Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

heyda 

všetky recenzie používateľa

Cože? Jeden z nejhorších filmů všech dob? Tak to teda zdaleka ne. Samozřejmě Fontána pre Zuzanu je tak trochu Rosamunda ve slovenském provedení, ale to nic nemění na tom, že mě film bavil. Kamera byla na slovenské poměry vynikající a hudba se mi neoposlouchá ani po padesáté. Že je příběh o ničem, zvraty jsou směšné a že všichni mluví slovensky, považuju jen za povinnou daň. Nic jiného jsem fakt neočekával. Za normálních podmínek bych dal asi slabší 3 hvězdičky, ale v situaci, kdy každý solí odpad za odpadem a myslí si, jaký je to filmový kritik, tak já dám 4 hvězdičky a hotovo. :) ()

anli 

všetky recenzie používateľa

Treti pokracovani muzikalove komedie,kde uz druhy dil nestal za nic,tentokrat v Africe,coz je paradoxne jediny klad filmu.Herci ani moc hrat nemusi,i kdyz Eva Vejmelkova se snazi,divaci sleduji exteriery v Africe a poslouchaji vcelku prumerne songy.Ze to neni vlastne o nicem,nebo mozna na jednu bakalarskou povidku si uvedomi az na konci.Velmi slabe fontanovych 10% za Evu a za Afriku.Ctyrku beru jedine v Antarktide! ()

Reklama

Cervenak odpad!

všetky recenzie používateľa

Niektorí ľudia sa desia tajomných nočných hlasov v lesoch a starých domoch s nejasnou minulosťou. Iných prenasledujú hlasy v ich mysliach, prikazujúce im zobrať do ruku ostrý nôž a začať sekať ľudské mäso... Mňa dodnes desí šušľanie Maroša Kramára, ktorý z nepochopiteľných dôvodov dabuje Ibiho Maigu v tejto neznesiteľnej (a navyše dosť drahej) megasračke s otravnou ústrednou odrhovačkou. ()

Igy007 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tehdy jsem byla nucena zúčastnit se slavnostní premiéry (jaké to bylo kino, už nevím, snad Lucerna). Čekala jsem utrpení, ale zjevně se na to nedalo dostatečně připravit. Na každý pád to byla ta největší srágora, jakou jsem v kině za celý život viděla (do té doby i od té doby !!!). Ani nemá smysl se rozepisovat, jak moc otřesný to bylo. Všimněte si, že nikde nepíšu slovo "film", protože to bych lhala. Musím podotknout, že titulní píseň mi vždy kroutila nehty u nohou, masakr na propíchnutí bubínků, fujtajbl !!! :-)))) A když skončila jedna fáze mučení, na podiu před plátnem se seřadily "hvězdy veledíla" s "panem režisérem". Hostesky jim rozdaly pugéty, největší pro oteklou zamračenou neherečku Vejmělkovou s kvalifikací "manželka režiséra" a "umělci" si navzájem zatleskali (za údivu zničených diváků). A to se cení, že to jako k sobě pasovalo: děkovačka byla stejně ubohá jako projekce. ()

tony_2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto ma byt akoze film? Toto je odpad, brak aky sa tak casto nevidi. Uz dvojka mala byt varovanim. Som zvedavy kto dal ,,majstrovi,, reziserovi peniaze na tento humus. Jedine co sa mi pacilo na tomto filme bola pekna africka priroda ale to absolutne nestaci,ked scenar je,,,, a rezia je tak amaterska ze az. Na tento film by sa malo zabudnut a uz ho nikdy nikde nespominat. Vsetci sa majte na pozore pred tymto filmom. Brrrr. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo v lokalitách Bratislava, Viktóriine vodopády (a okolie) a Zimbabwe (dedina Tengenenge). (Raccoon.city)
  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)
  • Marilyn Ngondo, ktorá si zahrala postavu Nene, bola v čase natáčania filmu vyhľadávanou juhoafrickou modelkou pracujúcou v Londýne. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama