Reklama

Reklama

Na vzdálené arktické výzkumné stanici objevili čtyři studenti ekologie skutečnou hrůzu globálního oteplování. Není to jenom tající led, ale to, co v něm zamrzlo. Prehistorický parazit je uvolněn z těla mrtvého mamuta a přejde na nic netušící studenty. Ti jsou nuceni zůstat v karanténě a přinést nezbytné oběti. Jinak  riskují nakažení celého světa. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (188)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Pár študentov,dcéra doktora a pilot helikoptéry letia na základňu a tá je opustená.Ona volá otcovi ale zdvihne to jeho asistentka,ktorá je chorá a vzápätí zastrelí svojho kolegu a doktora postrelí a tak príbeh je zameraní hlavne na tých čo sú ná základni.A začínajú aj tam problémy z chrobákmi.Je to veľmi dramatický a psychologický film,ktorý ma podobnosť z The Thing a to hlavne v nedostupnom teréne a v obidvoch prípadoch tam je nejaký parazit.Príbeh ma bavil,prostredie kde sa to odohrávalo tiež dobré,chrobácka hrozba bola strašidelná a aj vyvolávala niekedy hrôzu.Herecké obsadenie tiež dobré,spracovanie a občasné triky,hlavne chrobákov chválim.V. Kilmer tu viac nebol ako bol ale prežil som to.Len jednu pripomienku mám a to že napätie a atmosféra sa miesila z občasnou nudou.Sci-Fi nemusím ale tu som spokojný.Ale ten koniec bol už len tak vypustený a žiadny nový vietor nepriniesol. ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Silno uvažujem o kúpe kosmodisku, osvedčenej, niekoľkokrát ocenenej a na dvojnohých ošípaných klinicky testovanej to zdravotnej pomôcke. Z takýchto priemerných filmov totiž nemám zhola nič, akurát tak boľavý chrbát. Ak sa situácia mnou sledovaných filmov dlhodobejšie nezmení, tak budem musieť zobrať to balenie že Kosmodisk Classic Set. Pre istotu. ()

Reklama

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Směju se kometářům, ve kterých jsou žvásty ve stylu "herecké výkony marné" nebo "hodně okoukané téma". Ať si dotyční zkusí něco podobného vymyslet a zahrát. Podle mě je téma hodně zajímavé a velmi poutavě natočené. Atmosféra stojí za to a pocit z neznámého nebezpečí je navozen velmi dobře. Herci to odehráli solidně, jejich chování je chvílemi podivné, ale ještě se to dá snést. Jako hororové sci-fi to funguje více než dobře, ale horor to úplně není. Co mi teda vadilo, byl ten odfláknutý a divný konec. Ale jinak se mi film líbil a ti brouci zalézající pod kůži byli hodně nechutní. Brrr. 70% ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Podobné téma ako zo seriálu "Faktor Psí" (šlo o nejakú cca. poslednú časť asi, neviem presne), alebo niečo na štýl klasiky "Thing". No a popravde mne to prišlo hrozne slabé, necítil som ani napätie ani strach... (ani seriál ani klasika) len trápny scénar z "jačajúcou" dcérou hlavného hrdinu, ktorý ako správny džentlmen rozhodne... proste slabé 3/10 ()

gumli 

všetky recenzie používateľa

Prečo sa dal Val Kilmer nahovoriť na ten film?Má omnoho lepšie filmy.Ani on nezachránil tento film.Najviac mi vadilo to bezhlavé pobehovanie a strašne hlúpe rozhodnutia mladých študentov.Niekedy mi to pripadalo ako paródia,čo na takú citlivú tému vôbec nebolo vhodné.Len dúfam že sa nenájde nik,kto by tento film chcel prirovnať k filmu od Johna Carpentera The Thing.Na túto tému by sa dal nakrútiť naozaj dobrý film a nie tento banálny a dosť hlúpy film. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v Britskej Kolumbii v Kanade. (Danny88)

Reklama

Reklama