Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (100)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ja stále nedokážem pochopiť, prečo by som mal dať prednosť pôvodnej televíznej tvorbe našich televízií oproti množstvu filmov, ktoré môžem v tom čase sledovať na iných staniciach, na dvd, alebo v kine. Ani Adela show ma o opaku nepresvedčila, aj keď sa jedná o mierny nadpriemer, toho, čo televízie v rámci svojich show ponúkajú. Občas vyjde nejaký fór, občas prijme pozvanie nejaký zaujímavý hosť (Wozniacka, Kurnikova) a občas je to iba nuda. ()

lobo87 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že hádzať Adela show do odpadu nie je veľmi objektívne. Mne sa táto show páči. Adela je osobnosť, ktorá ako jediná u nás (zatiaľ) dokáže utiahnuť tento formát. Samozrejme, nejasajme nad nejakým prevratným prínosom do slovenskej televíznej tvorby. Od toho má ešte ďaleko, ale je na dobrej ceste. Adela sa snaží pozývať si zaujímavých hostí, čo sa jej celkom darí. Viac škody ako úžitku jej však "robia" glosátori, ktorí ju nielen oberajú o čas, ale niekedy prekračujú svojimi vtipmi hranice vkusu a slušnosti. Držím palce, aby sa Adela udržala, pretože potenciál tejto talk show je na Slovensku oveľa vyšší, ako je jej súčasná kvalita... 60% ()

Reklama

anderson 

všetky recenzie používateľa

Adelke tie milióny prajem, a ak ich nedostala tak asi potratila rozum. Inak si nedokážem vysvetliť prečo si táto - údajne - inteligentná a vtipná slečna zvolila za úlohu za každú cenu denne (!!!) šaškovať v tejto úbohej napodobenine "lejt najt šou" ala "jú es ej". Tento guláš mi svojou koncepciou pripomína dramaturgickú katastrofu MODRÉ Z NEBA. Najprv kvázivtipný rozhovor s niekým mne neznámym, pokec s "celebritou", glosovanie na spôsob 7 sro. s partiou krčmových vtipkárov a to všetko zaobalené cool tínedžerskou vtipnou hantýrkou z ktorej mi je po chvíli nevoľno. Takzvaný talk show žáner u nás žiaľ nemá úroveň. Už aj ten Lasica klesol k lascívnym a lacno-vulgárnym "frkom". A to je tragické. (9.9.2010) ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Adela Vinczeová (Banášová) sice nikdy nepatřila mezi moje velké oblíbenkyně, ale zrovna tak nepatří ani do skupinky nenáviděných moderátorů / moderátorek. Občas s ní byla i sranda, když moderovala Superstar a radila s Tomíkem Bezdědou byla s ní i prdel, nu pak začala stárnout a mnoha lidem tak nějak lézt na nervy. Co se tohoto pořadu týče, viděl jsem pár dílů a nějak mě kvalita této SHOW nepohoršovala. I já měl asi štěstí na výběr zajímavých hostů, chápu však i ty rozčarované ohlasy a komentáře. I u nás existuje celá řada podobných „pochybných“ pořadů… ()

FireTight 

všetky recenzie používateľa

No, tomuto pořadu jsem se chtěl původně tak nějak potichoučku vyhnout, jenže když jsem se dočetl, že bude jedním ze včerejších hostů (díl z 9.9.2010) Bartošová, zkusil jsem do toho jít. Když pominu fakt, že jsem se díky zřejmě ožralé a totálně vyduté Bartošové celkem pobavil a párkrát se i nad jejími výroky zasmál, nebylo to nic moc. Sice si následní glosátoři ještě párkrát do Ivetky kopli, ale jinak... děs a hrůza. Nevím, čím to, jestli to bylo opět tím "ultra vtipným" Marešem, který má vtipy opravdu na úrovni mateřské školky nebo něčím jiným, ale tak nějak jsem si začal říkat proč se vlastně okrádám o první kolo BMW Championship. Nakonec to za mě rozhodlo samotné "Adela show", začala se totiž rozebírat zácpa na dálnici v Číně. Na obrazovce se objevil jakože vtipný redaktor přímo na místě v jakože vtipném kostýmu a já raději rychle přepnul. Tím pádem se dá říci, že Banášová (která vždy ČS Superstar zachraňovala od totálního trapasu a která je podle mě velmi dobrá moderátorka) tak trochu šlápla vedle a zatím třeba Krausovy úrovně nedosahuje. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama