Reklama

Reklama

Zamestnanie televíznej produkčnej je ideálne pre workoholikov, ktorým to rovnako rýchlo hovorí ako myslí a ktorí nemajú problém zariadiť na počkanie nemožné. Teda aj pre Becky (Rachel McAdamsová), ktorá má zachrániť vädnúcu rannú televíznu šou, ktorej sledovanosť klesla na minimum. Akčná Becky má mraky nápadov, čo urobiť inak a lepšie, lenže hneď ten prvý sa zmení na permanentnú nočnú moru. K ostrieľanej moderátorke ranného vysielania Colleen Peckovej (Diane Keatonová) sa totiž rozhodne pridať legendu medzi americkými novinármi Mikea Pomeroya (Harrison Ford). Tento nesympatický a nafúkaný búrlivák ju v dôsledku zmluvy, ktorú podpísal s televíznou spoločnosťou, nemôže poslať do čerta, a preto jej z moderátorskej stoličky aspoň znepríjemňuje život tak, ako sa len dá. Akoby to nestačilo, nebezpečne to škrípe aj medzi Mikeom a Colleen a sledovanosť neustále klesá, aj keď už pomaly nemá kam. Tvárou v tvár nevyhnutnému krachu sa Becky pokúsi o nemožné. Podarí sa jej zachrániť reláciu aj napriek tomu, že jej čas a energiu začína pohlcovať rodiaci sa vzťah k sympatickému kolegovi Adamovi Bennettovi (Patrick Wilson)? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (511)

ORIN 

všetky recenzie používateľa

Hodně příjemná záležitost, která vcelku vtipným způsobem ozvláštňuje klasickou romantiku tím, že do středu celého příběhu klade (pracovní) vztah mezi televizní producentkou a "hvězdným" moderátorem. Co si budeme nalhávat, hlavní hvězdou filmu je bezesporu výborný Harrison Ford, Diane Keaton a Rachel McAdams jsou "pouze" Fordovými přihrávačkami. Nicméně čtyři hvězdy dám rád, už jen za tu obrovskou energii, která z filmu doslova vyzařuje a úspěšně ji přenáší na diváka. ()

freddy 

všetky recenzie používateľa

Když dva dělají totéž, není to totéž. To je stará známá pravda, z níž lze logicky odvodit, že co jeden člověk dokáže zničit, z toho jiný člověk dokáže udělat nablýskanou atraktivní věc. A tak je to i v tomto filmu. Ranní televizní pořad DayBreak byl už prakticky odepsaný, když do něj nastoupila jako výkonná producentka mladá Becky. Nikdo od ní nic nečekal, na její příchod bylo pohlíženo s despektem, pořad spěl ke svému konci na televizních obrazovkách. Jenže Beckyin inovativní a tvůrčí přístup z pořadu na odpis udělal pořad, který se dostal na výsluní a nyní je jen na Becky, jestli zůstane, nebo půjde dál. Tohle je atraktivní komedie, která je vtipná, svěží, originální, zkrátka skvělá a fajn. Až jsem žasnul, jak jsem se do tohoto filmu dokázal zakoukat a jak moc mě dokázal zaujmout. A to nejen svým dějem, i když ten byl velice zajímavý a z mého pohledu i docela originální, ale film zaujal i hereckými výkony. Ač se Rachel McAdams snažila, přesto jí v mých opčích převálcoval Harrison Ford, který byl v roli namyšleného morouse geniální, a i Diane Keaton v roli nekonvenční moderátorky podala oslnivý výkon. Zkrátka tohle byla zábava a díky filmu jsem zažil perfektní sobotní večer. Uděluji zasloužené a nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Člověk by nevěřil, kolik legrace se dá hned tak po ránu užít v televizní stanici. Stres na všechny strany, práce s lidmi, člověk šílí a pokud není workoholik, asi mu i praskne lebka nervy. Rachel McAdams je ale hrdinka tohodle filmu. Ona nejen, že stres háže za hlavu, ona na něj v tom spěchu ani nemá čas. Problém ale je, že já pak kolikrát nestíhám i samotný film, kterej chvílemi žene tak, že ani pár volů by mu nestačil. ()

Ant 

všetky recenzie používateľa

Výborný film ze zajímavého prostředí. Tak skvělý casting jsem u komedie už dlouho neviděla, herci si své role podali opravdu s vervou. Nenacházím jediný důvod, proč by si Morning Glory nezasloužilo 5*. Všechno od vtipů, romantiky i dramatických chvilek zafungovalo na jedničku. A pokud vás vždycky zajímalo, jak to chodí v zákulisí televizního vysílání, tak si připočtěte hvězdičku navíc. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Morning glory som videl večer, takže som myslel, že mi pripraví pekné sny. Skôr som bol z neho rozladený a tá noc bola bezsenná. Ak by som ho videl ráno, neviem, či by som mal pocit, že mám "krásne vstávanie". Film sa snaží byť bláznivou komédiou ako niečo zo 40 rokov s Katherine Hepburn, lenže to by muselo byť sa čomu smiať a nepozerať sa celý čas na trochu priblblý úsmev inokedy sympatickej Rachel McAdams. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (17)

  • Harrison Ford, hrající ve snímku zpravodajského moderátora, je podle svých slov na zprávách závislí. Sleduje je v televizi, poslouchá v rádiu a také si kupuje velké množství periodik. (Olík)
  • IBS News Studio je skutečné televizní studio pro zpravodajství a zábavné programy. (ČSFD)

Reklama

Reklama