Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (124)

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Mně se to ale celkem líbilo. Nic jsem od toho nečekal, ale něco málo jsem dostal. D. Trejo hraje zase to svoje a zase mu to jde. Westernové filmy se dnes už moc netočí, tak jsem rád za každý filmek navíc. Děj nestojí za moc, je to primitivní, ale tuctová zábava se přece jen někdy hodí. M. Rourke byl taky moc fajn a na D. Meyer se dá koukat asi pořád a všude a ať má na sobě cokoliv :). U mě spokojenost. ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Ľahké westernové béčko s výborným úvodom, ktoré sa po rozbehu zvrtne do nudného akčného blábolu s tonami klišé, gýču a nie veľmi dobre zostrihanou akciou. V istom zmysle to ale má niečo do seba - pekelné vsuvky s Rourkom ako diablom trochu osviežili prázdne nápady, a Trejo si svoju rolu očividne užíval, pretože sa do nej hodil dokonalo. Trochu ma hnevá zbytočné zamiešanie kariet so ženskou v podaní Diny Meyer, ale to už k spomínaným gýčom patrí. Ako priemerná jednorazová záležitosť obstojí, ako skutočný western ani zďaleka. ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Majster záhradník nechal mačetu a hrable v Mountfielde, nafasoval kolty, konzervu fazule a odcválal za mohutného prdenia do zapadajúceho slnka. Ííííííhááááá! Ako hovorí príslovie - kto zbraňou tento, zbraňou aj potento, takže aj veľký bandita sa napokon dostane do spŕšky olova bez dáždniku a jeho fúzatý ksicht skončí v pekle kde nebude môcť ani na veľkú. Našťastie pre neho bol Satan vždy ponikavý jedinec a nechal sa nalákať na ponuku o výmene jednej biednej duše za viac biednych duší. Tohoto mexičana nemali nasrať a už vôbec nie zabiť. Vyhrabe sa z hrobu, opráši kérky a predvedie im princíp rošamba. Najväčšia prča je, že Danny Trejo začal takmer pred sedemdesiatkou dostávať hlavné role v akčných filmoch. Má veľké šťastie že kameru v tomto filme mal v rukách nejaký malý génius, ktorý dokázal fyzicky náročnejšiu akciu zamaskovať svetlom a tieňmi tak, že to vyzerá vizuálne veľmi dobre a zároveňi sa nedá poznať že v zábere je mladší náhradník, zatiaľ čo Trejo vtedy sedel v kyslíkovom stane kde žuval chalapeňos. Scenár nestojí za reč a hlavný hrdina má permanentne jediný naštvaný výraz, ale v takom béčku nejde o nič viac než prezentáciu efektného násilia na pozadí priblblej story o pomste. Nebyť prekvapivo našlapaného vizuálu, dostatočného množstva akcie, krvi a extra slizkého Belzebuba Mickey Mousa Rúrku bola by to jasná srajda. Takto je to poctivá zábavná srajda, ale samozrejme pre vybrané publikum. P.S. Dina Meyer je stále nevyužitá. ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

co povedat na film, ktory je "direct to DVD" a je uplne hlupy... no neviem... skusim takto... Uz z uvodu ked sa Rourke predstavi ako Lucifer z toho srsi konina... tak som si povedal OK ... nenarocna zabava s Trejom v hlavnej ulohe... aspon sa zasmejem ... nebolo to take blbe... teda bolo, ale nechcelo sa to ani hrat na serioznu zalezitost... takze kvitujem. To, ze okrem Treja, ktory hra dokola drsnaka a Rourka - Satana tak uz nikto iny nepodal herecky vykon je mensie minus... Popravde som aj cakal (kedze ide o R-ko), ze krvi pri strelbe bude este viac ako u "Odretazovaneho Djanga" co sa zial nestalo... na rozresetovaneho Treja bol sice pekny pohlad, ale to bolo asi tak vsetko. Zaver je predvidatelny uz od prvej tretiny filmu a nicim zaujimavy... takze asi takto. Cakal som nenarocnu, ale krvavu blbinu a dostal som len blbinu... 45% ()

URBAN 

všetky recenzie používateľa

Překvapující co může z Westernu vzejít když si stím někdo pohraje a tady si s tím tvůtci pohráli báječně . Nebyl to sice úplně Western , ale to je jenom dobře . A kromě příběhu který scénáristi sepsali přímo nádherně Danny Trejo si zahrál svoji roli tak jak měl a byla mu jak na míru šitá . ( 1.10.13/MAC ) ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (5)

  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)
  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)
  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)

Reklama

Reklama