Reklama

Reklama

VOD (1)

Film Veľký zázrak vznikol na motívy skutočnej udalosti, ktorá zasiahla ľudí po celom svete. Rozpráva úžasný príbeh televízneho reportéra z malého mesta (John Krasinski) a zapálenej aktivistky (Drew Barrymore), ktorí sa spolu s podporou znepriatelených svetových mocností pokúsia zachrániť rodinu majestátnych veľrýb uviaznutých pod ľadovým príkrovom Severného ľadového oceánu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (27)

Trailer

Recenzie (80)

Lenny.M 

všetky recenzie používateľa

Měla bych se přestat dívat na filmy se zvířaty, protože jsou vždy strašně dojemné a navíc, když se v nich objeví jedna z mojich oblíbenkyň jako je Drew Barrymore, nemůže to dopadnout zle. Opravdu krásná podívaná, kdo si chce večer jen tak poplakat, hurá na Big Miracle! :) A absolutně nechápu zdejší hodnocení, opravdu po těch pár letech zde jsem došla na to, že lidé jsou tu úplně bezcitní a sledují filmy jen kvůli tomu, aby měli ve statistikách o 1 film více... ()

patrikus 

všetky recenzie používateľa

Tomuto, jinak zdařilému filmu strašně ublížila ta hnusná animace, která diváka děsí ke konci příběhu. Tak pohledný, dramatický a vtipný snímek a najednou se polekáte něčeho, co vypadá, jak z nějaké počítačové hry z 80.let. Nechápu, jak to mohl někdo schválit, Kwapis to asi dělal na kwap, nebo došli prachy, ale tohle je fakt otřesné. Ale i přesto musím dát čtyři hvězdy za ten příběh, je to moc hezké. Manipulace ženských s muži, manipulace médií s lidstvem - parádně napsané. ()

Reklama

HaceR 

všetky recenzie používateľa

Klasicke hodnotenie tu na CSFD. Ine som ani necakal. Dnesne filmy stoja len na rozpocte a velkych efektoch. Filmy podobne tomuto uz pomaly vymieraju podobne ako velryby a to je skoda. Spracovanie bolo skvelé ale ako som zistil, najde sa tu mnoho odbornikom, pre ktorych to nemalo uroven. Dokonca sa tu riesi koho zaujima, ze Amerika zachranovala 3 velryby a podobne. Zostava mi nad tym rozum stat ale doba je taka. Preto je pekne vidiet, ze ludia su ochotni obetovat nemale usilie a peniaze na zachranu (nazujimavych) velryb. Mozno raz pochopime, ze zivot je dolezitejsi ako peniaze a nezalezi na tom, ci je to zviera, alebo clovek. Este raz, nadherny a inspirujuci pribeh. Snad budu len pribudat pribehy, podla ktorych sa budu tocit podobne filmy. ()

progression 

všetky recenzie používateľa

Film podle skutečné události, který názorně předvádí "mediální masáž" a o ty velryby jde (bohužel) až v poslední řadě. Pestré panoptikum novinářů a "novinářů", reportérů a "reportérů", ekologů a "ekologů" i politiků a "politiků". Jak už to tak ve skutečnosti bývá, těch "úvozovkových" je samozřejmě podstatně více. Jaký kontrast proti původním domorodcům (Inuitům), kteří (alespoň u těch starších) ještě úplně neztratli schopnost "zdravého soužití s přírodou" ani úctu k přírodě a celé planetě. Zajímavé role pro Drew Barrymore, Johna Krasinski i Kristen Bell a každopádně film, který stojí za shlédnutí a samozřejmě také za zamyšlení "kam jdeme ...". ()

dezorz 

všetky recenzie používateľa

Greenpeace, ne-greenpeace; keby tie veleryby eskimaci boli byvali vylovili a zjedli, boli by usetrili americkej ekonomike tak 20.000 dolarov. Lenze greenpeace je greenpeace, tak ich za 20 milionov zachranili. Necudo, ze to americka ekonomika chce spat a kedze veleryby na to z hlboka kakaju, tak si to chce zobrat od divakov. Zatial to vyzera, ze priisli o dalsich 20 milionv. Tak to vyzera, ked je ekonomika nenazrana. Ako vravim, radsej mali tie veleryby zjest. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo na Aljašce. (Weasley)
  • V dnešnej dobe ľudia nechcú, aby snímky generované počítačom vyzerali skutočne. Chcú, aby vyzerali cool. "Išiel som do reality," hovorí K. Kwapis. (Cue1)
  • Greenpeace aktivistka, ktorá je vo filme pomenovaná ako Rachel Kramer (Drew Barrymore), sa v skutočnosti volá Cindy Lowry. (whack)

Reklama

Reklama