Reklama

Reklama

Paths of Hate

  • Poľsko Ścieżki nienawiści
všetky plagáty
Trailer
Krátkometrážny / Animovaný / Akčný
Poľsko, 2010, 10 min

Tendencia k slepej nenávisti, šialenstvu a deštruktívnej zúrivosti nakoniec vedie k deštrukcii. Nie je dôležité, v akej miere sa tieto emócie šíria alebo aká ideológia za nimi stojí. Nie je dôležité, či sú tam len dvaja ľudia alebo milión. Ľudský život trvá len krátky okamih a pre ďalšie generácie ostávajú len jazvy - krvavé stopy, cesty nenávisti... (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (42)

orkadimenza 

všetky recenzie používateľa

Tak tenhle hustý animovaný akčňák má opravdu co nabídnout! V první polovině jste uchvácení exteriérní "kamerou" jako z Gravitace a záběry na zkrvavené obličeje jako z Revenanta. Ve druhé polovině nasáváte atmosféru jako z Mad Maxe v oblacích. Přitom všechny tyto tři filmy byly natočeny až po roce 2010! Tady byl někdo originální...A pokud si myslíte, že už je konec, tak boj ještě neskončil. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Z hľadiska aviatiky nemožné, ale o to tu nešlo. No čakal som, že sa to obráti v pozítívnu konotáciu. Že príde sem posolstvo o tom, že kým vo vojne je to o boji na život a na smrť, tak v boji o prežitie (možno spoločnom) si aj nepriatelia pomáhajú. To by bolo v mojich očiach plná paľba. Tu však bola snaha ukázať len tú nenávisť, bezhraničnú, nekončiacu ani na prahu smrti. Pochopil som to hneď, ako sa tí dvaja začali meniť na Nočného kráľa z Game of Thrones, alebo tak nejak ich vizáž bola pozmenená. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama