Reklama

Reklama

Annie (Quvenzhané Wallis), ktorú jej rodičia ako malú opustili s prísľubom, že sa pre ňu jedného dňa vrátia, strpčuje život jej zlá pestúnka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Keď sa ale za veľmi transparentných okolností odhodlaný podnikateľ a kandidát na pozíciu starostu New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na odporúčanie svojej geniálnej viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a prefíkaného poradcu Guya (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujať, jedná sa o krok, ktorý jej zmení celý život. Stacks je presvedčený o tom, že je pre Annie spásou, ale vzhľadom k jej sebaistej a vždy optimistickej povahe je celkom pokojne možné, že tomu bude presne naopak. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (74)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Trápnosť je ideálne slovo akým sa dá tento film pomenovať. Originálny muzikál som nevidel, no myslím si, že by som si ho asi mal pozrieť, lebo neverím tomu, že to tam vyzeralo takto. Neskutočné kvantum otrasných vtipov a humoru, kde človek skutočne pozerá len zdesene. Najhorší je asi fakt, že film si v určitých momentoch sám sebe adresuje, že sú tie scénky hrozné. Tak načo ich tam potom dávajú? Rovnako sa mi páči amatérsky záber záchrany Annie, ktorý je strihnutý z dvoch rôznych uhlov. Úplne mimo. Prečo robí niekto muzikál, keď je hercom divné, že sa tu odohráva muzikál? Celý ten film je trápny, nechutný absolútne mimo akejkoľvek chuti a jediný dôvod, pre ktorý dávam 1* je fakt, že Jamie Foxx, Rose Byrne a Quvenzhané Wallis sa naozaj do toho niečo snažia dať. Cameron Diaz je v tomto afektuje až je to neznesiteľné, veľa postáv filmu sú skutočne nesympatickí a nepríjemní, hudba vo filme je absolútne strašná. Vyhnite sa. Hodnotenie: D- ()

kocik1 

všetky recenzie používateľa

A teď tu o Popelce, chtělo by se zvolat po shlédnutí filmu. Popelka v něm totiž není, ale jinak jsou postavy jak vykopírované z pohádek. Macecha jako z Perníkové chaloupky, opuštěný sirotek a přepracovaný bussinesman, v podstatě každá scéna připomíná vyprávěnky z dětství. A tak se není co divit, že všechno spěje k veskrze kladnému kýčoviténu konci. Někteří se jenom polepší, jiní úplně zblbnou a vzdají se svých snů. A výsledek? Veskrze žádný. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $65miliónovTržby USA $85,911,262Tržby Celosvetovo $139,840,525Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,252,912 //počet predaných kusov 278,355Tržby za predaj DVD v USA $9,357,186 //počet predaných kusov 527,704║ Cameron Diaz tak to je čistý otras, tá by to fakt mala už zabaliť a nie stále strašiť vo filmoch, ináč to celkom ušlo aj keď vyumelkované to bolo dosť /55%/ ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Američané prostě něco podobného každý rok v mnoha podobách potřebují. Načančané, povrchní, vykalkulované. Několik úderných songů, několik zbytečných áčkových herců, hodně cukrbliků, hodně cukrové vaty. Má obří afro, rodiče se pro ni jaksi nevrátili, ovšem stane se součástí kalkulu kandidáta na newyorského starostu. A své diváky si určitě najde. Buch buch. 50% ()

kareen 

všetky recenzie používateľa

Annie je dokonale předvídatelná rodinná pohádka o tom, kterak osiřelá malá dračice a samotářský byznysmen ke štěstí a nové rodině přišli. V tomto směru jsou karty rozdány celkem jasně, ale tím, že si to sympaticky nehraje na něco, co není a také díky faktu, že si jak Cameron Diaz, tak Jamie Fox své postavy, zmalované, zahořklé čarodějnice a odměřeného, napraveného milionáře zahráli evidentně s velkou chutí (takže to bylo sem tam i vtipné), tak jsem se u toho docela nenáročně pobavila a ještě si připomněla pár hezkých (i když převzatých) písniček. Čehož si cením na lepší tři hvězdičky. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (16)

  • Koncem roku 2014 zaútočila hackerská skupina GOP na studio Sony Pictures. Ze studia unikly filmy, scénáře, hesla i osobní údaje zaměstnanců. Mezi ukradenými filmy byl i snímek Annie, který se tak dostal do oběhu ještě před uvedením v kinech. (Danny723)
  • V roku 2011 si Will Smith predstavoval v hlavnej roli svoju dcéru Willow Smith. Keď sa v roku 2013 začalo s produkciou filmu, Willow bola už na túto rolu príliš stará. (megajalec)
  • Annie (Quvenzhané Wallis) navštevuje reštauráciu s názvom Domani, čo v preklade znamená zajtra (Tomorrow), rovnako ako znie názov najznámejšej piesne z filmu. (megajalec)

Reklama

Reklama