Reklama

Reklama

H2O: Stačí pridať vodu

(seriál)
  • Česko H2O: Stačí přidat vodu (viac)
Austrália / Nemecko, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Tvorcovia:

Jonathan M. Shiff

Kamera:

Zenon Sawko

Hrajú:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenzie (124)

phoenixer 

všetky recenzie používateľa

Lewis je alfa, co tam sazi hlasku za hlaskou. Ty tri slecny ala male morske vily, ktere jsou castokrat na facku bych klidne vymenil. Presto je to necim zabavne, ackoliv nektere dily vazne trpite, jelikoz je to cisty cringe. Jako dite bych dokoukal asi vsechny serie, jako dospeleho mi to pouze urychluje rakovinu mozku. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Raz som pri komentáre na hannu montanu napísal že je toto strašná blbosť. Lenže musím svoje tvrdenie mierne pozmeniť, pretože až pred nedávnom som si uvedomil aké sú mladší súrodenci dakedy dôležitý pre vás kultúrny rozvoj. Sestrenka toto pozerala len tak s princípu no a ja som náhodou raz zostal, dal tomu šancu, a pozrel som si jeden diel. potom som si stiahol celé dve série a včera som to dopozeral a som nadšený. Ide o to že sila tohoto seriálu aj keď je mierne tupučký a jedná sa vlastne o príbeh o troch morských pannách musím podotknúť že sila seriálu spočíva v postavách, ktoré za celý čas prechádzajú nejakým tým vývinom, je radosť sledovať ich trápenie a aj keď je to skôr určené hlúpučkým dievčatám, nejak ma to chytilo. Rozhodne vzťah medzi lewisom a cleo je veľmi intenzívny a natočený s ľahkosťou, takže máte dojem že sledujete nejakú nadprirodzenú love story, ktorá ale má tú výhodu že nesklzavá do sentimentality a udržuje si status niečoho pekného. Neviem ako to mám inak popísať. skrátka sa tu striedajú humorné a dramatické scény, mierne to kazia počítačové efekty ale o nich to nie ale ako štúdia teenagerov s normálnymi problémami okorenená o trošku nadprirodzena rozhodne tomuto seriálu zelenú pretože ma zaručene pobavil a úplne som sa pri ňom uvoľnil. samozrejme že kvalita dielov balansuje medzi podpriemerom a nadpriemerom, ale nakoniec sa ustálim na 4*. a zabite ma ak sa vám to nepáči. ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Úprimne vám poviem, že Austrálčania riadne prestrelili. Toto je totálna puberťácka hlúposť pre dievčatká do 15 rokov. Ja nemám nič proti príbehom o morských pannách, naopak niektoré sú zaujímavé, ale toto bolo nevkusné, polomoderné, odohrávajúce sa v zvláštnom prostredí s hlúpymi efektami. Tie dievčatá sa mi nijak zvlášť nepáčili, takže ani to to nemohlo zachrániť, naozajstný gýč. ()

wolverine 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vrchol australské kinematografie!!! Baví vás seriály o mořských pannách s příšernými kostýmy a "skvělými" hereckými výkony ? Tak to je H2O právě pro vás. Cleo, Emma a Rikki jsou normální holky, které se promění v mořské panny, pokud se dostanou do kontaktu s vodou. Může se zdát, že jsou nejdůležitější postavy celého seriálu, ale to je omyl. Hlavní tahoun je Lewis.Má ty nejdebilnější hlášky, které znáte. Ve třetí sérii už není Emma. Tvůrci jí vymění za Bellu, která je mnohem přitažlivější než Emma, takže si myslím, že to byl od tvůrců dobrý tah, který přilákal další fanoušky ze starších generací (puberťáky atd...). Podle mého komentáře to vypadá, že je to naprosto super seriál, ale má to mnohem víc záporných faktorů. CGI je opravdu příšerné. Vím že to nemělo tak velký rozpočet, ale na vizuálních efektech si měli dát tvůrci větší práci, ale je to AUSTRÁLIE. Asi to uzavřu. MYSLÍM SI, ŽE MALÁ 10-TI LETÁ HOLKA JE UKRYTÁ V KAŽDÉM Z NÁS. ()

Tinusa14 

všetky recenzie používateľa

Keď som mala tak 10-13 rokov tak sa mi to páčilo, a takéto seriály predsa patria k detstvu kde som neriešila herecké výkony, nedokonalosti v scenáry a podobné blbosti. Na druhú stranu teraz o niekoľko rokov neskôr už radšej nebudem riskovať pozeranie tohoto seriálu aby som si neskazila spomienky nato aký to bol slušný seriál. ()

Galéria (301)

Zaujímavosti (34)

  • Úvodní píseň zpívá v 1. sérii Ellie Henderson, ve 2. Kate Alexa a ve 3. Indiana Evans. (ČSFD)
  • Každá série začíná epizodou, ve které je zrovna úplněk. (LUKICKK)
  • Stanice Nickelodeon ukázala 15minutovou ukázku ze seriálu dva týdny před jeho spuštěním. (Elbarto08)

Reklama

Reklama