Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Nakoľko sa jeden zo siedmich najlepších priateľov rozvádza, pričom danú situáciu ani zďaleka psychicky nezvláda, ostatní nadobúdajú presvedčenie, že by bolo v záujme zachovania pevného puta priateľstva kamaráta poriadne odreagovať. Ich plán je úplne prostý a priamočiary: zájsť do opusteného domu babičky jedného z nich a v tamojšom malom mestečku Moodley sa poriadne zabaviť. "Zábavu", aká sa im naskytne, ale určite nemali na mysli. Namiesto popíjania v tamojších krčmách ich totiž čaká krutý boj o holý život proti miestnym ženám, ktoré zasiahol neznámy vírus. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (162)

wampire23 

všetky recenzie používateľa

Ako komédia málo vtipné, ako horor málo krvavé a napínavé a ako komediálny horor málo komediálny horor. Briti ma dokázali svojimi horormi, komédiami aj ich skĺbením (Súmrak mŕtvych) vždy pobaviť, ale tentokrát naozaj prestrelili. Už len základná premisa o víruse, ktorý postihuje iba ženy-WTF? Príbeh je nudný, žiadna z postáv vám neprirastie k srdcu a je vám jedno, či to prežije alebo nie. Tentoraz UK prinieslo sklamanie, ale ja verím, že to bol jav ojedinelý a opäť sa vráti Edgar Wright a bude všetko v poriadku. 50% ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Druhá polovica Westovho Evil Aliens je to najlepšie, čo Jake dodnes splodil a Doghouse ju, bohužiaľ, neprekonal. (Démona pomsty som pre nízke hodnotenie radšej obišiel cez mantinel.) Je zrejmé, že na tento zombie hororík dostal Jake viac do vrecka, no očakávanú luxusnú zábavu v štýle Braindead či Shaun of the Dead nenaservíroval. Nesúrodá zmes jednopohlavných, čiastočne zakomplexovaných a len občas hláškujúcich hrdinov a násilné a ľahko predvídateľné gagy ma do kŕčov nedostali. Pochváliť však môžem inováciu v zmysle upgrade(u) ženských zombie v čase, keď sa zdalo, že už film nemá čím prekvapiť. Aspoň som sa utvrdil v domienke, že ženy sú tvory spoločenské a ako také chodia aj srať do lesa v skupinkách. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Výborná hororová komédia, v ktorej si to ženy, nakazené nebezpečným zombie vírusom, rozdajú s mužmi s cieľom urobiť si z nich krvavé bifteky. Humorná stránka je maximálne vydarená, ale ani tá hororová nezaostáva, páčili sa mi hlavne masky. Navyše niektoré momenty a hlášky si človek zapamätá na veľmi dlho, sranda až za ušami. Nad hodnotením preto nezostáva nič iné, iba pokrútiť hlavou, totálne nedocenený snímok. U mňa je to však veľká spokojnosť. 80/100 ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

Jsou horší věci než rozvod. Třeba Moodley. Moodley! Film na počátku nabere solidní zábavné tempo, které vyvrcholí okamžikem kdy zjistíme, že holky mají menší kožní nemoc. Pak postupně vtipných momentů ubývá a přestože se na ,,to“ celkem dobře kouká, nejsou tu jiná pozitiva. Armáda nasranejch feministickejch kanibalek tak dostává od Zombielandu KO. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

Vtipné, místy horové, ale co si z toho vybrat? Já osobně nevím, nemám rád filmy, u kterých tvůrci nevědí, jakou cestou se vydají. A podobně dopadl i Doghouse zábava na entou je podporována nechápajícím chováním hlavních postav, což se prostě u hororu (i když z části) odpustit nedá. Byla to zábava, to především. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama