Reklama

Reklama

Bez servítky

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2009, 40 min

Účinkujú:

Juraj Mokrý, Richard Stanke, Viktor Horján, Paviel Rochnyak, Roman Pomajbo, Maroš Kramár, Ján Kroner ml., Jozef Vajda, Adela Vinczeová (viac)

Obsahy(1)

Denná reality show o varení, v ktorej každý týždeň súťaži päť hostiteľov. Každý deň má jeden z nich pre ostatných pripraviť večeru na určitú tému. Po jej skončení ostatní súťažiaci individuálne hodnotia a prideľujú body za jedlo, jeho prezentáciu a zábavu pri večeri. Vyhráva ten, kto od svojich súperov získal najviac bodov. Víťaz získava titul najlepšieho hostiteľa a 1000€. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (89)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak zase nastáva ten problém, že divák musí jesť iba očami. Počúvať, aké je jedlo fantastické a ako to tentokrát hostiteľ prehnal so soľou je síce v poriadku, ale z obrazu to nevyčítame. Bohužiaľ tu ide skôr o bulvár, keď divák sleduje intrigy, kto dá komu koľko bodov, aby mohol vyhrať a aké celebrity sa v ňom objavia. V podstate by to bolo za odpad, ak by tu nato neboli vhodnejší kandidáti typu Farma a podobne. Toto je aspoň relatívne vkusné. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Na internetu se dá dohledat ještě dnes dost dílů tohoto nepříliš povedeného a už vůbec ne úspěšného kulinářského pořadu. Ve kterém bylo více méně všechno špatně. Až tragické zpracování zabili nejen kameramani, ale i samotní účinkující – u některých dílů jsem se alespoň trošku zasmál, ale většina z těch co jsem viděl, byla nudných jako prase…Sorry ()

Reklama

-soch- 

všetky recenzie používateľa

Súhlasím s TRONom. Konečne poriadna relácia o varení. Už mám dosť Magálovej zlatých varešiek! + Kým epizódy z minulého roka príjemne komentoval hlas známy z Káčerova PETER KRAJČOVIČ, po prázdninách tejto relácie si za mikrofón sadol nesympatický JANO DUBNIČKA, ktorý sa do Markízy vrátil po rokoch. Ja vraciam tiež. ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Skôr reality show ako relácia o varení. Tieto super tajné ľudové recepty, ktoré "určite nikto neovláda", na špagety bolognese, hrachovú polievku, rizoto, alebo pizzu si môžete pozrieť na markízáckej stránke. Všetky tieto chuťovky vám bude servírovať indiánsky motorkár, transvestita, skrachovaná spisovateľka, študent, dôchodkyňa, alebo nejaká iná "výnimočná osobnosť". Dobrú chuť! ()

knoxville 

všetky recenzie používateľa

Ty vole to su luzri... EDIT: S odstupom casu, kedze to tlacia pred spravami a je tazke sa tomu uplne vyhnut...pridavam este jednu hviezdicku! Pokial tam nevyberaju samych poloretardovanych ludi tak sa na to aj celkom da pozerat... EDIT2: a po case este jednu hviezdu, podlahol som a natlacili mi to do hlavy asi :) ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama