Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

Derek 

všetky recenzie používateľa

viac zloduchov = viac zabavy... aspon tak to malo byt, ale gosnell nie je chris columbus a alex linz ma na kilometre daleko od charizmy culkina. ako v pripade prvych dvoch filmov scenar opat obstaral john hughes, ale na prve dva filmy sa trojka nechyta ani z daleka, potesi len mlada scarlett ale to je asi tak vsetko... ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[5/10] Nič moc, priemerný rodinný film, snaží sa byť vtipný, príliš mu to nejde, až na niektoré momentky a scény ktoré sa vydarili. Z hercov zaujme len Olek Krupa. Inak málo zaujímavý herci, ale aj tak ma väčšina svojím prístupom bavili. Nedá sa to porovnávať s klasikou Sám doma, toto je slabšie, ale na pár pozretí je to bezproblémová zábava. ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Je to zbytočný film s kopu klišé a trápneho humoru, ale deti (ktoré nepoznajú klasiku) by ho mohli zhltnúť... A možo aj nie... ________Napokon som zvládol aj druhé pozretie a opantaný debilitou vianočnej produkcie dávam prckovi dve hviezdy... Ale vidieť škaredú Scarlett Johansson sa určite oplatí... ()

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že hlavným dôvodom extrémne nízkeho hodnotenia je názov, ktorý tento film akokeby zaraďoval do pôvodnej série Sám Doma s Kevinom. Napríklad na ImdbSám Doma 3 "až" 44%, čo je 2x viac ako na ČSFD. Úžasného Culkina nebolo ľahké nahradiť, ale myslím, že Alex sa dá považovať za úctyhodnú alternatívu. Je podobne sympatický, šikovný a zákerný ako Kevin. Vo filme je vidno aj nejakú originalitu, nebol to iba kopirák prvých 2 dielov. Boli tu rozdielne nápady a celkovo aj dej bol robený na iný štýl. Taktiež sa mi pozdáva atmosféra ulice s jednou príjazdovou cestou na zasneženom Chicagskom predmestí. Aj Sám Doma 3 je stále film, ktorý si na vianoce vždy rád pozriem a mrzí ma toto malé hodnotenie. Nemohol by byť profil filmu aspoň modrej farby? :( 7,5/10 (Videné v TV, SK dabing) ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. My Town - Cartoon Boyfriend [3:18] ,2. All I Wanted Was a Skateboard - Super Deluxe [2:34] ,3. I Want It All - Dance Hall Crashers [3:19] ,4. Almost Grown - Chuck Berry [2:20] ,5. School Day (Ring! Ring! Goes the Bell) - Chuck Berry [2:42] ,6. Bad Bad Leroy Brown - Jim Croce [3:00] ,7. Green Eyed Lady - Sugarloaf [3:40] ,8. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin [1:56] ,9. Home Again - Oingo Boingo [5:26] ,10. Nite Prowler - The Deuce Coupes [1:45] ,11. Tall Cool One - The Wailers [2:34] ,12. Home Alone 3 Suite - Nick Glennie Smith [8:00], ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 30,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 79,1 mil. (NIRO)
  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)

Reklama

Reklama