Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto pokračovaní animovanej rodinnej komédie Šmolkovia vytvorí zlý čarodejník Gargamel (Hank Azaria) skupinu zlomyseľných tvorov "lapajov" podobných šmolkom, aby získal všemocnú, magickú šmolkovskú esenciu. Ale keď zistí, že to, čo chce, mu môže dať len naozajstný modrý Šmolko - a tajné kúzlo - ktoré pozná len Šmolinka, môže premeniť "lapajov" v naozajstného Šmolka - Gargamel unesie Šmolinku a uväzní ju v Paríži. Predtým než sa Gargamel môže dozvedieť tajomstvo a ovládnuť svet, tatko Šmolko a Šmolkovia sa opäť vrátia do nášho sveta, aby zachránili svoju milovanú Šmolinku. Tu sa spoja s Patrikom (Neil Patrick Harris) a Grace Winslowcami (Jayma Mays) a v novom dobrodružstve sa k nim pripoja aj ďalší... (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer 1

Recenzie (188)

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Tak konečne som to vyšmolkoval a teraz my zostáva ohodnotiť to. Áno dobre tipujete ide o pokračovanie filmovej rozprávky, ktorej prvý diel na mňa osobne urobil dosť dobrý dojem. Ako som predpokladal druhý diel je o niečo slabší ako prvý, pretože tu nastáva ten moment v ktorom autori musia opakovať zabehnuté trendy, teda portály medzi mestami silný príbeh šmolkovia vs ľudia a všemožné medziľudské vzťahy. Práve tento relationship je to čo príbeh brzdí ale na druhej strane mu dodáva tú pravú atmosféru rodinnej rozprávky. Kladne hodnotím humorné scény spojené najmä s Gargamelom a Azraelom. Veľmi ma však sklamal koniec v ktorom som čakal epický záver a dosť obtiažny boj dobra so zlom avšak nedočkal som sa ho finále trvalo asi dve minúty a potom nastal až priam presladený Happy Ending čo sa mi teda vôbec nepáčilo. Film hodnotím ako priemer vo svojej oblasti ale samozrejme má aj svoje plusy 57%. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

ó maličko lepší než první díl a v jádru nic co by dospělého diváka dokázalo nas.at,nebo urazit.Kdyby mi bylo tak do 10 let,bylo by to určitě lepší,ale i tak jsem se nenudil a jak jsem již psal u jedničky,velký průser se nekoná a oba díly jsou o třídu,ne-li dvě jinde,než hrané zprznění Garfielda...50% ()

Reklama

Lefty86 

všetky recenzie používateľa

Hraný šmoulové jsou krásně udělaný, ale taková zápletka byla už v jedničce, ztráta šmouly a vydali se pro něj, tentokrát šmoulinka. trochu mě to zklamalo, Gargamel jako věhlasný kouzelník?? :-/ Ta říše ve které žili původní šmoulíci ty německý se mi líbila, Gargamel s Azraelem na hradě kuli pikle, proč neudělali něco podobného z jejich "země"??? nevím. Zkrátka už mi není deset :-) ()

zuzka236 

všetky recenzie používateľa

Milé prekvapenie po dvoch rokoch uzierajú svetlo sveta Smurfs 2 a valcujú strieborné plátno. Konštatujem, že Smurfs nepatria medzi tie najlepšie a najvydarenejšie kúsky, ale vo svojej kategórii rodinná animovaná komédia patria k poprediu. Druhá časť si prišila na tričko oveľa väčšiu akciu, záživnejšie prostredie a mnoho prekvapení, kvôli ktorým sa oplatí zasadnúť pred telku. ()

Mikeel 

všetky recenzie používateľa

Tak asi se všichni shodneme, že Šmoulové jsou primárně určeni pro děti, protože všechny ty infantilní držkopády na "šmoule", tomu se zkrátka zasmějí především ti nejmenší. Ale zas musím uznat, že tvůrci se snažili zakomponovat i něco pro dospělé - třeba ta část s Audrey Hepburn mě fakt pobavila. A v rámci možností se Šmoulové dají přežít, obzvlášť pokud k nim máte od dětství vřelý vztah! :D ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (6)

  • Becky G a Austin Mahone nahráli pro pokračování píseň "Magik 2.0". (KajusaK)
  • Závěrečnými titulky snímek nekončí, po jejich skončení následuje ještě jedna scéna s Gargamelem. (Will_X)
  • Sofía Vergara si v cameu zopakovala svoju rolu Odile Anjelou, ale jej scéna bola nakoniec vystrihnutá. (misterz)

Reklama

Reklama