Reklama

Reklama

Pred zhruba tridsiatimi rokmi vyhralo basketbalové družstvo pätice 12-ročných kamarátov na život a na smrť ako prvé v histórii ich rodiska majstrovský titul, a to predovšetkým vďaka úctyhodnému nasadeniu trénera, ktorému chlapci kvôli jeho uši trhajúcemu hlasovému prejavu dali priliehavú prezývku Siréna. Bol pre nich vzorom i druhým otcom, a tak keď ich v súčasnosti vytrhne z ich „dospelého“ života správa o jeho smrti, vyberú sa vzdať mu posledný raz úctu na pohreb a následne stráviť víkend ako za starých čias v dome pri jazere, kde ako tínedžeri usporadúvali nezabudnuteľné večierky! No pokračovať tam, kde pred rokmi skončili, nebude také ľahké, ako si predstavovali, ako dospelák má totiž každý z nich nejaký ten nezávideniahodný problém... Tak napríklad Marcus (David Spade) je nekonečne osamelý a priveľa pije; Rob (Rob Schneider) má síce tri dcéry, ale temer ich nevída, a keďže je v citoch značne nestály, má hneď niekoľko exmanželiek; Eric (Kevin James) má neprehliadnuteľnú nadváhu a je už dlhší čas bez práce; Kurt (Chris Rock) je muž v domácnosti, navyše pod papučou nielen ráznej manželky, ale i svokry; nuž a Lenny (Adam Sandler) je úspešný hollywoodsky agent, ženatý s nemenej úspešnou módnou návrhárkou... Ibaže keďže ich deti sa narodili doslova so zlatou lyžicou v ústach, všetok luxus a výsady spojené s postavením rodičov považujú za absolútnu samozrejmosť, na rozdiel od úprimných a nezištných citov. Z toho či onoho dôvodu sú skrátka všetci piati žiarivým príkladom neotrasiteľnej pravdy, že vyrásť neznamená nutne i dospieť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (852)

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Nevtipnost jen podtrhuje fakt, že téměř za každou hláškou se zbytek hereckého osazenstva zasměje. Ve stylu koukejte, jak se bavíme, jak nám to přijde legrační – zasmějte se taky! Tohle všechno musíte protrpět, až přijde konec, kde dostanete od filmu facku ve formě morálního ponaučení. Všichni se sejdou, začnou vyjmenovávat své chyby a jejich možná řešení. A pokradmu na vás mrkají, že byste se v některé z postav měli najít i vy, jakožto divák, který od nich určitě očekává radu do života. Fuj. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemná oddychovka, bavilo ma to. Určite jedna z tých podarenejších komédií od Sandlera, aj keď je to možno aj tým, že sa tu zišiel komediálny výkvet a samé "hviezdy". Je tu veľa podarených hlášok a kopec srandy, čo je v tomto žánri to hlavné. Ostatné veci, ako napríklad slabší a jednoduchý dej, filmárske nedostatky a pod. nemá zmysel riešiť. ()

Reklama

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Moc dobrých ohlasů se na GROWN UPS nesneslo... a o to milejší překvapení to pro mě bylo. Dokonalá komedie v tom smyslu, že jsem se zasmál, bavil se po celou dobu a tak nějak to na mě po všech stránkách zafungovalo. Každá z celebrit se vyplatila a navíc mezi nimi panuje dobrá chemie. Nejvíc jsem nemohl z kokotskýho Schneidera a Buscemiho v menší troubovitý roli - oba super a pro smích. Čekal jsem nudu, bylo to vcelku parádní! [HD] ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Machři jsou snímkem rozdováděných komiků, kteří, evidentně bez starosti o zaplacení hypoték, ležérně předvedli dějově nesourodé skeče v průměrné kvalitě, z níž vybočilo přibližně stejné množství trapnosti jako geniality. Chtěl bych se bavit tak, jak se bavili oni při natáčení, ale nějak jsem tu pohodovou atmosféru nedokázal správně nasát. ()

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Znáte to, jak občas máte chuť sledovat partu buranů v tupé komedii, aby jste se mohli párkrát provinile zasmát a trochu si odpočinout? Well, já dodnes taky ne ale víte co? Nebylo to tak hrozné. Čert ví, jestli za to mohlo těch pár hlášek, MILFka Maria Bello nebo dvouminutový Steve Buscemi - průměrná ptákovina za 3* a jistota, že pokračování v životě vidět nepotřebuju :) ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (35)

  • V čase 54:14 má Roxanne (Salma Hayek) zavřenou pusu, v dalším záběru ji má však otevřenou a na obličeji jiný výraz. (Iveet)

Reklama

Reklama