Reklama

Reklama

Macík 2

Trailer 1
USA, 2015, 115 min (Alternatívna 126 min)

Niektorým plyšovým medveďom nestačí, že vedia chodiť, hovoriť, huliť a milovať sa s prsnatými blondínami. Niektorí chcú aj vlastné dieťa! Mimoriadne úspešná komédia Macík, názorne predviedla, že aj keď ste z plyšu nič Vás nezastaví, aspoň čo sa humoru týka. Dobrou, aj keď možno ľahko znepokojujúcou správou je, že sa Macík Ted vydáva za účasti svojho kamaráta Johnnyho v podaní Marka Wahlberga ešte o pár krokov ďalej.
Dobré príbehy končia svadbou, ten nás ňou začína. Blonďavej Tami-Lynn nevadí, že je jej manžel chlpatý po celom tele a ešte o meter a pol nižší. On by jej na oplátku chcel dopriať bábätko, lenže technicky... plyšový medveď a ľudská bytosť... Nakoniec sa rozhodnú pre umelé oplodnenie. A v okamihu keď Ted s Johnnyho pomocou má potrebné spermie na dosah ruky (či skôr labky), sa úradník rozhodne, že plyšový medveď z hračkárstva nemá na potomkov právo. Lenže Macík a Johnny sú hromoví kámoši, len tak niečoho sa nezľaknú, a tak si najmú právničku (Amanda Seyfried). Je blond, okatá a tiež tak trochu hulí, takže sympatická. Nesúrodá trojka sa pustí do predom prehraného boja s takým zanietením, že sa nebudete stačiť diviť. Síce im to k víťazstvu nepomôže, ale hlavne, že bude sranda. (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (728)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Jak už se píše v zajímavostech k tomuhle filmu " Jedná se o první filmové pokračování, na kterém se Mark Wahlberg podílel " . A myslím si, že v tomhle případě neudělal chybu. Podle mě sice druhej díl nedosahuje takových kvalit jako měl díl první, ale i tak jde pořád o solidní zábavu. Některé gagy a scény jsou kulervoucí a řekl bych, že daleko povedenější jako v jedničce. Ale na jednu povedenější scénu je navaleno spousta né až tak povedených a vtipných scén. Určitě film nenudí, pobaví ale jednička je jednička a u mě vyhrává. Přesto se na tohle pokračování určitě rád podívám, protože některé scény opravdu stojí zato. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Milé prekvapenie, pretože som vážne nečakal, že by to mohlo byť minimálne tak dobré ako prvá časť. Tá tiež ale nebola komédia desaťročia a tak to ani veľký problém nebol. Ale v rámci Hollywoodu, kde je už všetko extrémne korektné, ide dnes už o anomáliu. Neustále poukazovanie na húlenie už bolo cez čiaru vtipnosti, jedine, že by to tvorcovia mysleli tak, že stokrát opakovaný vtip síce nie je vtipný, ale dvestokrát už opäť áno. Potešila sebareflexia Amanda verzus Glum a teda herečkin nadhľad a odvaha si zo seba vystreliť. 70% ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

O chlp lepšie, vtipnejšie a krajšie (Amanda!) ako (tiež výborný) prvý diel. Seth MacFarlane sa mi znova trafil do noty. Zožral som mu aj (podla niektorých nevydarení) A Million Ways to Die in the West. Režisér, scenárista, producent a aj herec v jednom postavil príbeh, no postavil, vo filme postaví vela vecí, ale príbeh šlape asi tak na pol plynu, ale cele je to tak nabité rôznymi dobrodružstvami, atrakciami, odkazmi, ale hlavne (štipľavým) humorom a vydarenými vtipmi, že keby mi trebalo šťať, radšej to pustím susedovi do kyblu s kolou, ako keby som mal čo i len minútku zmeškať. Kráľovsky som sa rehotal a bavil, Amanda Seyfried je pre mňa ešte krajšia ako Mila a výborne tam sedí. Aj jej Glumovské oči. MacFarlane ako je uňho zvykom, odkazmi na filmy znova zabodoval. Minimálne deveťdesiat percent som ich chápal a moje hodnotenie, tiež bude podobné. 90% - 5* ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $68miliónovTržby USA $81,284,830Tržby Celosvetovo $213,734,783Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ opäť delikátna záležitosť, ktorá má rovnaké grády zábavnosti ako prvý diel, všetko tu funguje ako hodinky, hluchých miest minimum, prachsprosté gagy dokážu za každým dostať diváka do kolien, v kine som sa zabával luxusne, Amanda Seyfried krásne doplnila ústrednú dvojicu, maškrta /videl v kine: 95%/ ()

LoLaa 

všetky recenzie používateľa

První díl nasadil přeci jen laťku velmi vysoko a nemůžu souhlasit, že pokračování drží s jedničkou krok nebo že dokonce laťku posunulo výš. Po přečtení samé chvály, jsem i na dvojku vyrazila s nedočkavostí do kina a zhlédla jsem film, který pro mě byl malým zklamáním. Vtipy sice opět povedené, dvě hodiny pro mě ale byly hodně dlouhé a chvílemi jsem se i nepatrně začínala nudit. Hodně mi chyběla Mila Kunis, ač mám Amandu ráda, myslím, že na roli ve filmu se Mila hodila prostě mnohem víc. I přes menší negativa se podle mého názoru opět jedná o jednu z nejpovedenějších komedií letošního roku. :-) ()

Galéria (108)

Zaujímavosti (32)

  • Mark Wahlberg (John) se v prvním Méďovi (2012) musel naučit 57 rychle za sebou jdoucích jmen. Pro druhý díl si pro něj režisér přichystal 57 příjmení, avšak kvůli zachování přiměřené stopáže nakonec scénu vystřihl. (Spiker01)
  • Na začátku filmu hraje „Celebration“ od Kool & The Gang. V knihovně hraje „One Foot In Front Of The Other“ od Bone Symphony a po ní následuje „Mess Around“ od Raye Charlese. (Duoscop)
  • Sovo "fuck" (včetně jeho variací jako "motherfucker" apod.) zazní 67x, slovo "shit" 41x. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Co čeká Liama Neesona?

Co čeká Liama Neesona?

22.09.2015

Jak jste se mohli dočíst včera, televizní verze 96 hodin se obejde bez Liama Neesona. Třiašedesátiletého drsňáka ale budou plná kina, nedávno totiž dotočil drama Silence Martina Scorseseho (Vlk z… (viac)

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (viac)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (viac)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (viac)

Reklama

Reklama