Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick O'Bannon (Bobby Campo) zabudne v jedinej sekunde na plánovaný pohodový deň s priateľmi na automobilových pretekoch - premkne ho totiž desivá predtucha, že dôjde k hromadnej havárii pretekajúcich áut, pod ktorých horiacimi troskami a rúcajúcou sa tribúnou zahynú v hrozných bolestiach aj jeho kamaráti a on sám! Sotva sa ako-tak preberie z tejto šialenej nočnej mory, prinúti svoju priateľku Lori (Shantel VanSanten) a priateľov Janet (Haley Webb) a Hunta (Nick Zano), ktorí si myslia, že mu zrejme preskočilo, aby z tribúny okamžite odišli – a len pár sekúnd po tom sa jeho hrôzostrašná vízia do bodky splní! Šokovaní priatelia nadšene oslavujú, že unikli istej smrti – netušiac, že to, čoho svedkami sa práve stali, je len začiatok nemilosrdnej naháňačky so Smrťou! Nickove hrozivé vízie nadchádzajúcich tragických udalostí totiž pokračujú - a tí, čo teraz prežili, rad za radom umierajú, jeden príšernejšou smrťou ako druhý. Nick vie, že musí nájsť spôsob, ako Smrť nadobro prekabátiť - inak ho postihne rovnaký osud... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (694)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Pointu nezvratného osudu si dost dobře pamatuju. Dvojka byla dokonce prvním filmem, který jsem měl na cdčku v podobě AVI souboru jako malej prcek a čuměl na tu první brutální scénu, která mě absolutně odrovnala reálností. Co ale dokázala tahle scéna, tady jsem se držel za hlavu. Absolutně a brutálně nesmyslný smrti, kde se klade důraz na to, aby z mrtvoly zbylo co nejmíň a pokud možno, bylo vidět co nejvíc. S koncem samozřejmě jakým? No jasný...je to nezvratnej osud a jelikož se osud nedá ovlivňit...je to docela jasný. ()

freddy 

všetky recenzie používateľa

Je libo smrt hned, nebo si ji necháte naservírovat během následujících dní? Přesně o to jde v téhle sérii, která se k dnešnímu datu dočkala už pěti dílů. Tenhle film je o tom, že každý máme na výběr. Jak už nás naučily předchozí díly, smrt nikdo z nás neoblafne, a tak jde jen o to, jestli uvěříme zvěstem proroka, který nás varuje před tragickou smrtí a rozhodneme se z místa budoucí tragédie odejít, a nebo jestli zůstaneme na místě a budeme to mít za sebou rychle a bezbolestně. Být to na mně, tak si asi raději vyberu tu bezbolestnou smrt, protože způsoby, jakými v tomto filmu umírají lidé, kteří přežili na základě varování hlavního hrdiny tragédii na závodním okruhu, nejsou ani trochu pěkné a už vůbec (tedy v některých případech) nejsou bezbolestné. Toliko vyjádření k tomu, co bych dělal, kdyby se mě to týkalo. Jako divák však musím konstatovat, že rozhodně bylo nač se dívat, a že některé způsoby smrti byly opravdu velice rafinované a neotřelé, například smrt na koupališti nebo smrt v autodílně určitě stály za to. A apokalyptická představa z nákupáku byla jedna z nejúděsnějších vizí a z nejstrašidelnějších scén, jaké jsem kdy v hororech viděl. Zkrátka tohle byla nadprůměrná jízda, která si lepší tři hvězdy rozhodně zaslouží. ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to úplne priemerný teenagerský horor, ktorý je najhorším dielom tejto vydarenej série. Príbeh je samozrejme bez zmeny, mladík má vidinu nehody na automobilových pretekoch a tak aj s viacerými inými ľuďmi odíde, čo smrť opäť prinúti zasiahnuť. Spracovanie je ale pomerne rozporuplné, na jednej strane musím pochváliť, že sa tu stále niečo deje, film je príjemne svižný, čo mu vydrží po celú dobu, ale zároveň celé to pôsobí až otravne teenagersky a dojem ešte kazia aj tie neuveriteľne hlúpe predstavy pred jednotlivými úmrtiami. Scén s úmrtiami je tu dosť, ale nie som s nimi moc spokojný. Chválim dve rozsiahle scény, teda úvodné preteky a časť v obchodnom dome, ktoré sú hlavne obsahovo dobre zvládnuté, ale tie radové, kde ľudia umierajú po jednom sú nezaujímavé, bez nápadu a veľmi málo prepracované, ani jedna z nich za moc nestojí. S hereckým obsadením nie som ani trochu spokojný, až na normálneho Mykeltiho Williamsona sú všetky postavy buď otravné alebo nudné a to platí aj o hlavných hrdinoch. Réžia je úplne obyčajná a technická stránka ma moc nepotešila, hlavne tie až príliš animované krvavé scény sú rozhodne záporom. Po troch vydarených dieloch prišlo výrazné zníženie kvality. Kvôli rýchlemu tempu a dvom vydareným fázam to na priemer stačí, ale nič viac. Objektívna kvalita filmu- 46%, film sa páči mne na 52%. ()

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Vôbec to nebolo také zlé ako tu na csfd koluje. Síce aj raiting na BD je prehnaný(7/10), ale stále ide o totálnu oddychovku o čom svedčí aj tretí rozmer. Prvý diel bol originálny, druhý zábavný. Ďalšie pokračovanie sa snažilo byt tiež už len zábavný... škrípalo to dosť, no pozerať sa naň dalo. Nezvratný osud 4 je opäť len ďalšia šialená jazda, ktorá sa na nič nehrá a ide jej o jediné tj. zarobiť na tretom rozmere a potešiť fanúšikov ďalšími vraždami. Už od úvodných titulkov som zistil na akú vlnu sa mám naladiť a film som si užíval. Zatiaľ čo v prvom diely boli vraždy, ktoré riadila nasraná smrť veľmi, ale veľmi "náhodné" tu sa veci hýbali samé od seba až mi to prišlo totálne uletené. Dej skoro žiadny resp. totálny xerox toho čo sme už videli. Vraždy boli stále funny a 3-D tomu pridalo na hviezdičke. [Videl v Kine] ()

Claw odpad!

všetky recenzie používateľa

Co mělo teda tohle znamenat, to mi hlava nebere??!! Naprosto příšerná kravina, která hraje jen na efekt, a i ten je neuvěřitelně špatný. Triky a gore, které tvořili zřejmě USA středoškoláci v hodinách výpočetní techniky mě opravdu nebaví. Děj... prostě neexistuje, ne že bych u hororů vyžadoval děj, ale tady je všechno naprosto stupidní, postavy, dialogy, závěr, chvíli humor k popukání a v tom tam tvůrci střelí srdceryvné scény!! Prostě úplný výplach... kdyby se pod tohle podepsala TROMA, tak to beru, ale takhle fakt ne... prostě neskutečná zhovadilost, která jen těží z prvních dvou špičkových dílů... /5%/ ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (30)

  • Trubka, která v automyčce rozbije přední sklo, je v jednom záběru vidět přímo nad hlavou uvězněné dívky. V tom případě by ale musela spadnout na střechu a ne na přední sklo. (Duoscop)
  • První film ze série, který se nenatáčel v Kanadě. (Pumiiix)
  • Než odejdou dělníci na oběd, tak jednomu z nich dojdou v pistoli hřebíky. Později ale na Nicka (Bobby Campo) pistole začne střílet. (Duoscop)

Súvisiace novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (viac)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené