Reklama

Reklama

VOD (1)

Zimný príbeh sa odohráva v mýtickom New Yorku v časovom rozpätí dlhšom ako jedno storočie. Je to film o zázrakoch, prelínajúcich sa osudoch a odvekom strete dobra a zla. Peter Lake (Colin Farrell) je ostrieľaný zlodej, ktorému by nikdy ani nenapadlo, že mu srdce ukradne krásna Beverly Penn (Jessica Brown Findlay). Ich láska je však prekliata. Dievča trpí smrteľnou formou tuberkulózy a Peterovi predpovedal oveľa krutejšiu smrť jeho bývalý učiteľ, diabolský Pearly Soames (Russell Crowe). Peter sa zúfalo snaží zachrániť svoju jedinú pravú lásku, bojuje o čas a proti silám temnôt. A to aj napriek tomu, že Pearly robí všetko, čo je v jeho silách, aby mladíka porazil - víťaz berie všetko a porazený bude zatratený. Peterovi môže pomôcť už len zázrak a len čas ukáže, či sa nejaký naozaj stane... (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (408)

maseer2 

všetky recenzie používateľa

úděsná záležitost postrádající hlavu a patu a krom toho vlastně i úplně všechno ostatní.. v podstatě jsem celou dobu jen kroutil hlavou nad tím, že téhle kravině propůjčily své ksichty takové herecké persóny jako Farrell, Crowe anebo Smith (ten zde jednoznačně potvrzuje svůj naprosto mizerný čuch na role v poslední době).. všichni zmínění navíc hrají hrozně špatně, a tak jediným pozitivem celého filmu nakonec zůstává kouzelná Jessica Brown Findlay.. k odpadu chybí opravdu málo - 1* ()

runner85 

všetky recenzie používateľa

Na tento film som sa veru tešil, hlavne teda kvôli Jennifer Connelly. Nakoniec som sa ale nielenže musel dostať cez tie časti kde sme mali bieleho koňa či psa alebo to bol pegas ? Neviem budem si musieť asi znova doštudovať mytológiu aby som nemal resty. Tá opovážlivosť, že Crowe nedostal tú sovu v reštaurácií / čo bola asi rovnaká trúfalosť ako keď v Arabele pán Labuda nedostal Hrocha na kyslo / mi spôsobila nutkanie to vypnúť, ale! kedže nie som predsa neľudský démon čo sa nemá emaptiu tak som to predsa len dal do konca. Teraz ma omluvte, idem si dať jeden vyprošťovák ! ()

Reklama

Ainy 

všetky recenzie používateľa

Co ... co tohle bylo? Plejáda známých tváří nemusí být zárukou kvalitního bijáku, pokud se nepovede to podstatné - napsat poutavý příběh, aby i plačka jako já, mohla smočit oko. I když na druhou stranu Russell Crowe byl padouch k pohledání. Plný ohně a ďábelskosti dokázal z nudy, šedi a zase jen z nudy vyčarovat alespoň jiskřičku přitažlivosti. Takže jen kvůli němu jsem to vydržela až do konce. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Trailer je za pět hvězd a mohla bych si ho pouštět třeba pořád dokola. A to hlavně proto, že je to vlastně sestřih těch nejkrásnějších scén z celého filmu. S filmem samotným je to už o trochu horší. První část byla úžasná, a navíc romantika jako prase. Druhá část mě zklamala, nebo aspoň nenaplnila tak, jak bych si přála. Problém je hlavně v tom, že spolu ty dvě části tak nějak nedávají smysl. Ale nádherná hudba, Colin Farrell a božský Russell Crowe v roli "nadčlověka", z toho i tak udělali jeden z těch lepších filmů. I když nejkouzelnější byla stejně Jessica Brown Findlay a ta její fantastická přirozenost. 3,5* ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Režijný debut scenáristu Batmana a Robina a DaVinciho kódu. A je to ešte horšie ako to znie. Absolútna ale ABSOLÚTNA nefunkčnosť vnútornej logiky je zo začiatku zmätočná a od polovice úplne smiešna. Vlastne ani nedokážem popísať aký je ten film bordel ale mám príklad...asi po hodine som mal nutkanie skontrolovať či som si nezasadol omylom ovládač a nepreskákal nejaké kapitoly na DVD. po hodine a pol som to fakt skontroloval.Ten film pôsobí ako niečo čo malo tri hodiny a náhodným výberom niekto z neho vystrihol hodinu.A navyše všetci tí herci s veľkými menami nevedia čo robiť - fakt som nemyslel, že niekedy uvidím film v ktorom sú Russell Crowe, Will Smith a Jennifer Connelly príšerní, nie pretože nevedia hrať ale nevedia čo (scéna v reštaurácii je neskutočná). 2/10 P.S. Konečne som pochopil prečo má Meet Joe Black 3 hodiny.Lebo keby nemal dopadlo by to nejako takto. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (13)

  • Na výrobu vizuálnych efektov bola najatá firma Rhythm and Hues, ktorá však v roku 2013 skrachovala. Dokončiť ich preto musela iná - Framestore. (misterz)

Súvisiace novinky

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (viac)

Russell Crowe: RoboCop nebo Noe?

Russell Crowe: RoboCop nebo Noe?

03.02.2012

V uplynulých měsících zhubl k nepoznání a je připravený do akce. Jenže co to bude? Darren Aronofsky mu právě nabídl hlavní roli v biblickém eposu Noah (poté, co kvůli vytíženosti odmítli Christian… (viac)

Reklama

Reklama