Reklama

Reklama

Pred zhruba tridsiatimi rokmi vyhralo basketbalové družstvo pätice 12-ročných kamarátov na život a na smrť ako prvé v histórii ich rodiska majstrovský titul, a to predovšetkým vďaka úctyhodnému nasadeniu trénera, ktorému chlapci kvôli jeho uši trhajúcemu hlasovému prejavu dali priliehavú prezývku Siréna. Bol pre nich vzorom i druhým otcom, a tak keď ich v súčasnosti vytrhne z ich „dospelého“ života správa o jeho smrti, vyberú sa vzdať mu posledný raz úctu na pohreb a následne stráviť víkend ako za starých čias v dome pri jazere, kde ako tínedžeri usporadúvali nezabudnuteľné večierky! No pokračovať tam, kde pred rokmi skončili, nebude také ľahké, ako si predstavovali, ako dospelák má totiž každý z nich nejaký ten nezávideniahodný problém... Tak napríklad Marcus (David Spade) je nekonečne osamelý a priveľa pije; Rob (Rob Schneider) má síce tri dcéry, ale temer ich nevída, a keďže je v citoch značne nestály, má hneď niekoľko exmanželiek; Eric (Kevin James) má neprehliadnuteľnú nadváhu a je už dlhší čas bez práce; Kurt (Chris Rock) je muž v domácnosti, navyše pod papučou nielen ráznej manželky, ale i svokry; nuž a Lenny (Adam Sandler) je úspešný hollywoodsky agent, ženatý s nemenej úspešnou módnou návrhárkou... Ibaže keďže ich deti sa narodili doslova so zlatou lyžicou v ústach, všetok luxus a výsady spojené s postavením rodičov považujú za absolútnu samozrejmosť, na rozdiel od úprimných a nezištných citov. Z toho či onoho dôvodu sú skrátka všetci piati žiarivým príkladom neotrasiteľnej pravdy, že vyrásť neznamená nutne i dospieť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (851)

predators 

všetky recenzie používateľa

Americká komedie na motivy české komedie S tebou mě baví svět, akorát se neodehrává v zimě a není tak zábavná :-) Ale jinak jde o svěží výlet s 5-ti kamarády a jejich drahými polovičkami a ratolestmi na chaloupku u lesa. K tomu nějaké ty buchty, několik trapasů a samozřejmě...samozřejmě basket. 55% ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Rupert Gregson-Williams: 1. Come Back ,2. A Life of Illusion ,3. Lay It On the Line ,4. When Things Go Wrong ,5. A Night Like This ,6. Time for Me to Fly ,7. Just Can't Wait ,8. Come and Get Your Love ,9. Goodnight Tonight ,10. Just Got Back ,11. The Party's Over (Hopelessly In Love) ,12. Sentimental Lady ,13. Two Tickets to Paradise ,14. I Do ,15. Better Things ,16. Count On Me, ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Troška lepšia komédia a predovšetkým "dospelejšia" oproti niektorým.Herecké obsadenie je dosť dobré a dej tiež nieje špatný rovnako tak ani hudba.Ale nieje to ani žiadna šupa pri ktorej sa smejete celý film.Hlášky poslednú dobu už vychladli alebo nemajú ten správny náboj a bohužiaľ toto je tiež ten prípad.Na nudný večer je to inak celkom fajn. 70% - 3* ()

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

Pro Sandlera a jedo dementní humor jsem měl vždycky slabost (lépe řečeno špetku pochopení), vždyť u Zohana jsem se válel smíchy, ale tam kde bojový kadeřník skóroval totalní absurdností, tam Machři cpou kecy o ztraceném mládí a síle ducha, aby se následně tlustá černoška usrala přec celou chatu. Fuck off, jeden z nejdebilnějších a nejtrapnějších a především nejnudnějších filmů od Sandlera a vůbec. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Dugan ako Sandlerov dvorný režisér, či Sandler ako Duganov dvorný herec? Ich vzájomná spolupráca už štvrtýkrát baví ľudí a znova úspešne. Rýchlo stráviteľná konzumná komédia, ktorá vyfučí zhlavy tak rýchlo ako vzduch z pneumatiky po defekte, stále je však plná dobrých, no nedotiahnutých nápadov, tvorcovskej neschopnosti, ale hlavne hereckej pohody, čo dodáva filmu šťavu a energiu. Aj keď posun kvality nabral mierny spätný chod, nič to nemení na tom, že dúfam, že si pozriem aj ich piaty spoločný projekt. 70%. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (35)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 80 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Protože tvůrci chtěli natočit snímek co nejrealističtěji, bylo v plánu použít skutečné exteriéry. Jejich přání nejlépe naplnila stavba s pozemkem o rozloze 25 akrů v Essexu v Massachusetts. Nemovitost, ve které se chystali natáčet, patřila městu, a tak nebyl problém si ji na delší dobu pronajmout. Na tomto již několik let nepoužívaném objektu, který dříve sloužil jako rekreační středisko, bylo ale potřeba odvést mnoho práce. Uvnitř byla vybudována nová koupelna a řada místností, venku pak nový vstupní trakt a několik dalších konstrukcí, které sloužily jen jako kulisy. Po skončení natáčení plní rekonstruovaný dům funkci rekreačního sídla pro děti. (oje)
  • Vedúci štúdia neboli nadšení správami, že do filmu bude obsadená Salma Hayek (Roxanne) a na stretnutí navrhli Adamovi Sandlerovi (Lenny Feder), aby pokračovali v hľadaní, kým sa im nepodarí získať „menej etnickú“ herečku. Sandler im potom povedal, že Hayek už túto rolu ponúkol a ona ju prijala, pričom dodal, že nebude uvažovať o opätovnom obsadení roly a varoval ich, aby svoj návrh už neopakovali. (Arsenal83)

Reklama

Reklama