Reklama

Reklama

Pred zhruba tridsiatimi rokmi vyhralo basketbalové družstvo pätice 12-ročných kamarátov na život a na smrť ako prvé v histórii ich rodiska majstrovský titul, a to predovšetkým vďaka úctyhodnému nasadeniu trénera, ktorému chlapci kvôli jeho uši trhajúcemu hlasovému prejavu dali priliehavú prezývku Siréna. Bol pre nich vzorom i druhým otcom, a tak keď ich v súčasnosti vytrhne z ich „dospelého“ života správa o jeho smrti, vyberú sa vzdať mu posledný raz úctu na pohreb a následne stráviť víkend ako za starých čias v dome pri jazere, kde ako tínedžeri usporadúvali nezabudnuteľné večierky! No pokračovať tam, kde pred rokmi skončili, nebude také ľahké, ako si predstavovali, ako dospelák má totiž každý z nich nejaký ten nezávideniahodný problém... Tak napríklad Marcus (David Spade) je nekonečne osamelý a priveľa pije; Rob (Rob Schneider) má síce tri dcéry, ale temer ich nevída, a keďže je v citoch značne nestály, má hneď niekoľko exmanželiek; Eric (Kevin James) má neprehliadnuteľnú nadváhu a je už dlhší čas bez práce; Kurt (Chris Rock) je muž v domácnosti, navyše pod papučou nielen ráznej manželky, ale i svokry; nuž a Lenny (Adam Sandler) je úspešný hollywoodsky agent, ženatý s nemenej úspešnou módnou návrhárkou... Ibaže keďže ich deti sa narodili doslova so zlatou lyžicou v ústach, všetok luxus a výsady spojené s postavením rodičov považujú za absolútnu samozrejmosť, na rozdiel od úprimných a nezištných citov. Z toho či onoho dôvodu sú skrátka všetci piati žiarivým príkladom neotrasiteľnej pravdy, že vyrásť neznamená nutne i dospieť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (852)

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Nevtipnost jen podtrhuje fakt, že téměř za každou hláškou se zbytek hereckého osazenstva zasměje. Ve stylu koukejte, jak se bavíme, jak nám to přijde legrační – zasmějte se taky! Tohle všechno musíte protrpět, až přijde konec, kde dostanete od filmu facku ve formě morálního ponaučení. Všichni se sejdou, začnou vyjmenovávat své chyby a jejich možná řešení. A pokradmu na vás mrkají, že byste se v některé z postav měli najít i vy, jakožto divák, který od nich určitě očekává radu do života. Fuj. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

Tým Sv. Marka z roku 1978 byl jediný trenérův tým s mistrovským titulem .....teď jsou trochu starší, mají děti, ženy a pár kil navíc...... Jo, a trenér je mrtvej.... Nejsem bezbřehým milovníkem filmů s A Sandlerem (a už vůbec ne R.Schneiderem!), a jsem rád, že se to (skoro) celé nese bez výraznějších fekálních vtípků (i když R.Schneider.... no to je jedno..). Jedná se tu spíš o nenáročný druh humoru, všichni dělají věci, které vypadají dobře a je u nich veselo. Chata, aquapark, pohřeb – baví mě sledovat jak si to opravdu užívají! (I S. Buscemi se svými 2 minutami!) Jsou tu věci, které v Miláně nenajdete! Ano, přiznávám, měl jsem upito. A taky mám kámoše, se kterýma se vídám občas (a stojí to zato!). Možná se tu 4* stydím dát jen proto, abych nesklouzl v žebříčku pochybné zábavy moc nízko. Jsem srab! Ale dlouho mě nic tak nepobavilo jako ŠÍPOVÁ RULETA! Tečka. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Dozvím se, co bych si mohl koupit, kdybych režíroval E.T. 2.) Dlouho jsem se nezpumprdlíkoval. 3.) Přemýšlím, zdali psa utratit nebo mu dát podvázat hlasivky. 4.) Zdá se mi divný, že ne každá dcera se podaří. 5.) Mám kromě hlasivek všechno na steroidech. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

juta 

všetky recenzie používateľa

To se tu zase dokázalo narvat spoustu skvělých herců a i díky nim jsem se příjemně bavil. Vše plyne takovým normálním tempem, parta kámošů se vydává strávit víkend v domě u jezera > klasika, ale přeci jen párkrát se tu objevily prvky bláznivé komedie, které nejvíce pobaví. No když se baví herci ve filmu, tak se většinou bavím i já. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

To se takhle jednou parta kamarádů okolo Sandlera sešla a řekla si, že zrovna nemají co točit, tak by mohli natočit komedii o tom, jak se jiná parta kamarádů sejde a jen tak kecá. No a vznikla průměrná komedie s pár dobrejma hláškama a vtipnýma scénama. Kamarádi si odehrajou svoje a je vidět, že se při natáčení dobře bavili. Možná je to vidět až moc, protože příběh to nemá prakticky žádnej a místy jde opravdu o takovou placenou dovolenou hereckého obsazení. Navíc, se zde najde i pár opravdu trapných scén, ve kterých se většinou objevuje Rob Schneider se svou manželkou nebo Maria Bello jako pojízdná mlékarna. Steve Buscemi si tu navíc střihne svou nejhorší roli kariéry. Jako komedie na jedno podívání se to ale dá snést.50% ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Pro mě velké zklamání. Ani můj oblíbenec Adam Sandler nemohl nic vylepšit. Příběh totiž v podstatě nemá hlavu ani patu, nenajdeme tu žádné nečekané zvraty ani žádnou stěžejní myšlenku, podle které by scénárista čerpal další nápady, Mě to skutečně přišlo, jako kdyby si herci pořídili pěknejch pár sudů piva, vyrazili za dětskými radovánkami a přitom to všechno natáčeli na kameru. Prosně šílená ujetost, která nezná mezí a která ale bohužel trochu pozbyla dobrého a improvizovaného humoru. A bez něj ihned ztrácí jakákoli Sandlerova komedie své kouzlo. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (35)

  • Adam Sandler (Lenny Feder) ve filmu nosí triko UNH (University of New Hampshire). Sandler se narodil v Brooklynu (New York), ale vyrůstal v Manchesteru (New Hampshire). (Miuri)
  • V čase 54:14 má Roxanne (Salma Hayek) zavřenou pusu, v dalším záběru ji má však otevřenou a na obličeji jiný výraz. (Iveet)
  • Natáčení probíhalo od 18. května 2009 ve Southborough ve státě Massachusetts. Dále pokračovalo ve Východním Warehamu, Essexu a Marbleheadu. (forsberg)

Reklama

Reklama