Reklama

Reklama

Personal Shopper

  • Česko Personal Shopper (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá Američanka Maureen sa živí v Paríži ako osobná nákupkyňa oblečenia pre obletovanú mediálnu celebritu. Svoj voľný čas trávi v zvláštnom opustenom dome, kam sa nasťahovala po smrti jej brata. Je presvedčená, že s ním vie nadviazať kontakt. (ASFK)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (123)

runner85 

všetky recenzie používateľa

Ak by sa ma zajtra dakto opýtal o čom bol tento pravzláštny film, tak by som buď nevedel odpovedať. Alebo by som povedal, že o žene čo nakupuje, esemeskuje a tára sprostosti. Harf si ma bude určite zase raz doberať, že som prihodil hviezdu za rozkošné ... ale to nie je pravda! :) O ducharine vlastne netreba hovoriť, lebo buď tam nie je, alebo je ju tam cítiť slabúčko, ako harmančekový čajíček. A vlastne neviem čo som pozeral... ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Crossover duchárskej drámy a vražedného thrilleru, s intímnym ponorením do hlavnej postavy, ktorá sa vysporadúva so smrťou brata a súčasne hľadá samú seba. Film výborne využíva emo-hĺbku Kristen Stewart, prenasleduje ju na každom kroku, v každom emocionálnom výkyve, ktorými prechádza ako medzi kvapkami dažďa. Iba v najintímnejšej, masturbačnej scéne ju kamera nechá v spálni samú. Najlepšie zostrihaná, pätnásťminútová (!) esemeskovacia scéna ever. Príjemne mrazivá, depalmovská filmová hračka, ponorená do tajomstiev a nejednoznačnosti, stimulujúca zmyslový prežitok. A to ja rád. [Cannes] ()

Reklama

novoten 

všetky recenzie používateľa

Od první do poslední chvilky osobní, hluboko pod kůží hlavní hrdinky. Ale tam veškerá intenzita končí. V introspektivní, až demonstrativně skromné vrstvě uzavřené nákupčí, v kouzlu obyčejnosti. Žánrové úkroky k duchům jsem nerozklíčoval doteď, dobrovolnou cestu pochybností směrem do zpráv s neznámým i přes nezpochybnitelnou sílu pak sám pro sebe odmítal. Ve chvíli, kdy se vystřelí palčivé příběhové otázky, bych se do oné jinakosti konečně pořádně dostal, ale zneklidňující nejednoznačnost odpovědí je při soustředěně pozvolném tempu až zbabělá a mělnění dosavadních point samým závěrem jakbysmet. Assayas dobrovolně zatáčí do slepé uličky těsně před cílem. ()

Caminzind 

všetky recenzie používateľa

Koprodukční psychologické drama s bídnou atmosférou, které chce být zároveň thrillerem a trochu i mysteriózním horrorem, částečně zachraňuje sympatický pokus o pointu. Jako celek film není příliš srozumitelný, což je paradoxní, když režisér Assayas je zároveň i autorem scénáře. Dalším paradoxem je výkon Kristen Stewart, která na jednu stranu táhne sama celý film, v dramatických scénách ovšem až trapně přehrává a pro svoji postavu se jí moc nedaří vyprodukovat dostatečně silné lidské emoce. 59% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Trochu divný artový film, ktorý stojí na Kristen Stewart a na tom, čo ukáže. A že tam toho ukáže dosť! Viac telesnej stránky než hereckej, scenár jej ani na to priestor nedáva. Dejovo film celkom zaujme, prinesie tak thrillerovú ako i mysterióznu zložku. Ani jedna z nich však nie je celom dotiahnutá. Otvorené alebo nejasné konce mi nevadia, ale v tomto prípade to bolo tak trochu iritujúce. Napriek tomu slušný snímok so zaujímavou hudbou. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se také v Praze. (jlhgjh)
  • Celosvětová premiéra proběhla 17. května 2017 na Cannes FF. (ČSFD)

Súvisiace novinky

69. ročník MFF Cannes

69. ročník MFF Cannes

23.05.2016

V neděli skončil 69. ročník mezinárodního filmového festivalu v Cannes, který přinesl mnoha tvůrcům různá ocenění za jejich tvůrčí činnost v oblasti filmu. Patronem tohoto ročníku stal francouzský… (viac)

Reklama

Reklama