Reklama

Reklama

M is for Malnutrition

Obsahy(1)

Boj o plechovku s jedlom sa pre dievča stane bojom o prežitie vo svete plnom nemŕtvych. (toi-toi)

Recenzie (62)

Mythago 

všetky recenzie používateľa

Říkal jsem si, že když je to slovenské, tak to asi nebude žádný zázrak (nic proti slovákům nemám, dokonce jsem napůl taky, ale naše i jejich nové filmy, to je prostě děs), ačkoliv článek, díky kterému jsem se o tomto dozvěděl říkal něco jiného. Každopádně hned jeden z prvních zábvěrů byl skvělý, gore bylo zvládnuto excelentně, mělo to skvělý vizuál, atmosféru a závěr vzatý s nadsázkou, která to neposlala dolů, ale spíše naopak. No prostě klobouk dolů. ()

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Slovenský pokus o prínos do sveta ABCs of Death 2 je naozaj skvelý. Tu sa trošku zahrám na lokál patriota a musím povedať, že na vec zo slovenských luhov a hájov sa pozerá veľmi dobre, výborná kamera, pekné zábery, pomerne slušní zombieci a Michal Rovňák a.k.a. kakaovník v úlohe flesheatera potešil. Thumbs up a Czikraiovi držím palce. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Ďalší krvavý, hororový a vcelku vydarený kraťas s Judit Bárdos od Petra Czikraia (A..., Good Night). Trocha Saw imidž. K tomu Michal Kubovčík a kakaovník Michal Rovňák. Režisér máva fakt dobré, až výborné masky a vie robiť kvalitnú atmosféru. Celkom by ma zaujímalo, čo by sa stalo, ak by mu niekto dal vyšší rozpočet, lepšie scenáre a celovečernú minutáž. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Zábavné, vtipné, akčné tri minúty. Výstižné tri minúty bez zahrievacieho kola. Kratasom neholdujem, ale tento je dobrý aj krvavosť tu ma svoje miesto a tak som spokojný. Vôbec som netušil, že to je Slovenský kratas, názov filmu ma zmiatol a tak dvojaká spokojnosť. Slovákom zatiaľ zombie filmy idú a to je len dobre. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Těžko uvěřit, že tohle natočil někdo ze Slovenska, ale je tomu tak. Má to atmosféru, velmi dobré efekty, skvěle zpracované zombie a herečka vybraná také na jedničku. Škoda, že jde o krátké provedení, 10 minut této parády bych si užil daleko více a nemluvě o celovečerním snímku. No třeba se jednou od tohoto režiséra něčeho pořádného dočkáme. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Producenti Ant Timpson, Tim League a organizátor súťaže Ted Geoghegan sa rozhodli vytvoriť vlastnú filmovú kompiláciu svojich 26 obľúbených súťažných filmov. Czikraiov M is for Malnutrition bol medzi nimi. Vznikol tak nový celovečerný spin-off film s názvom ABCs of Death 1.5, ktorý bol digitálne celosvetovo distribuovaný cez Drafthouse Films. (DaviD3141)
  • Film nesie svoj názov vďaka súťaži "ABCs of Death", do ktorej bol prihlásený. Súťaž je pre tvorcov krátkometrážnych hororových filmov. Súťažný ročník 2013 sa niesol v téme písmena M. (toi-toi)

Reklama

Reklama