Reklama

Reklama

VOD (1)

Zimný príbeh sa odohráva v mýtickom New Yorku v časovom rozpätí dlhšom ako jedno storočie. Je to film o zázrakoch, prelínajúcich sa osudoch a odvekom strete dobra a zla. Peter Lake (Colin Farrell) je ostrieľaný zlodej, ktorému by nikdy ani nenapadlo, že mu srdce ukradne krásna Beverly Penn (Jessica Brown Findlay). Ich láska je však prekliata. Dievča trpí smrteľnou formou tuberkulózy a Peterovi predpovedal oveľa krutejšiu smrť jeho bývalý učiteľ, diabolský Pearly Soames (Russell Crowe). Peter sa zúfalo snaží zachrániť svoju jedinú pravú lásku, bojuje o čas a proti silám temnôt. A to aj napriek tomu, že Pearly robí všetko, čo je v jeho silách, aby mladíka porazil - víťaz berie všetko a porazený bude zatratený. Peterovi môže pomôcť už len zázrak a len čas ukáže, či sa nejaký naozaj stane... (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (408)

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Nádherný příběh plný romantiky a zázraků. První polovina filmu je zaměřena především na tu lásku a musím říci, že to bylo asi to nejromantičtější co jsem kdy viděl, byl jsem naprosto uchvácen tou láskou Petera a Beverly. Hlavně Beverly byla fakt úžasná. Druhá polovina filmu už se odehrávala v současnosti o 100 let později a bál jsem se toho, jak ten film přežije tento časový skok, ale mé obavy se velice rychle rozplynuly. Bylo to pořád výborné, tady se film stočil už k tomu zázraku. V příběhu se ale ještě vyskytoval démon v podání jako vždy výborného Russella Crowea, který se snažil lásku i zázrak Petera Lakea (Colina Farrella) překazit. Filmem také provázela vynikající hudba mistra Hanse Zimmera. Jediným mínusem filmu je to, že mi tam chybělo ještě podrobnější vysvětlení příběhu. Ale přesto musím dát plný počet hvězd, jelikož tento film mě naprosto uchvátil. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Povedal by som, že minulý rok sa podarilo Yatesovi s Fantastickými zvieratami to, čo sa pár rokov pred ním nepodarilo Akirovi Goldsmanovi. Skutočne som občas neveril vlastným očiam ani ušiam. Mal som dojem, že pozerám nejakú televíznu, na rýchlo zbúchanú fantasy, určenú na ráno na druhý sviatok vianočný. Len že tu sú počítačom zamenené ksichty Farrella, Crowea, Smitha, Connellyovej a Hurta. Skutočne netuším, čo týchto vysoko vážených pánov a pani viedlo k účinkovaniu v tomto filme. Snáď je predloha super a tak sa im, alebo ich agentom, už nechcelo ani čítať scenár, veď Akira je predsa šikulka. No, tak nie vždy a vzniklo jedno z najväčších wtf posledných x rokov v Hollywoode. Vlastne vďaka tým nenormálnym absurdným scénam nejdem ešte nižšie, lebo ono vidieť lietajúceho koňa, potápajúce sa mafiánske autá a Smitha s briadkou a náušnicami so všetkými tými vážnymi ksichtami navôkol je proste brutálna zábava. Keď sa Connelly opýta Farrella, že či je na fotke jeho otec a vy dávno viete časové súvislosti, tak ste presvedčení, že Goldsman sa chcel pomstiť štúdiu a týmto filmom ho potopiť. ()

Reklama

dom156 

všetky recenzie používateľa

Musím uznat, že námět (tedy kniha) je zajímavý a snad než film bych si přečetl knihu, kde by se moha moje fantazie rozvinout a řádně vyřádit. Film sám o sobě mi nepřišel špatný, ale nic převratného jsem v tom nedokázal najít. Jedná se o rutině zvládnutý film, který celosvětové kinematografie chrlí stovky a stovky ročně. Snad nejvíc bych ocenil roli, kterou ztvárnil Farrell. ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

Uměle nablýskaná a falešnými drahokamy posázená dojička citů, která na mě naprosto nefungovala. A to se jindy dojímám u kdejaké kraviny. Prý se v tom třpytí hvězdy a brilianty? Pche! Obyčejná bižuterie. A mimochodem – ani kulervoucí kecy o tajemstvích vesmíru a neuchopitelnosti Božího plánu samy o sobě neudělají dobrý film. Omluva všem citově rozbouraným fanouškům tohoto Zimního výběhu, ale já si odnesl z filmu hlavně tato mravní ponaučení: Když budete chodit bosí po sněhu, nedostaví se osvícení, ale jen zápal plic. Ani Luciper už na dnešní zkažený svět nemá koule a je z toho dost frustrovaný. I andělé můžou být pěkné svině (a traviči). Pokročilé souchotiny se léčí odborně provedenou penetrací. Sice to nezabere, ale nemocná panna v posledním tažení si díky šikovnému lékaři ještě aspoň užije. Russel Crowe umí dělat opravdu hnusné ksichty (a z neznámých důvodů ho děsně sere Colin Farrel - fakt jsem nechápal proč :-) No, a to hlavní - pro každou zrzavou dívku jednou přijede princ na bílém koni, který slyší na jméno Šemík. Ne ten princ. Ten kůň! ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Režijný debut scenáristu Batmana a Robina a DaVinciho kódu. A je to ešte horšie ako to znie. Absolútna ale ABSOLÚTNA nefunkčnosť vnútornej logiky je zo začiatku zmätočná a od polovice úplne smiešna. Vlastne ani nedokážem popísať aký je ten film bordel ale mám príklad...asi po hodine som mal nutkanie skontrolovať či som si nezasadol omylom ovládač a nepreskákal nejaké kapitoly na DVD. po hodine a pol som to fakt skontroloval.Ten film pôsobí ako niečo čo malo tri hodiny a náhodným výberom niekto z neho vystrihol hodinu.A navyše všetci tí herci s veľkými menami nevedia čo robiť - fakt som nemyslel, že niekedy uvidím film v ktorom sú Russell Crowe, Will Smith a Jennifer Connelly príšerní, nie pretože nevedia hrať ale nevedia čo (scéna v reštaurácii je neskutočná). 2/10 P.S. Konečne som pochopil prečo má Meet Joe Black 3 hodiny.Lebo keby nemal dopadlo by to nejako takto. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (13)

  • Premiéra filmu byla ve většině zemí spojena se svátkem sv. Valentýna. (jenik71)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy Marka Helprina „Winter's Tale“ z roku 1983. (R´Hell)

Súvisiace novinky

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (viac)

Russell Crowe: RoboCop nebo Noe?

Russell Crowe: RoboCop nebo Noe?

03.02.2012

V uplynulých měsících zhubl k nepoznání a je připravený do akce. Jenže co to bude? Darren Aronofsky mu právě nabídl hlavní roli v biblickém eposu Noah (poté, co kvůli vytíženosti odmítli Christian… (viac)

Reklama

Reklama