Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana dospěla a utržila od života první rány. Chytla se špatné společnosti, skončila ve vězení a po propuštění se pokouší začít znova. Seznámí se se sympatickým řidičem Jurajem, ale ten, když už se zdá, že v něm našla to, co hledala, ji opustí, aby zkusil štěstí v pop music. Ke všemu se Zuzana musí bránit útokům bývalého společníka Ronyho, nyní bohatého gangstera, který se ji pokouší svést. V atraktivním hudebním snímku si každý teenager najde to své. Od řady akčních scén, přestřelek, bitek, přes lásku, chlapské přátelství tiráků a jejich nablýskané trucky, až po pašované zbraně, mafiány držící v hrsti zkorumpovanou policii a justici, spoustu písniček a humoru, a pohled do zkaženého zákulisí showbyznysu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (177)

Igy007 odpad!

všetky recenzie používateľa

Chtěla jsem dát jednu * z nostalgie, ale pak jsem si vzpomněla, jak trapně jsem se cítila při sledování už tehdy v pravěku. Prostě to bylo úplně blbý už tenkrát. Rapošovina se vždy naprosto otřesným Haberou, dřevěnou Vejmělkovou (asi jen před kamerou, že, Rapoši?) a nechutným (tady to byl asi výjimečně záměr) Kramárem. Tak mizerné "výkony" se jen tak nevidí. Přiznávám, že se mi nelíbila ani Fontána I (přesto že jsem byla v tom "správném" věku, když to vyšlo), proti tomuto hnusu to byl ale skvost. Nechtěně jsem se kdysi dostala na ofiko premiéru trojky, za účasti "režiséra" a "hvězd" ... bylo to hrozné (popíšu u trojky). ()

lobo87 

všetky recenzie používateľa

Slovenské guilty pleasure? Už len vidieť v jednom filme krásnu Evu Vejmělkovú, Paliho Haberu na vrchol, Ibiho, ulízaného Kramára či Helenku je unikát samo osebe. Miestami stupídne, ale s výbornými pesničkami a viac-menej sympatickými postavami. Skrátiť na úroveň jednotky, vynechať trápne scény (Habera spieva s ruskými devami...) a možno, možno by to boli aj 3*. Samozrejme s prihliadnutím na to, že tuzemskej kinematografii treba fandiť... 45% ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Neviem čím to je, ale Habera mi pripomína môjho otca, navyše má frňák veľký skoro ako ja, tento film bol aj o ceste do Ruska s blondínou, tak čo si môže človek ako ja viac priať? No neviem, snáď ešte horúce more niekde pri Soči. Toto však bolo z Petrohradu, dokonca aj niečo na štýl detí zo stanice Leningradská sa tam objavilo. Dosť ma mrzel ten amaterizmus z Ruska, divný zvuk a zlé uchopenie scenára. No hudba bola opäť priam kultová, mihol sa tu srandovný Maiga, ja proste tento film môžem, sú to staré časy, keď som síce bol ešte malé dieťa, ale je to atmosféra 90. rokov. Je to krásny film, ktorý sa nesie už v uvoľnenejšej atmosfére, než ten z 80. rokov, niekedy až prehnane, vadila mi aj tá odplata nakoniec, ale film to bol pekný. ()

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Porevoluční slovenská road-movie do mrazivého Petrohradu v jednom americkém kamionu se silným nádechem romantiky. Anebo snad porevoluční slovenská gangsterka, která se nepovedla? Pro mě tedy to první. Ten kamion byl parádní, záběry ruské krajiny kolem něj fascinující, překrásná Eva Vejmělková podle mě ve své nejlepší roli a Palo Habera taktéž parádní. K tomu všemu mladá Lucka Bílá v malé roli a mrňavá cameo-role Karla Gotta. Mě se to prostě líbilo. [7117. hodnocení, 154. komentář, 35%, 942. nejhorší film] ()

Turiec odpad!

všetky recenzie používateľa

Film plný nielen nelogickostí, ale priamo hlúpostí aj hlúposti. Scenár je prabiedny a deravý ako rešeto. Pripadá mi, akoby autori prevzali nápady z iných filmov aj vlastné a umelo nasilu ich pozliepali dohromady, čím vytvorili poriadny chaos. Scény sú takmer nesúvisiace. Je to jednoducho zmes rôznych klišé a duchaplnejšiu osnovu filmu by asi napísal zručnejší stredoškolák. Posúďte sami: Mafiáni musia mať prvoplánovo obleky, kravaty, slnečné okuliare a copíky; kamionisti samozrejme značkové oblečenie. Rusi sú v podstate tlupa hlupákov, rovnako ako my v amerických filmoch a scenároch. „Jajajáj Ruslandia“ môže povedať len niekto zo Slovenlandu alebo Čechlandu. A keby ste vedeli ako ľahko sa pašujú zbrane kamiónom... Kamionistom sa všeobecne ľahko žije. Na benzínke jednoducho natankujú a odídu. Platiť netreba. Ale pozor: Ak vás opustí „láska“ vyjdite do ulíc a rozbíjajte výklady. Robí to tak predsa skoro každý. Ak vás pri tom pristihne polícia, nevadí. Určite bude práve stredom mesta prechádzať na kamióne váš kamarát a povie ochrancom zákona „Hej starý ...“ a oni vás len tak pustia. Prečo nie? Veď „keď máme smútok, smútime“. Nie, nie som debil. To tam fakt bolo!!! Celkovo možno herecké výkony nehercov hodnotiť ako slabé, hudbu ako biednu a miestami počúvateľnú. Scenár a réžia sú otrasné. Mala to byť asi snaha o akčno-romantický film s komediálnymi prvkami. Chýba mu však aspoň štipka napätia, romantiky či humoru. Keď je najvtipnejšou časťou filmu to, že sa černoch volá Vápno, tak je to smutné. Ak toto má byť ukážka slovenskej kinematografie, tak ju, prosím, ZRUŠTE!!! Ak to malo byť priblíženie sa Hollywoodu, tak sa tvorcovia priblížili maximálne tak najbrakovejším videosnímkom. Jednoducho odpad! ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (16)

  • Ibrahim Maiga (Vápno) kvôli filmu prerušil štúdium vysokej školy na Slovenskej technickej univerzite, na ktorú sa už neskôr nikdy nevrátil. (Raccoon.city)
  • Juraj Halama (Pavol Habera) jazdí vo filme na kamióne Kenworth T-600. (Raccoon.city)
  • Iný variant názvu filmu bol aj Mama Kami(Zdroj: skcinema.sk) (Raccoon.city)

Reklama

Reklama