Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeleň Elliot a medveď grizly Boog majú pred sebou boj na život a na smrť. Boj medzi domácimi a divokými zvieratami. Jediný, kto nevie, na ktorú stranu sa pridať je jazvečík Burtík, ktorý utiekol svojím pánom. Na jednej strane ho priťahuje pocit slobody, na tej druhej vitamínové kosti, ktoré naňho nastraží jeho panička v snahe nájsť ho. Pred nemateriálnou slobodou nakoniec zvíťazia pochúťky a na Burtíka padne klietka, respektíve sa zatvoria dvere obytného karavanu jeho pánov. V tej chvíli si uvedomí cenu slobody, no už je neskoro. Našťastie má divokých kamarátov, ktorí ho nenechajú v štichu a nasadzujú vlastné krky, aby ho uchránila pred životom domáceho maznáčika. Smolu majú len v tom, že karavan smeruje na zraz chovateľov domácich zvierat, kde kraľuje namyslený pudel, ktorý okrem nepodarenej trvalej najviac na svete neznáša divoké zvieratá. Stret, ktorý sa blíži, je celkom nevyhnutný a Elliot s Boogom budú musieť oprášiť všetky triky, aby z tejto krízy vyviazli so zdravou kožou a zachránili kamaráta Burtíka. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (182)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je asi tak zbytečný, jako chlap mezi dvěma lesbičkami. S tím rozdílem, že takový nebožák si alespoň dopřeje hezkého pohledu, zatímco já viděl jen barevnou centrifugu, ze které mi na konci bylo blivno. Už jednička napadala na jednu nohu, dvojka potom přijela na vozejku. (Filmfest Hurghada 2012, 26/67) ()

rozbris 

všetky recenzie používateľa

K jedničce jsem napsal toto: "Není co dodat snad jen klasický americký béčkový animák, u kterého je možnost, že usnete." Opakovat se už nemohu a ani nechci. Jestli se Vám Lovecká sezóna aspoň trošku líbila a chcete si na to ponechat takový názor tak se na to ani nedívejte. P.S.Radím dobře, zbytečná ztráta hodiny a půl! ()

Reklama

UncleG 

všetky recenzie používateľa

Ne, ne, ne a stokrát NE! Takhle nemá vypadat animovaná komedie. Po pravdě řečeno.. je mi neskutečně líto, že se vyplencala nemalá duševní energie stovek talentovaných lidí na takovýhle kravině. Lovecká sezóna 2 je pro mě jeden z nejhorších vysokorozpočtových animáků. Bez vtipu, bez humoru, bez nápadu, bez napětí, bez příběhu. Bez...děz. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Ono nakoniec to nebolo až také zlé, ako som očakával, ale ísť na toto do kina, asi nadávam ako blázon. Sú skvosty, ktoré sa na úkor takýchto somarín na plátna nedostanú a určite by zaslúžili väčšiu pozornosť, ale táto téma sem nepatrí. Film ujde ako voda, pretože má len niečo cez hodinku čistého času, za skoršiu dobu vám ale aj z hlavy vyprchá. Podstatné je, že počas neho som sa nenudil, takže celkom spokojnosť. 50%. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Zbytečné pokračování asi nejhoršího animáku posledních let. A od minula se toho opravdu moc nezměnilo. Možná jen, že vizuální stránka je asi o dvě třídy horší, než tomu bylo v případě jedničky a i takový 15 let starý Toy Story mi přijde hezčí. Příběh jako by tu ani nebyl a smát se budou zase jenom asi ti nejmenší. Narozdíl od jedničky jsem se ale přece jenom aspoň párkrát pousmál, takže se to od odpadu přece jenom trochu drží. Takoví Vesmirní opičáci byli snad ještě horší. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama