Reklama

Reklama

VOD (1)

Taxikár Daniel (Samy Naceri) so svojím špeciálnym taxíkom, ktorý by mu mohpl závidieť aj James Bond, sa preháňa po uliciach Marseille a pomáha svojmu kamarátovi, policajtovi Émilienovi (Fréderic Diefenthal) s naháňaním kopy rafinovaných zločincov. V uliciach mesta totiž operuje nový gang – zlodeji prezlečení do kostýmov Santa Clausa a vylupujú jednu banku za druhou. Nebezpečný gang vedie zmyselná Aziatka Ťiu (Bai Lingová) a zdá sa, že každý je na ňu krátky. Daniel a Émilien musia podať pomocnú ruku nešťastnému komisárovi Gibertovi (Bernard Farcy). Zároveň sa od svojich nežných polovičiek – Lily (Marion Cotillardová) a Petry (Emma Sjöbergová) – dozvedia, že budú otcami... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (308)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Uvodnych desat minut natrieskanych akciou a zakoncenych skvelym cameom Sylvestra Stalloneho je skoro tak dobrych ako minule diely. Bohuzial hned po nasledujucich uvodnych titulkoch v style Jamesa Bonda sa film uplne zadrhne. Komicke sceny su v uplne inom a ovela primitivnejsom style. Roztomily nesika Emilien je zrazu uplny imbecil, ktory si 8 mesiacov nevsimne, ze jeho zena je tehotna. A popritom neustale niekam pada a o nieco zakopava. Daniel uz tiez nie je taky frajer a je skôr za chudaka, ale aspon nie je uplny debil. Komisar Gibert to uz prehana natolko, ze je skôr otravny ako zabavny. Zaporaci a pripad, ktory sa riesi nikdy neboli extra strhujuci, ale tentoraz su uplne nevyrazni. Proste pre zmenu nejaki cinania, ktori sa prezliekaju za Santov a vykradaju banky. Vztahy ustrednej dvojky s ich zenami uz tiez dost otravuju. Petra tu skoro vôbec nie je a Lilly to uz s tym buzerovanim Daniela prehana natolko, ze je na zabitie. Ked uz nefunguje humor a vztahy, tak to mohla zachranit aspon akcia. Ale ta tiez za vela nestoji. Klasicke autonahanacky tu prakticky vôbec nie su. Namiesto toho auto s velkymi kolesami zdemoluje par aut alebo sa nahanaju Santovia na korculiach. No a finale na snehu je uz uplne nudne. Mimo solidneho uvodu ma tu nezaujala proste ziadna akcia. Takze vysledkom je najhorsi diel a obrovske sklamanie z neho trochu napravila pozeratelna stvorka. Ale mozno by bolo najlepsie keby ostalo len pri dvoch skvelych dieloch. Na druhej strane to je stale lepsie ako katastrofalny remake jednotky. 4/10. ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Třetí taxík má v nádrži dost velkou díru, takže mu hnací šťáva dojde hned po několika kilometrech (ehm... minutách). Přitom rozjezd je slušný, cameo Slye potěšilo, vše je pěkně rychle střižené a policejní radar zase ukazuje závratná čísla. Poté se však z motoru zakouří a auťák je na odpis, stejně jako zbytek scénáře, kde se řeší už dvakrát (první a druhý díl) vyřešené situace, kde si zabedněný Emil myslí, že je vtipný a kde sem tam rozvíří pouliční prach nějaké to rychlejší auto. Cotillard a Sjoberg jsou skoro vyškrtnuty a Naceri už taky není ten týpek, co býval. Zůstal snad jen komisař Gilbert, který svými hláškami občas rozvibruje bránici. Spousta scén samoúčelně a na efekt. Soundtrack slušný, v rámci série standardní. ()

Reklama

wosho 

všetky recenzie používateľa

Misty vtipny scenar {v lekarne, tehotensky test a par dalsich scen] , kteremu chybi pribeh a trosku vice akce. Rezie je zcela prumerna a neoriginalni, na druhou stranu nic nekazi. A herci, to same co zbytek filmu. Solidni zabava, ktara ubehne rychle a diky kratke stopazi vubec nenudi. A navic je zde maly darek pro vsechny fandy SS. ()

honza7 

všetky recenzie používateľa

když to vyšlo... líbilo se mi to... nevím už proč... (mé staré hodnocení ****) teď si uvědomuju, že jsem byl dementnější, než ten film.... Retardovaní Santové... a ten taxík... kam se hrabe Aston Martin a Q v Bondovkách? Tohle by klidně Bond mohl používat... dlouho jsem se na Taxi 4 nechtěl podívat.. bál jsem se... tam to ale bylo milé překvapení ()

Bobek15 

všetky recenzie používateľa

Na 3. diel série taxi som bol zvedavý už len preto, lebo som videl prvé dve a chcel som mať sériu kompletnú. Po vcelku dobrej jednotke prišla stupídna, trápna, zlá a primitívna dvojka a tak som si myslel, že priamo-úmerne bude trojka ešte horšia. Ale opak bol pravdou! Aj keď film bol v podstate oničom (a teraz tu dokonca ani dostatočne veľakrát nevystupovala Emma Sjöberg :( ), dalo sa na to pozerať a niektoré sccény boli dokonca TROCHU zábavné . Tie dve* dávam za dve vydarené scény na začiatku (skateri a Stallone na bicykli) a na konci (Naceri a Diefenthal v taxíku v na snehu naháňajúci lyžiarov v krásnom prostredí Švajčiarska). ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (18)

  • Sylvester Stallone, ktorý si na začiatku filmu zahral malú rolu cestujúceho na letisku, je vo francúzskej verzii nadabovaný. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo od října 2001 do ledna 2002 a poté od 28. srpna do 8. září 2002 ve francouzských městech Marseille, Val-d'Isère a Tignes. (BMW12)
  • Ve scéně, kdy Gibert (Bernard Farcy) padá padákem, v širším záběru řídí padák rukama, ale při bližším pohledu se jen drží lan. (Grid)

Reklama

Reklama