Reklama

Reklama

V modernom svete, stále viac prepojenom vďaka Facebooku, Twitteru či iTunes, prežíva Lola (Miley Cyrus) a jej priatelia stredoškolské romániky, priateľstvá aj prvé sklamania. Zároveň sa snažia vyhýbať svojim niekedy až príliš autoritatívnym a technologicky negramotným rodičom, ako je napríklad Lolina matka Anne (Demi Moore). Tá jedného dňa nájde Lolin denník a zistí, že jej Lola už dávno nehovorí všetko - má totiž priateľa, s ktorým už mala sex a vyskúšala marihuanu. Škaredo sa preto pohádajú a Lola odchádza k otcovi. Lolin priateľ Kyle (Douglas Booth) má zase problémy so svojím otcom. Ten vôbec nechápe jeho vášeň pre hudbu a chcel by, aby sa viac venoval škole. Všetko smeruje k záverečnému koncertu, kde sa Lola znovu stretne s matkou a Kyleov otec ho konečne uvidí na pódiu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (282)

kinghome 

všetky recenzie používateľa

Ono to neni tak špatný, jak by se mohlo zdát. nějakej dobrej děj od toho nečekejte ale Miley nehraje nejhůř a film je takovej pohled do holčičí hlavy a o těch blbostech co holky prožívaj. Moje malá sestřenka je z toho uplně unešená. Donutila mě na to koukat a já to dokoukal a dokonce jsem se ani nenudil. Takže si to alespoň *** zaslouží. ()

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Mílý Cirkus v přechodu. Aneb. Ještě to není ta sympatická štětka a už to není to dítě zneužívané Disneyem. Vzhledově někde mezi koblihou a lívancem...... Film samotný má asi nějaký potenciál, ale nakonec stejně sám sebe dotlačí do pozice ploché moralitky... Přežít se to dá, občas to v jednotlivostech pobaví, ale jako celek je to zbytečnost. ()

Reklama

runner85 

všetky recenzie používateľa

Predstavte si tú srandu. Mamička sa potajomky stretáva zo svojím bývalým manželom za účelom sexu. Fajčí marihuanu a popri tom začne vlievať do duše múdre reči svojej dcérenke. Tá je samozrejme tiež v šoku. Toho šoku sa aspoň zbavuje rozprávaním žvástov zo svojou peknou kamarátkou. ( tá ukázala hlavne svoje čaro vo filme Cherry ). Mejadny, alkohol, tráva, to všetko je sekundárny dôsledok toho, že im vlastne nič nechýba a nudia sa. THC prednáška bola JÓÓÓP :D Ja to inak vravím stále, ak by po škole išla oberať na osem hodín napríklad hrozno, zberať zemiaky, vytierať dôchodcom zadky, nemla by také problémy, či jej spolužiak sexuje na záchodkoch alebo nie. Alebo aspoň keby sa učila :D Bože a ta otravná Miley Cyrus, je ako herečka tragéd rovnako ako ja :D ()

SallyZen odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechápu, co se na tomhle může líbit. Je to pouze ultraodpornej, vyvolávající psychostavy, naprosto trapnej patos, humus, odpad, hnus! Trapná obehraná pohádka s někym tak nesympatickým v hlavní roli, že to se snad zatim nikomu nepovedlo. Miley Sajrajtus je tak nudná, špatná a nesympatická herečka. Vedlejší postavy ani nemluvim, to taky byla katastrofa. Sice dospěláci celkem dobrý, ale kolem nich se to moc netočilo. Ale prostě ten příběh a napsanej scénář je tak prasáckej, že jsem občas čuměl, co tam scénarista vykouzlil. Klišé nad klišé. Je mi špatně ještě den potom. -100% ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Seriál Hanny Montany nie je pre mňa, tak som chcel aspoň takto vo filme vidieť, čo dokáže Miley Cyrus, keď už dospela a snáď aj vyrástla z puberty. Demi Moore tiež zabrala a aj z takéhoto slaboduchého námetu vytiahli celkom pozerateľnú komédiu. Možno aj drámu o vzťahoch medzi rodičmi a deťmi, hlavne medzi matkou a dcérou s otvorenou komunikáciou, kde sa pri spoločnom kúpaní rieši aj vyholenie prirodzenia a či je to v jej veku už vhodné alebo nie. Ak niečo vhodné nie je, tak nasleduje zákaz mobilu a počítača, čo je horšie než akýkoľvek telesný trest. Európania dostali na pobavenie epizódu z Paríža, ktorý je vykreslený snáď horšie ako býva Slovensko v amerických filmoch, a nemajú tam mobily ani internet a jedávajú nie slimáky, ale ešte bizarnejšie pochúťky. Hodnotenie, ako vždy, nie je za objektívne kvality filmu, ale za moje pobavenie. –––– Lol, jsi v poho? ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (19)

  • Douglas Booth (Kyle) sa kvôli svojej postave učil hrať na gitaru. (Cherry_Bomb)
  • Film bol dokončený už v decembri 2010, ale z finančných dôvodov, ktoré mala spoločnosť Lionsgate, bola jeho premiéra odložená. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama