Reklama

Reklama

Afro Samurai: Resurrection

(TV film)
  • USA Afro Samurai: Resurrection
Trailer

Hlava Afrova otce je ukradena z hrobu a sám Afro Samuraj (Samuel L. Jackson) je poražen a přichází o svou “pásku číslo 1." Opět musí bojovat proti nepříteli, ale ještě než vyzve svého protivníka a pustí se do boje se svou nejhorší noční můrou, potřebuje znovu získat „pásku číslo 2“... (Suzie05)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (56)

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Dejte ujetému ťamanovi do ruky bongo s crackem a pastelky a on vám zkříží pokémona s opicí! Zfetovaný Pikaču si zašukal se Samuelem L. Jacksonem a výsledný Pokémon se vydal na amfetaminový trip, ze kterého si nepochybně musí každý nezletilý fanoušek šikmookých omalovánek postříkat pyžamko mangem. Poté, co Toyotě patří půlka Ameriky je taková freneticky načmáraná bambusová pičovina, plná dunivého rapu a "kůl" hlášek v podstatě pátou kolonou multikulturní degenarace. Lze li ovšem ještě degenerovat zdegenerované! Co bude dál? "Homo Ninja: Exhumation", kde bude klon Dudikoffa a Charmandera utínat růžovou katanou hlavy homofobním androidům z pekla a s pištěním vrhat šik Gucciho hvězdice po hlavním padouchovi, jehož nezměrné zlo je důsledkem nevydařených genetických experimentů na medvídkovi Pů??? ()

darkreider 

všetky recenzie používateľa

Vidieť seriál je dosť podstatné na poriadne podchytenie dejového pozadia, inak Vás bude stále žrať otázka "Prečo?". Manga anime, litre krvi, odseknuté biotech končatiny a hudobný feel-the-beat soundtrack. Well, nie som fanúšik žánru, takže mi to moc nedalo. K záveru sa dej zvrtol na veľké precitnutie všetkých postáv a to ma sklamalo. Taký klišoidný koniec som od tohoto undergroundového počinu nečakal. Inak bola Sio nakreslená veľmi elegantne :) ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Musím říct, že seriál se mi zamlouval mnohem více. Ono to pořád má svoje kouzlo, ten nápad s Afro Samurajem je sám o sobě prostě skvělý, ale nic to nemění na tom, že seriál měl mnohem lepší zápletku, která byla skvěle vystavěna. Pro ty, co se jim líbil seriál, je tohle fajn, ale osobně prostě nemůžu smazat pachuť, která mi po tomhle snímku zůstala. Seriál u mě vždycky bude hrát prim. ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Platí zde to samé, jako u prvního dílu. Jedna z nejlepších animací, řízná hudba a ukecaný Samuel :-) Jenže, bohužel platí i to, že opět jsou některé scény dosti nepřehledné a jelikož jsem u toho usínal i za bílého dne, něco není v pořádku...ano, měl bych se pořádně vyspat :-) Celkově horší nastavovaná kaše... 60% ()

werewolf69 

všetky recenzie používateľa

V podstate to na mňa zapôsobilo viac ako samotný seriál a to i na vzdory tomu že sa na štýle ani príbehu v skutočnosti nič nezmenilo. Musím priznať že moje hodnotenie z časti ovplyvnila aj postava "pomstiteľky" Sio, ktorá ako povedal Afrov imaginárny priateľ je vážne "ťažko šukedelicka" :-). To však samozrejme nie je až tak dôležite. Jednoducho je to skvelá záležitosť ktorej nemám fakt čo vytknúť. Snáď to bude mať v budúcnosti nie aké to pokračovanie... ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (1)

  • Hudbu znovu vytvořil RZA. (Kryton)

Reklama

Reklama