by měly nonstop krámy, že i jinej černoch než ten z GTA může vést holičství a že jediné co chudé afroamerické děti baví je tanec a hip hop. Honey jako postava je velmi milá dívka se smyslem pro humor a velkým srdcem (v krásném obalu :) ) a Honey jako film nám nabídne spoustu tance, písní, pěkný příběh (ikdyž trochu pohádkový s malým množstvím překážek pro hlavní hrdinku), něco málo z romantiky, něco málo z prostředí gangů a něco málo z dramatu. Celkově mě film bavil velmi, ale mohl být delší a tím pádem i propracovanější, ale i tak to bylo dobrý a rád se k tomu filmu budu vracet, takže 4*. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý prišiel v dobe vrcholu hip-hopovej a rapovej kultúry. New York zažíval obdobie po teroristických útokoch, strácal svoje postavenie v obľúbenosti svetových miest a do tohto všetkého prišiel filmový anjel menom Jessica Alba. Tá bola dokonca v rokoch 2003 až 2007 podľa mňa na vrchole krásy, takže film vytvára pôdu na to, aby sme si ho užili. Veľmi sa mi páčili tance a hudba v tomto diele. Najviac však asi ten záverečný pri koncerte a hlavne myšlienka niečoho charitatívneho s jasným a transparentným cieľom. Veľmi pekný romantický film z Harlemu, ktorý nepôsobí trápne a ani nejako naivne. Keď som ho prvýkrát videl hneď som si ho zamiloval. Milujem tanec, takže toto bol pre mňa akýsi balzam na dušu. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

A mám za sebou ďalšiu nervy drásajúcu, hlbokú a posolstvo nesúcu drámu :). Ťažko uveriť, že do podobných filmov sa vôbec snažia niečo podobné zakomponovať. Polovicu filmu je vyplnená nič moc nehovoriacimi tanečnými choreografiami a celkom fajn hudbou. Lenže to som si mohol zapnúť aj nejaký hudobný kanál a čumieť naň jeden a pol hodiny. Príbeh priehľadný ako najčírejšie sklo. Filmu pomáhajú len celkom príjemná herecké zoskupenie. 55%. ()

missteeque 

všetky recenzie používateľa

Za hlášku Missy E. v závěru jedna hvězda, za konečné taneční vystoupení druhá hvězda. Tenhle film tak maximálně uspokojí teenagery od 13-17 let, co mají rádi černou hudbu. Jinak je to nezajímavé a chvílemi i dost trapné, Alba jako naivní Matka Tereza pro malé chudé černoušky, co ke štěstí, lásce a prachům přišla jako slepá k houslím je k politování. Avšak v tom špatném slova smyslu! ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (6)

  • Jessica Alba sa priznala, že pred účinkovaním v tomto filme nevedela tancovať. Jej príprava sa upriamila na balet, jazz, hip-hop a trvala viac než 3 mesiace. (MarsyMK)
  • Vo filme si zahral skutočný pes predstaviteľky Honey (Jessica Alba), vlastným menom Sid. (Paldiny)
  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)

Reklama

Reklama